25 / 04 / 2024

Balıkesir su tarifesi

Balıkesir su tarifesi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi su ücret tarifelerinde indirim yaptı. Sayaç bakım bedelinde de indirime gidilirken, su borcu olanlara da 12 taksitte ödeme kolaylığı sağlanacak. İşte kararlar...

DSİ Balıkesir'de 6 bin 414 hektar alanda arazi toplulaştırması yaptı!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Kaya Yıldız, 2020 yılı içerisinde Balıkesir'de  6 bin 414 hektar arazinin toplulaştırıldığını açıkladı.

Balıkesir'de üst geçit için protokol imzalandı!

Balıkesir'de 14 Kasım'da açılacak 10Burada AVM önüne üst geçit yapılması için Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Zekai Kafaoğlu ile Esas Gayrimenkul CEO'su Kazım Köseoğlu arasında protokol imzalaması yapıldı. 

Balıkesir'de döviz bozdurup ev alana elektrik, su, doğalgaz bedava!

Balıkesir’de faaliyet gösteren bir inşaat şirketinin sahibi, daire satın almak üzere döviz bozduran vatandaşların evlerinin elektrik, su, doğal gaz, internet, tv, bina aidatı ücretlerini firma olarak karşılayacaklarını dile getirdi. 

Balıkesir Erdek'e bin konut geliyor!

Balıkesir'in Erdek ilçesindeki edildi. Tatlısu Mahallesi'ne bin konut inşa edilecek. Bölge 5 bin kişilik akıllı kente dönüşecek...

Balıkesir Savaştepe'ye modern pazar yeri!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi yatırımlara hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Savaştepe Kanalizasyon Şebeke ve Su Arıtma Tesisi ile Pazaryeri'nin temeli atıldı.

Balıkesir'e 175 milyon liralık 31 tesis!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Balıkesir'de Çay Deresi Rekreasyon Alanı'nda düzenlenen 31 tesisin temel atma törenine katıldı.

Veysel Eroğlu Balıkesir'de temel atma törenine katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Hükümet olarak Balıkesir'e geçen yıl sonuna kadar 23 milyar liralık yatırım yaptık." dedi.

Balıkesir Gönen atıksu arıtma tesisi 18 milyon TL'ye ihale edildi!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi BASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Gönen’de yapımına başlanan 80 bin kişilik atık su arıtma tesisi 18 milyon TL’ye ihale edildi.

Balıkesir Çay Deresi Rekreasyon Alanı açıldı!

Balıkesir’i ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 543 milyon TL değerindeki tesislerin temel atma ve açılış programına katıldı.

Balıkesir'de 14 tesisin temeli ne zaman atılacak?

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından yatırımı yapılan 6 tesisin açılışa hazır olduğunu ve 14 tesisin temelinin atılacağını söyledi

Balıkesir Ayvalık'ta 2 tesisin temeli yarın atılıyor!

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) iki ayrı alt yapı yatırımının temeli Cuma günü atılıyor.

Veysel Eroğlu Balıkesir projelerini anlattı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Balıkesir'i Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, milletvekilleri ve valilik ile el birliği içerisinde marka şehir haline getireceklerini söyledi.

Balıkesir'e 270 milyon liralık 17 proje!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan ve 170 milyon lira yatırım bedeli bulunan 20 tesisin temel atma ve açılış töreni Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

Balıkesir su tarifesi Haberi

Balıkesir su tarifesi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Tarife Komisyonu, BASKİ'nin su ücret tarifelerini belirlemek için Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur başkanlığında Karesi Toplantı Salonu'nda toplandı. Yapılan toplantıda su tarifeleri yeniden belirlenirken su borcu okunmamış ya da geriye dönük borcu olanların borçlarını 12 taksitte ödenmesine karar verildi. Büyükşehir Meclisi'nin onayına sunulacak yeni su tarifesi kabul edildiği takdirde Aralık ayından itibaren uygulanmaya başlayacak. 


Eylül ayında BASKİ tarafından belirlenen su tarifesi Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A.Edip Uğur'un talimatıyla Tarife Komisyonu'na sevk edilmesinin ardından yapılan toplantıda su tarifesi yeniden belirlendi. BASKİ Genel Müdürü Mustafa Bayram, komisyon üyelerine BASKİ'nin bütçesi ve yatırım programı hakkında bilgi verdi. 


KULLANIM BEDELİNDE İNDİRİME GİDİLDİ


Bayram'ın sunumundan sonra Av. Mehmet Birol Şahin'in başkanlığında yapılan toplantıda BASKİ Tarifeler Yönetmeliği gereğince; su kullanım bedelinin yüzde 50'si olarak...