27 / 04 / 2024

Bağcılarda yeni cami

Bağcılarda yeni cami

Bağcılar’daki camiler Kentsel Dönüşüm kapsamında yeniden inşa ediliyor. Bu kapsamda Yunus Emre Camii inşaatı da hızla devam ediyor. Tamamlandığında ilçe sakinlerinin hizmetine sunulacak olan camide asansör de bulunacak.

Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor! Yeni Kirazlı Evleri ön talep topluyor!

İntek Yapı tarafından Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor. Yeni Kirazlı Evleri'nde ön talep süreci başladı. Peki Yeni Kirazlı Evleri'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Yeni Kirazlı Evleri nerede? İşte Yeni Kirazlı Evleri ile ilgili ayrıntılar...

Bağcılar'a 240 odalı yeni otel geliyor!

Gemini Makina İnşaat, Bağcılar'da 240 odalı otel inşa edecek. Çevresel Etki Değerlendirmesi sürecinin sona erdiği otel projesi 355 milyon 19 bin TL'ye mal olacak.

Avrupa Konutları Yenimahalle satışta! Artaş'tan Bağcılar'a tam 780 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'ın yeni projesi Avrupa Konutları Yenimahalle'yi satışa çıkardı. İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilen Avrupa Konutları Yenimahalle'de 780 konut ve 48 ticari ünite yer alıyor.

Bağcılar Belediyesi yüksek maaşlı memur alımı yapacak! Hemen bakın!

Bağcılar Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı paylaşılırken, adaylarda aranan özel koşullar ve başvuru bilgileri duyuruldu. Peki, hangi branşlarda memur alımı yapılacak, detaylar neler? İşte merak edilenler...

Ufo ısıtıcılarda yeni yıla özel fırsat seti! İşte 16 Aralık 2022 fiyat listesi...

Ufo ısıtıcılarda yeni yıla özel kampanya! Ufo ısıtıcı fiyatları ne kadar? Aralık ayında kaç TL'den satışa çıkıyor? İşte detaylar...

Kumtel elektrikli ısıtıcılarda görülmemiş fırsatlar! İşte en cazip Kumtel 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kış mevsimi yaklaştı ve havalar soğumaya başladı. Herkes ofis veya evine elektrikli ısıtıcı ararken, Kumtel elektrikli ısıtıcılarda muhteşem indirim sizleri bekliyor. İşte,  Kumtel 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Avrupa Konutları Yenimahalle nerede? Avrupa Konutları Bağcılar fiyat listesi!

Avrupa Konutları Yeni Mahalle nerede sorusunun yanıtı ve Avrupa Konutları Bağcılar fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Avrupa Konutları Yenimahalle nerede? Avrupa Konutları Yenimahalle Bağcılar fiyat listesi 2022!

Yeni yatırımlar için start veren Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Yenimahalle projesini yakın zamanda satışa çıkarmayı planlıyor. Peki Avrupa Konutları Yenimahalle nerede? İşte Avrupa Konutları Yenimahalle Bağcılar fiyat listesi 2022...

Karmargül İnşaat Bağcılar projesi geliyor! Yeni proje!

Karmargül İnşaat Bağcılar projesinde 241 adet konut ve 57 adet iş yeri yer alacak. Proje 112 milyon 961 bin 495 TL'ye mal olacak.

Hayırseverlerin destekleriyle Başakşehir’e cami ve taziye evi yapılıyor!

Başakşehir’de, hayırseverlerin desteğiyle yapılacak yeni cami ve taziye evi için inşaat başladı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, şantiye alanında incelemeler gerçekleştirdi.

Bağcılar Belediyesi'nin yeni binası açıldı! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi tarafından Selçuklu ve çağdaş mimari anlayışı ile inşa edilen yeni hizmet binası hizmete açıldı.

Bağcılar'a 6 yeni sağlık merkezi inşa edilecek! 

Bağcılar Belediyesi, pandemi döneminde hastanelerdeki yoğunluğu azaltmak için 6 aile sağlık merkezi inşa edecek. 

TOKİ'den İstanbul Bağcılar'a 822 yeni konut müjdesi!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Demirkapı Mahallesi 822 Konut ve 25 Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi (E-İHALE) ihalesi 15 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Bağcılarda yeni cami Haberi

Bağcılarda yeni cami

Bağcılar’daki camiler Kentsel Dönüşüm kapsamında yeniden inşa ediliyor. Bu kapsamda geçtiğimiz yıl yıkımı yapılan Bağcılar Yunus Emre Camii inşaatı da hızla devam ediyor. Tamamlandığında ilçe sakinlerinin hizmetine sunulacak olan camide asansör de bulunacak.


Kentsel Dönüşüm Projesi’nin hayata geçirildiği Bağcılar ilçesinde eğitim yuvaları ile camiler de yenileniyor. Depreme dayanıklı otoparklı ve asansörlü yaşam alanlarına kavuşan Bağcılar’da camiler de depreme dayanıklı ve otoparklı olarak yeniden inşa ediliyor. Bu kapsamda Bağcılar Yunus Emre Camisi de yeniden inşa ediliyor. 


İNŞAATI TAMAMLANMAK ÜZERE 


Yunus Emre Camiinin bodrum katında şadırvanlar hizmet verecek. Zemin kattaki ana namazgah ise 336 metrekarelik alana sahip olacak. Bodrum katında da mahfili olan 320 metrekarelik bir namazgah olacak. Yine 158 metrekarelik mahfil katı da birinci katta yer alacak. Tek minareli ve asansörlü cami mimarisi...