19 / 04 / 2024

Bahçebaşı Mahallesi çalışmaları

Bahçebaşı Mahallesi çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, Bahçebaşı (Konak) Mahallesi, Malatya Caddesinde yol yapım, bakım ve de onarım çalışması yapıyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

1954 yılında Levent Mahallesi 3. kısım evleri için inşaat çalışmaları başlamış!

1954 yılında Türkiye Emlak Kredi Bankası tarafından yapılan duyuruda Levent Mahallesi 3. kısım evlerinin inşaat çalışmalarının başladığı belirtilmiş.

Bursa Gökdere Millet Bahçesi'nde çalışmalar başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ortaklığı ile şehre kazandırılan Gökdere Millet Bahçesi'nde çalışmalar hızlandı.

Bergama Millet Bahçesi'nde çalışmalar başlıyor!

Geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan Bergama Millet Bahçesi'nde çalışmalar kısa sürede başlıyor. Bergama Belediyesi Başkanı Hakan Koştu millet bahçesine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Van Millet Bahçesi'nin inşaat çalışmaları başladı!

Van'da hayata geçirilen projeler hakkında bilgi veren Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Emin Bilmez, Van Millet Bahçesi'nde inşaat çalışmalarının başladığını dile getirdi. 

Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı'nda çalışmalar tamamlanıyor!

2020 yılında çalışmaların başladığı Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı projesinde çalışmalar son aşamaya geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Yasin Kartoğlu, Marmaray'a ulaşımın kolaylaşacağını dile getirdi. 

Mersin Millet Bahçesi'nde çalışmalar tamamlanıyor!

Mersin'de hayata geçen millet bahçesi projesinde çalışmalar tamamlanıyor. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin Millet Bahçesi'nin Türkiye'nin en büyük millet bahçesi olacağını dile getirdi. 

Malatya Millet Bahçesi'nde çalışmalar tamamlandı! 

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen millet bahçesinde çalışmalar tamamlandı. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yeni inşa edilen millet bahçesinde incelemelerde bulundu. 

Bitlis Ahlat Millet Bahçesi'nde çalışmalar tam gaz!

Bitlis'in Ahlat ilçesine inşa edilen millet bahçesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Millet bahçesinin Haziran ayında tamamlanması bekleniyor. 

Kayseri'de Belsin ve Anayurt bölgelerinde raylı sistem çalışmaları yapılıyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri'deki çalışmalara ilişkin açıklamalar yaptı. Özhaseki, "Belsin ve Anayurt bölgelerine raylı sistem hattı, Erciyes Dağı'nda termal su arama ile hava ikmal alanına yapılacak millet bahçesiyle ilgili çalışmalar da sürüyor" dedi.

Bursa'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 200 dönümlük Gökdere Millet Bahçesi'nin çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Aktaş, kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin de bilgi verdi.

Muş Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya yaptığı açıklamada, Muş Millet Bahçesi çalışmalarına başlandığını müjdeledi.

Bingöl Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

Bingöl'ün Kültür Mahallesi'nde yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları meclis gündemine taşındı. MHP'li Kara, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Murat Kurum: 52 Millet Bahçesi çalışmalarımızı sürdürüyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Her ile en az bir Millet Bahçesi yapma hedefiyle yola çıktık. '2'nci 100 Günlük Eylem Planı' kapsamında 28 ilde 25 milyon metrekare alanda 52 Millet Bahçesi çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi...

Bahçebaşı Mahallesi çalışmaları Haberi

Bahçebaşı Mahallesi çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından, geçtiğimiz aylarda büyük bir bölümü yeniden düzenlenerek standartlara uygun hale getirilen 10 metre genişliğindeki yol üzerinde asfaltlama çalışmalarına başlandı.


Bahçebaşı Mahallesi’nin yanı sıra Gündüzbey’e de giden alternatif yollardan biri olan Malatya Caddesi’nin kalan 1600 metrelik bölümünde de Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.


Yolda, öncelikle freze makinesiyle eski asfalt kazınıp, zemin tesviyesi yapılarak dolgu ve sıkıştırılmış mıcır serimi tamamlandı. Ardından da Büyükşehir Belediyesi asfalt ekipleri tarafından finişer makinesiyle sıcak asfalt serimine başlanarak, yolun kalan kısmı büyük oranda tamamlandı.


Mahalle Sakinlerinden teşekkür


Malatya Caddesi’nde sürdürülen asfaltlama çalışmalarından memnun olduklarını dile getiren mahalle sakinleri, Mahallelerine Büyükşehir Belediyesi tarafından bugüne kadar yapılan çalışmalardan dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır olmak üzere, emeği geçen...