19 / 04 / 2024

Bahçetepe İstanbul projesi nerede

Bahçetepe İstanbul projesi nerede

Bahçetepe İstanbul projesi, son zamanlarda İstanbul'un en değerli yerlerinden biri olan Avrupa Yakası'ndaki Başakşehir'de yükseliyor...

Botanika Bahçeşehir Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbul’un gözde semtlerinde birinde inşa edilecek olan Botanika Bahçeşehir Projesi için hazırlıklar tamamlanıyor. Projenin detayları ise belli oldu. İşte Botanika Bahçeşehir Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla…

Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Sarılar Grup tarafından hayata geçirilen Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinin detayları belli oldu! Peki, Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi nerede? Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla.

Bahçetepe İstanbul 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bahçetepe İstanbul projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Bahçetepe İstanbul 5 adet bağımsız bölüm 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bahçetepe İstanbul projesindeki 5 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Bahçetepe İstanbul 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile inşa edilen Bahçetepe İstanbul projesinin yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

İstanbul'daki 13 bahçeli konut projesi!

İstanbul'da birçok markalı konut projesinde satışlar devam ediyor. Şehrin karmaşık hayatından uzakta yaşamak isteyenler bahçeli ve aile konseptli konut projelerini tercih ediyor. İşte İstanbul'daki 13 bahçeli konut projesi...

Bahçetepe İstanbul 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Bahçetepe İstanbul projesinin 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

18 soruda Meydan Ardıçlı Bahçeşehir projesi!

15 Eylül Cuma günü basına tanıtılacak olan Meydan Ardıçlı projesi İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta, Özyurtlar İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte 18 soruda Meydan Ardıçlı Bahçeşehir projesi...

Bahçetepe İstanbul yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bahçetepe İstanbul yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Büyükyalı İstanbul ve Bahçetepe İstanbul'un değerlemesi yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ayazma Bahçetepe İstanbul'un ve Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul'un değerleme raporlarını yayınladı.

Bahçetepe İstanbul’un hobi bahçeleri teslim edildi!

Makro – Akyapı Ortak Girişimi imzasıyla Başakşehir’de inşa edilen ve gayrimenkul sektörünün en İnovatif Projeleri’nden biri olarak gösterilen Bahçetepe İstanbul’daki 896 dairenin hobi bahçeleri 4 bin kişinin katıldığı törenle teslim edildi.

Keleşoğlu İnşaat Luxist Bahçeşehir Projesi!

Keleşoğlu İnşaat Luxist Bahçeşehir Projesi İstanbul Bahçeşehir 1. Kısım'da inşa edilecek. İnşaat alanı 398 bin metrekareden oluşan proje 67 bin 300 metrekarelik arsa üzerinde yükselecek.

Bahçetepe İstanbul'un 2015 sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı "İstanbul Başakşehir Ayazma 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında inşa edilen Bahçetepe İstanbul'un değerleme raporunu yayınladı.

Bahçetepe İstanbul projesi nerede Haberi

Bahçetepe İstanbul projesi nerede


Bahçetepe İstanbul projesi Başakşehir'de yükseliyor. Bilmeyenler için Başakşehir kuzeyde Arnavutköy, kuzeydoğuda Sultangazi, doğuda Esenler, güneyde Bağcılar, Küçükçekmece ve Avcılar ile batıda Esenyurt ilçeleriyle çevrili konumda. 2008 yılında Küçükçekmece, Esenler ve Büyükçekmece ilçelerinden ayrılarak ilçe haline gelen Başakşehir etaplardan meydana geliyor. 


Projede Başakşehir içinde Sağlıkkent'in yanında Metro istasyonuna sadece 2 dakikalık mesafede yer alıyor. Bahçetepe İstanbul TEM otoyoluna 5 dakikalık, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü2'ne 20 dakikalık ve Atatürk Havalimanı'na ise 10 dakikalık mesafede konumlandırıldı. 



Bahçetepe İstanbul Hakkında:


Bahçetepe İstanbul projesi henüz ön talep sürecinde. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Makro  ve Akyapı Ortak Girişimi ile birlikte hayata geçireceği Bahçe Tepe İstanbul projesi toplam 1.474 konuttan meydana gelecek. 


16 blok halinde yükselecek proje; Başakşehir'de yer alıyor. 23 Ağustos'ta yapı ruhsatı alınan Bahçetepe İstanbul Evleri'nde 67...