28 / 03 / 2024

Bağcılar kış etkinlikleri

Bağcılar kış etkinlikleri

Bağcılar’da meydanlar, park, bahçe ve kavşaklar her mevsim değişik türde ve renkte çiçeklerle donatılıyor. Bağcılar'da park, bahçe ve refüjlere binlerce menekşe, süs lahanası, beliz çiçeği dikildi.

Bağcılar'daki 8 katlı Uğurlu Apartmanı yıkılıyor! Görüntüsüyle sosyal medyada gündem olmuştu! 

Bağcılar Belediyesi, üst üste konulmuş iki bina gibi görünmesi sebebiyle sosyal medyada gündem olan apartman için harekete geçti. O binanın yıkımına başlandı. 

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Yılmaz tarafından açıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Bağcılar'da 15.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Bakırköy 18. İcra Dairesi, İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Mahmutbey köyü, Aktopraklık mevkiinde bulunan arsayı 15 milyon 933 bin TL'ye satıyor...

KİPTAŞ Bağcılar Kirazlı'da yıkım çalışmalarını tamamladı!

KİPTAŞ tarafından Bağcılar Kirazlı'da hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarında blok yıkım çalışmaları tamamlanıyor. Yakın zaman içerisinde projede temel atma işlemleri gerçekleşecek. 

Bağcılar'da yıkım esnasında bitişikteki binanın duvarları da yıkıldı!

Bağcılar Barbaros Mahallesi'nde riskli olduğu belirtilen bir binanın yıkımı esnasında bitişikteki binanın iki dairesinin duvarları da yıkıldı, odalar molozla doldu.

Bağcılar Belediyesi'nden yıkım yapılacak bina için asbest raporu talebi! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi, ilçede yıkım yapılacak binalar için "Asbest yoktur" raporu talep etti . 

Bağcılar'da bina dayanıklılık testi için başvurular arttı!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında Bağcılar'da olası İstanbul depremi nedeniyle binalar için dayanıklılık testi başvurularında artış yaşandı.

Bağcılar'a 6 yeni sağlık merkezi inşa edilecek! 

Bağcılar Belediyesi, pandemi döneminde hastanelerdeki yoğunluğu azaltmak için 6 aile sağlık merkezi inşa edecek. 

Bağcılar'ın çocuk kütüphanesi Eylül ayında açılacak!

Bağcılar Belediyesi Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Halk Kütüphanesi’nin bir bölümü  3-10 yaş grubu çocukların hizmet alacağı çocuk kütüphanesine dönüştürüldü. 

Bağcılar'da riskli alan ilan edilen bölgedeki 73 bina yıkılıyor!

Bağcılar'da riskli alan ilan edilen bölgede yaklaşık 2 bin kişinin yaşadığı toplam 73 bina kentsel dönüşüm kapsamında yıkılmaya başlandı...

Bağcılar’daki riskli binalar yıkılıyor!

Bağcılar’da depremde hasar gören binalar kontrollü olarak yıkılıyor. 5.8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar alan 5 katlı bir binanın yıkımı tamamlanırken, 270 daire ve 40 dükkanın bulunduğu sitede çalışmalar devam ediyor...

Bağcılar'da riskli binaların yıkımına başlandı!

Bağcılar'da kolon ve kirişlerinde zarar gördüğü için mühürlenen binaların yer aldığı Demircan Sitesi'nde yıkım havadan görüntülendi.

Bağcılar kış etkinlikleri Haberi

Bağcılar kış etkinlikleri

Bağcılar’da meydanlar, park, bahçe ve kavşaklar her mevsim değişik türde ve renkte çiçeklerle donatılıyor. Bağcılar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçenin 22 mahallesindeki park, bahçe ve refüjlere binlerce menekşe, süs lahanası, beliz çiçeği dikildi.


Nostalji bahçeleri, parklar, bahçeler ve yeni kavşaklar inşa edilen Bağcılar, her mevsim rengarenk çiçeklere de ev sahipliği yapıyor.

Kış mevsimine girdiğimiz bu günlerde de çalışmalarını aralıksız sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yapılan çalışmalar kapsamında her mevsime uygun farklı çiçekler dikiyor. Ekipler; bahçeler, parklar, kavşaklar ve refüjleri kışlık ve mevsimsel çiçeklerle donattılar.


BİNLERCE TÜRDE ÇİÇEK DİKİYORUZ

Bağcılar’ı adına yakışır bahçelere ve parklara kavuşturduklarının altını çizen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Meydanlarımızı, parklarımızı ve kavşaklarımızı çiçeklerle donatıyoruz. 50 bin menekşe, 3 bin süs lahanası, 2700 de belize çiçeği...