29 / 03 / 2024

Balance Güneşli satılık ev fiyatları

Balance Güneşli satılık ev fiyatları

Balance Güneşli telefon numarası haberimizin içerisinde yer alıyor. Balance Güneşli projesi toplam 118 adet plaza ve cadde ofis, 140 adet ev ve loft ofis ve 43 adet mağazadan oluşuyor...

Gölbaşı Prime satılık!

Odabaşılar Firması ortaklığında, Eymir Mahallesi'nde inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konseptiyle satışa çıktı. Peki Gölbaşı Prime satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm detaylar haberimizde...

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV fırsatıyla indirimli ofisler!

Ulusal ve uluslararası birçok markanın bulunduğu Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV fırsatıyla indirimli ofis satışları devam ediyor. Proje, laza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV avantajıyla indirimli ofisler!

Balance Güneşli projesinde yüzde 10 KDV indirimli ofis satışları devam ediyor. Ulusal ve uluslararası birçok markanın yer aldığı projede birçok imkan yer alıyor. 

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimiyle satılık ofisler!

Ulusal ve uluslararası birçok markanın yer aldığı Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimli ofis satışları devam ediyor. 

Balance Güneşli'de avantajlı yatırım imkanı!

Avantajlı kiralama ve satışların devam ettiği Balance Güneşli, kurumların farklı ihtiyaçlarına göre plaza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor...

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimi fırsatı!

Balance Güneşli'de ulusal ve uluslararası markalar yerini alırken kiralamalar ve yüzde 10 KDV fırsatıyla satışlar devam ediyor..

Balance Güneşli'de KDV avantajı devam ediyor!

Balance Güneşli'de ulusal ve uluslararası markalar yerini alırken kiralamalar ve yüzde 8 KDV avantajıyla satışlar devam ediyor..

Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV indirimi için son günler!

Kurumsal firmaların her geçen gün yerini aldığı, Güneşli ve çevresinin A+ ofis projesi Balance Güneşli’de avantajlı satışlar ve kiralamalar devam ediyor. Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV indirimi için son günler... 

Balance Güneşli'de yüksek kira getirili yatırım fırsatı!

Yüksek kira getirili yatırım fırsatı sunan Balance Güneşli'de işyeri ruhsatlı rezidans ofisler, firmalara önemli bir avantaj sağlıyor...

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV imkanı!

Balance Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Bağcılar Güneşli'de Mahmutbey Caddesi üzerinde hayata geçirilen Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV imkanı ile satışlar yapılıyor.

Balance Güneşli'de yatırım fırsatları!

Yatırım fırsatlarının sunulduğu Balance Güneşli'de ofisler satılık ya da kiralık, 50 metrekare ile 2 bin 500 metrekare arasında değişen envantere sahip...

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimi ile satılık ofisler!

A plus ofis projesi kalitesindeki Balance Güneşli'de Balance Güneşli projesinde yüzde 10 KDV indirimi sunuluyor.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimiyle satılık ofisler!

Balance Güneşli'de ofis satışları devam ediyor. Prestijli bir projede ofis yatırımı yapmak isteyenlere yüzde 10 KDV indirimi avantajı devam ediyor.

Balance Güneşli satılık ev fiyatları Haberi

Balance Güneşli satılık ev fiyatları

Balance Gayrimenkul tarafından inşa edilen Balance Güneşli telefon numarası hakkında bilgi vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Balance Güneşli Bağcılar'da yer alan cadde ofislerin alanları 40 ile 258 metrekare, plaza ofislerin alanları 159 ile 1.692 metrekare ev ve loft ofislerin alanları ise 76 ile 178 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


17 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan Balance Güneşli satılık ev fiyatları metrekare bazında 4 bin 800 liradan başlıyor. Balance Güneşli teslimleri 2015 yılının sonu olarak belirlendi.


Balance Güneşli telefon numarası 0 212 447 47 07 olarak belirlendi. Satış süreci devam eden Balance Güneşli projesi konut, rezidans, ofis ve mağaza birimlerinden oluşuyor. 


Bağcılar Balance Güneşli Rezidans sosyal olanakları arasında itness, pilates, sauna, buhar odaları, müzik odası, çocuk oyun alanı, cep sineması, parti ve hobi alanları...