18 / 04 / 2024

Balıkesir trafik sorunu son durum

Balıkesir trafik sorunu son durum

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu ile üniversitenin Ulaştırma Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Rafet Bozdoğan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'u makamında ziyaret etti.

Balıkesir Gönen'de kiralık ev stoku azaldı!

Türkiye'nin genelinde yaşanılan kiralık ev sorunu Balıkesir Gönen'i etkiledi. İlçe genelinde çok sayıda vatandaş kiralık ev arayışına girerken bölgede neredeyse kiralık ev kalmadı. 

Balıkesir'de mülkiyet sorunu ortadan kaldırılıyor!

Balıkesir'de 34 senedir 18.02 bölgesinde 34 senedir çözülemeyen mülkiyet sorunlarında mutlu sona ulaşılıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bölgede bulunan hak sahiplerine tapularını teslim etti.

Balıkesir'de 34 yıllık mülkiyet sorunu çözülüyor!

Balıkesir'de 1986 yılında İller Bankası Şehir Plancıları tarafından imar çalışması gerçekleşen Sanayi 2. Kapı bölgesindeki 34 yıllık mülkiyet sorunu çözülüyor...

Edip Uğur: Balıkesir Roman Evleri Türkiye’ye örnek oldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Gündoğan Mahallesi’nde yaşayan Roman vatandaşların 30 yıllık konut sorunu çözülmüştü, konuyla ilgili açıklama yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Roman Evleri'nin Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi.

Balıkesir Edremit'in imar sorunu çözüldü!

Balıkesir Edremit Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Kamil Saka, toplantıda imar planı ile ilgili bilgiler verdi.

Balıkesir'in imar sorunu mecliste!

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, ilin sorunlarını Türkiye Büyük Millet Meclisine taşıdı. Havutça, bölgedeki imar planıyla ilgili sorunları anlattı.

Balıkesir'deki Paşalimanı Adası'nın 5 sorunu mecliste!

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Balıkesir'in Erdek ilçesine bağlı Paşalimanı Adası'nın sağlık, eğitim, ulaşım sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Balıkesir Kuvayı Milliye Kavşağı hizmete açıldı!

Balıkesir'deki trafik yoğunluğuna kalıcı çözüm getirmek amacıyla yapılan Kuvayı Milliye Kavşağı, düzenlenen tören ve "Kuvayı Milli Yürüyüşü" ile hizmete açıldı.

Balıkesir Robotik Akıllı Otopark'ın temel inşaatı bitti!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin, şehir merkezindeki trafik ve otopark sorununa kalıcı çözüm üretecek "Robotik Akıllı Otopark" projesi kapsamında Kasım ayında başlayan otopark gözle görülür hale geldi.

Balıkesir'e akıllı otopark geliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, şehir merkezindeki trafik ve otopark sorununa kalıcı çözüm üretecek dev proje için kolları sıvadı.

Balıkesir'de yapılacak köprülü kavşak projesine neden itiraz edildi?

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin yıllardır yaşanan trafik sorununu çözmek için hazırladığı köprülü kavşak projesine itiraz eden Yırcalı ailesinin talebi, İdare Mahkemesi ve Belediye Meclisi’nce reddedildi.

Balıkesir Gönen'in yol ve altyapı sorunu sona erecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, yatırım ve hizmetleri yerinde incelemek ve bölge halkının taleplerini ilk ağızdan dinlemek için oyası, pirinci ve kaplıcalarıyla marka olan Gönen ilçesine çıkarma yaptı.

Balıkesir'deki köprülü kavşak projelerinin temeli atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir'in yıllardır hasreti ve özlemini duyduğu köprülü kavşakların temellerini attıklarını, en kısa sürede tamamlayıp vatandaşları trafik stresinden kurtaracaklarını açıkladı.

Balıkesir trafik sorunu son durum Haberi

Balıkesir trafik sorunu son durum


Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu ile üniversitenin Ulaştırma Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Rafet Bozdoğan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'u makamında ziyaret etti. Daha önceden yapılan görüşmelerin resmi protokolü için bir araya gelen taraflar arasında Balıkesir'in kent içi trafik sirkülasyonunun düzenlenmesi ve ulaşım problemlerini çözmek için verilecek hizmet anlaşması imzalandı. 


Danışmanlık hizmeti 

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, Türkiye'de ilk defa kendi üniversitelerinin bünyesinde "Ulaştırma Mühendisliği" bölümünü kurduklarını, bu bölüm başkanlığıyla büyük illere trafik ve ulaşım düzenleriyle ilgili Ar-Ge ve proje hizmeti sunduklarını bildirdi. 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile imzalayacakları protokolün ilk olduğunu ifade eden Eruslu, kentin ulaşım sorunlarını çözmek için her türlü akademik çalışmayı yapacaklarını kaydetti. Kent içi ulaşımın düzenlenmesi için danışmanlık hizmeti alacaklarını söyleyen Başkan Uğur da,...