28 / 03 / 2024

Balıkesir Belediyesi çay bahçesi

Balıkesir Belediyesi çay bahçesi

Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi`ne ait olan Karesi İlçesi ve Altıeylül İlçesi'ndeki 2 adet taşınmaz Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 1 milyon 920 bin TL bedelle satılıyor.

Balıkesir Emlak Konutları'nda 1,39 faizle 60 ay vade fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesinde 1,39 faiz oranıyla 60 ay vade imkanı sağlanıyor. 415 adet konut ve 29 adet ticari ünitenin yer aldığı projenin teslimleri 48 ay sonra yapılacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı: 128 odalı yeni otel geliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Karaseli ilçesine 128 oda kapasiteli otel projesi için harekete geçti. Otelde 72 standart oda ve 56 suit oda ile toplam 128 oda yer alacak.

Balıkesir Belediyesi 2 arsa satacak! Edremit'te 3 taksitle konut imarlı arsa fırsatı! 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Edremit'te yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 30 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Balıkesir Belediyesi'nden büyük fırsat! Edremit'te 3 taksitle iki arsa satacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit Narlı Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 3 taksitle satışa çıkardı.

Balıkesir Burhaniye Belediyesi 6 arsayı satıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Balıkesir ili Burhaniye Belediyesi, Balıkesir ili, Burhaniye ilçesi, Tayıeli Mahallesi'nde yer alan 6 arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatları ve merak edilen tüm ayrıntılar...

Balıkesir'de yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit imkanıyla satılık arazi ve tarlalar! 

Balıkesir ili, İvrindi ilçesinde yer alan 10 adet arazi ve tarla yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit imkanıyla satılıyor. İşte metrekare ve fiyat bilgileri...

Balıkesir Belediyesi arsa, pasaj, dinlenme kampı satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül, Bandırma ve Edremit'te yer alan arsa, pasaj, dinlenme kampı için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarihi yapıların restorasyonunda hız kesmiyor!

Tarihe tanıklık etmiş yapıları yeniden kente kazandıran Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 18 tarihi yapıda restorasyona devam ederken 6'sı için proje çalışmalarını da tamamladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, konuya ilişkin konuştu.

Balıkesir Karesi ve Altıeylül Belediyesi'nden esnafa 1000 TL kira yardımı!

Balıkesir Karesi Belediyesi pandemi boyunca kepenk indiren esnafa 1000'er TL kira yardımı yapacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi pandemi boyunca esnaftan kira almayacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, pandemi süreci boyunca  Büyükşehir Belediyesi kiracılarından kira alınmayacağını açıkladı.

Balıkesir Üniversitesi işletmecilerinden 3 ay boyunca kira almayacak!

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN), kampüs bünyesinde faaliyet gösteren ticari işletmecilerden 3 ay boyunca kira almayacağını açıkladı.

Balıkesir Belediyesi'nden 52.6 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Mülkiyeti Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan 7 adet gayrimenkul toplamda 52 milyon 697 bin 550 TL bedel ile satışa çıkarıldı.

Balıkesir 2. ALGEM binasının inşaatı yükseliyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Balıkesir Belediyesi, 2. ALGEM binasının inşaatını da hız kesmeden sürdürüyor.

Balıkesir Belediyesi çay bahçesi Haberi

Balıkesir Belediyesi çay bahçesi

Satışa konu 2 adet taşınmazdan: Karesi İlçesi Ayşebacı Mahallesi'ndeki taşınmaz akaryakıt satış istasyonu ve ikmal istasyonu Altıeylül İlçesi Hasan Basri Çantay Mahallesi`ndeki taşınmaz çay bahçesi niteliğindedir.


26 Kasım 2014 Çarşamba günü saat: 14.00`da Balıkesir Büyükşehir Belediyesi 7. Kat Encümen Toplantı Salonu`nda 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu`nun 45. maddesine göre açık arttırma usulü yolu ile yapılacaktır.


İhale İlanı


TAŞINMAZIN

Özellikleri: Karesi İlçesi Ayşebacı Mahallesi'ndeki taşınmaz akaryakıt satış istasyonu ve ikmal istasyonu 2500,00 metrekare alana sahiptir. Aylık 8 bin TL artı KDV kiralama bedelidir. Kiralama süresi 10 yıldır.


Altıeylül İlçesi Hasan Basri Çantay Mahallesi`ndeki çay bahçesi niteliğindeki taşınmaz 160 metrekaredir. Aylık 8 bin TL artı KDV kiralama bedelidir. Kiralama süresi 10 yıldır.


Kıymeti:1.920.000.000 TL

Satış Günü:26/11/2014 günü 14:00 14:10 arası

Adres: Büyükşehir Belediye Hizmet Binası 7. Kat Encümen Toplantı...