25 / 04 / 2024

balıkesir Kepsut Kapalı Spor Salonu nerede

balıkesir Kepsut Kapalı Spor Salonu nerede

Balıkesir'in Kepsut ilçesinde belediye tarafından yaptırılan kapalı spor salonu inşaatı çalışmaları hızla ilerliyor. Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, fen işleri müdürlüğü yetkilileriyle birlikte Kepsut Kapalı Spor Salonu inşaatını inceledi...

Balıkesir'de 115 adet arsa satılıyor! İhalesi 22 Kasım'da!

Balıkesir Kepsut Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Kepsut ilçesinde yer alan 115 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Balıkesir'de 34 gayrimenkul 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu! 

Balıkesir Kepsut Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Kepsut ilçesi, Seçdere ve Eyüpbükü Mahallelerinde yer alan 34 adet gayrimenkulü 500 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte detaylar...

Balıkesir'deki tarihi fabrika yaşam merkezine dönüştürülüyor!

Balıkesir Ayvalık'ta bulunan 5 bin 400'ü kapalı 20 bin 336 metrekare alana sahip tarihi zeytinyağı fabrikası yaşam merkezine dönüştürülüyor. Proje kapsamında yıkım çalışmaları başladı.

Balıkesir'de imar barışı anlatıldı!

Balıkesir'in Kepsut İlçesinde mahalle muhtarlarına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Kepsut Belediyesi tarafında 'İmar Barışı' yasası anlatıldı. 

Balıkesir Karesi'ye 2.8 milyonluk dev spor kompleksi!

Balıkesir Karesi'de dev spor kompleksinin temeli atıldı. 2 milyon 800 bin liraya mal olan spor kompleksinde, tenis kortu, basketbol sahası, kapalı halı saha, fitness salonu, çocuk oyun alanı, yürüyüş yolları ve restoran bulunacak.

Balıkesir Karesi’deki dev spor kompleksinin temeli atıldı!

Balıkesir’de Karesi Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilecek dev spor kompleksinin temeli törenle atıldı. Kompleks, 16 bin metrekarelik alanda, 1 adet tenis kortu ile, basketbol sahası, kapalı halı saha, çocuk oyun alanı ile 2 milyon 800 bin TL’ye mal olacak.

Balıkesir Kepsut'ta 3.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Kepsut Belediye Başkanlığı, Balıkesir Kepsut'ta kat karşılığı inşaat yaptıracak. İhalesi 21 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek işin tahmini bedeli 3 milyon 782 bin TL olarak belirlendi.

Balıkesir Kepsut'a sosyal tesis inşa ediliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Kepsut’un Hotaşlar ve Osmaniye Mahallelerine ziyaretlerde bulundu ve Kepsut yatırımlarını yakından inceledi.

Balıkesir Bandırma'da kapalı pazar yeri açıldı!

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yeni kapalı pazar yeri faaliyete başladı. Törene Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Sebze Meyve ve Balıkçılar Odası Başkanı Ayhan Gürel, Kahveciler ve Otelciler Odası Başkanı Ömer Özışıkyıldız, Adnan Gemici ve esnaf katıldı.

Balıkesir Sındırgı meydan ve otopark projesi yıl içinde tamamlanacak!

Balıkesir Sındırgı’da “Kent Meydanı” düzenlenmesi ve “Kapalı Otopark” projelerinin temelini atan Başkan Ahmet Edip Uğur, “Tüm Balıkesir’i kucaklayan bir anlayışla hareket ediyoruz” dedi.

Balıkesir Bandırma Kapalı Pazar Yeri için kura çekimi yapılacak!

Balıkesir Bandırma Kapalı Pazar Yerinde hak sahibi olan pazarcı esnafının yerleştirilmesi kura çekimi yapılacaktır. Hak sahibi pazarcı esnaf, 1 Eylül - 30 Eylül tarihleri arasında başvuru yapabilecek.

Balıkesir Belediyesi 42.4 milyon TL'ye tesis yaptırıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Altıneylül İlçesi'nde yer alan arsa üzerine tesis yapım işini kapalı teklif usulü ile ihale edecek. İhalenin toplam bedeli 42 milyon 405 bin TL olarak belirlendi.

Balıkesir Ayvalık'ta 3.5 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Ayvalık Belediye Başkanlığı, Balıkesir İli Ayvalık İlçesi'nde yer alan 5 arsayı satışa çıkardı. Kapalı teklif usulüyle ihale edilecek gayrimenkullerin satış bedeli 3 milyon 527 bin TL olarak belirlendi.

balıkesir Kepsut Kapalı Spor Salonu nerede Haberi

balıkesir Kepsut Kapalı Spor Salonu nerede


Balıkesir'in Kepsut ilçesinde belediye tarafından yaptırılan kapalı spor salonu inşaatı çalışmaları hızla ilerliyor.


Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, fen işleri müdürlüğü yetkilileriyle birlikte Kepsut Kapalı Spor Salonu inşaatını inceledi. Başkan Cankul, inşaatı yapan müteahhit firmanın yetkilisinden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Kapalı Spor Salonunun Kepsut ilçesinde önemli bir ihtiyaca cevap vereceğini belirten Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, "Çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı, idealist, hedefleri olan bireyler olabilmeleri ve en iyi şekilde eğitim almaları için spora ve tesisleşmeye önem veriyoruz" dedi.


Spora ve sporcuya tam destek verdiklerini kaydeden Başkan Cankul, ilçeye yeni spor tesisleri kazandırmaya devam ettiklerini belirtti. Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, "Verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirmenin ve vatandaşlarımızla bu heyecanı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Futbolda olsun, yağlı güreşlerde olsun hedefimiz yaptığımız çalışmalar...