28 / 03 / 2024

Bağcılara asansörlü yani cami

Bağcılara asansörlü yani cami

Bağcılar’daki camiler Kentsel Dönüşüm kapsamında yeniden inşa ediliyor. Bu kapsamda Yunus Emre Camii inşaatı da hızla devam ediyor. Tamamlandığında ilçe sakinlerinin hizmetine sunulacak olan camide asansör de bulunacak.

İstanbul Bağcılar'a 500 kişilik öğrenci yurdu geliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü tarafından, İstanbul Bağcılar'da 500 kişilik öğrenci yurdu yaptırılacağı duyuruldu. İşte ayrıntılar...

Bağcılar Belediyesi 15 okul inşaatı için çalışmalara başladı!

İstanbul Valiliği, Bağcılar Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında Bağcılar'a 15 okul yapılması için çalışmalara başlandı. 

Bağcılar'da deprem izolatörlü Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi inşa ediliyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından Bağcılar'da 300 yataklı kadın doğum ve çocuk hastanesi inşa ediliyor. Hastane inşaatının 2.5 yıl sonra bitmesi hedefleniyor.

Bağcılar'da 1466 asansör mühürlendi! 

Bağcılar'da kamu kurumları, okul, hastane, ibadethane, iş yeri ve konutları kapsayan 3 bin 64 asansöre kontrol yapıldı. Kontrol sonucunda bin 466 asansör mühürlenerek hizmet dışı bırakıldı. 

Bağcılar Rehabilitasyon ve Özel Eğitim Merkezi Mart'ta açılacak!

Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği, Bizce Yapım ile ortak yürüttüğü ve İstanbul Emniyet Müdürlügü'nün desteğini de alarak özel tanıtım gecesi düzenledi. Toplantıda konuşan Revna Demirören, Bağcılar Rehabilitasyon ve Özel Eğitim Merkezi'nin Mart'ta açılacağını söyledi.

Bağcılar Belediyesi'nden Amerikalılara dönüşüm bilgilendirmesi!

Bağcılar, Türkiye’de bir dizi ziyaretler yapan Dünya Bankası’nın Ankara ofisinden ve Amerika’daki Kentsel Kalkınma bölümünden temsilcilerini ağırladı. Uluslararası heyet, yetkililerden Bağcılar Belediyesi’nin kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Bağcılar'da 7.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Bağcılar İlçesi'ne bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi'nde yer alan arsa ihale ile satışa sunuluyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek..

Bağcılar'da 25 bin mükellef vergi borcunu yapılandırdı!

Bağcılar'da, bazı alacakların yeniden yapılandırılması amacıyla 19 Eylül'de yürürlüğe konulan 6736 sayılı kanundan faydalan 25 bin mükellef, borçlarını yapılandırdı.

Bağcılar'daki asansörler denetleniyor!

Bağcılar Belediyesi, ilçedeki tüm kamu kurum ve kuruluşları ile okullar, hastaneler, ibadethaneler, işyerleri ve konutlarda kullanımda olan asansörlerin yıllık kontrol işlemlerini düzenli olarak yapıyor.

Bağcılar Pınarkent Sitesi'ndeki 172 daire yıkıldı!

Bağcılar’da, Kentsel Dönüşüm Projesi ilçe sakinlerinin desteğiyle devam ediyor. Bu kapsamda depreme dayanıklı, otoparklı ve asansörlü konutlar inşa etmek için Pınarkent Sitesi’ndeki 172 daireli 6 bloğun yıkımı ilçe sakinlerinin katılımıyla yapıldı.

Bağcılar'daki asansörlü Yunus Emre Camii'nin inşaatı tamam!

Bağcılar İnönü Mahalesi sakinleri Ramazan ayına yeni camilerinde girecek. Yıkılıp yeniden inşa edilen Bağcılar Yunus Emre Camii farklı mimarisi ile dikkat çekiyor. Camide, engelli ve yaşlıların kullanabilmesi için 10 kişilik asansör de bulunuyor.

Bağcılar Belediyesi ile TSE asansör protokolü imzaladı!

Bağcılar'daki asansörleri denetleyen Türk Standartları Enstitüsü, Bağcılar Belediyesi ile imzaladığı yeni protokolle bu süreyi 2018 yılına kadar uzattı...

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar 4 Şubesi açıldı!

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar 4 Şubesi, Suat Türk Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Bağcılar'da açıldı.

Bağcılara asansörlü yani cami Haberi

Bağcılara asansörlü yani cami

Bağcılar’daki camiler Kentsel Dönüşüm kapsamında yeniden inşa ediliyor. Bu kapsamda geçtiğimiz yıl yıkımı yapılan Bağcılar Yunus Emre Camii inşaatı da hızla devam ediyor. Tamamlandığında ilçe sakinlerinin hizmetine sunulacak olan camide asansör de bulunacak.


Kentsel Dönüşüm Projesi’nin hayata geçirildiği Bağcılar ilçesinde eğitim yuvaları ile camiler de yenileniyor. Depreme dayanıklı otoparklı ve asansörlü yaşam alanlarına kavuşan Bağcılar’da camiler de depreme dayanıklı ve otoparklı olarak yeniden inşa ediliyor. Bu kapsamda Bağcılar Yunus Emre Camisi de yeniden inşa ediliyor. 


İNŞAATI TAMAMLANMAK ÜZERE 


Yunus Emre Camiinin bodrum katında şadırvanlar hizmet verecek. Zemin kattaki ana namazgah ise 336 metrekarelik alana sahip olacak. Bodrum katında da mahfili olan 320 metrekarelik bir namazgah olacak. Yine 158 metrekarelik mahfil katı da birinci katta yer alacak. Tek minareli ve asansörlü cami mimarisi...