20 / 04 / 2024

Balıkesirin trafik sorunu çözülecek mi

Balıkesirin trafik sorunu çözülecek mi

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu ile üniversitenin Ulaştırma Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Rafet Bozdoğan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'u makamında ziyaret etti.

Denizlerin korkulu rüyası ‘Aslan balığı’ sorunu mutfakta çözülecek!

Son 20 yıldır Akdeniz’e yayılan ve Türk sularındaki yerli balık türlerini tehdit eden aslan balığının denizlerde çoğalmasını önlemek için bu balığın mutfağa dahil edilmesi önerildi. Zehirli iğneleri uygun şekilde temizlenirse aslan balığı yenebiliyor.

İstanbul'da yaz sonuna kadar 3 metro hattı açılıyor! Trafik sorunu çözülüyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakırköy (İDO)-Kirazlı (Bağcılar) Metro Hattı Tünel Kazılarının Tamamlanması Töreni'nde İstanbul'da yaz sonuna kadar 3 metro hattının açılacağı müjdesini verdi. 

Opel Rocks-e Fiyatı belli oldu! 250 bin TL'den satılacak!

Alman otomobil üretici olman Opel, otomobil severlerin karşısına cazip bir teklif ile geldi. Park ve trafik sorunu yaşayanlar için tasarlanan minimalize edilmiş boyutlara sahip olan yeni şehir otomobilinin tanıtımını gerçekleştirdi. Peki bu otomobilin fiyatı ne kadar? Aracın özellikleri neler? Detay

Balıkesir Gönen'de kiralık ev stoku azaldı!

Türkiye'nin genelinde yaşanılan kiralık ev sorunu Balıkesir Gönen'i etkiledi. İlçe genelinde çok sayıda vatandaş kiralık ev arayışına girerken bölgede neredeyse kiralık ev kalmadı. 

Balıkesir'de mülkiyet sorunu ortadan kaldırılıyor!

Balıkesir'de 34 senedir 18.02 bölgesinde 34 senedir çözülemeyen mülkiyet sorunlarında mutlu sona ulaşılıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bölgede bulunan hak sahiplerine tapularını teslim etti.

İzmir İnciraltı'nın imar sorunu çözülüyor!

İzmir’in yıllardır çözüm bekleyen İnciraltı imar sorunu için harekete geçildi.AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya ile bir araya geldi.

AVM, otel ve hastanelerin otopark sorunu çözülüyor!

Hali hazırda otopark sorunun olduğu AVM, otel, hastane ve restoranlarda aksamalar yaşanabiliyor. TelPark, trafik ve park sorunu yaşanan yerlerde alternatif bir çözüm olarak gündeme geliyor.

Balıkesir Sanayi 2. Kapı bölgesindeki mülkiyet sorunu çözülüyor!

1986'da İller Bankası Şehir Plancıları tarafından imar çalışması yapılan,18.02 bölgesi olarak bilinen Sanayi 2. Kapı bölgesindeki 34 senelik mülkiyet sorunu vatandaşların tapu ile aldıkları parsellerin tamamının korunması kaydıyla çözüme kavuşturuluyor.

Balıkesir'de 34 yıllık mülkiyet sorunu çözülüyor!

Balıkesir'de 1986 yılında İller Bankası Şehir Plancıları tarafından imar çalışması gerçekleşen Sanayi 2. Kapı bölgesindeki 34 yıllık mülkiyet sorunu çözülüyor...

En yaşanır kentler Kuzey Avrupa Ülkeleri'nde!

En Yaşanır kentleri Kuzeyliler koruyor. İstanbul'un karışıklığının içinden bakınca mümkün değilmiş gibi geliyor. Oysa trafik sorunu olmayan, erişilebilir bol yeşil alanları bulunan, havası temiz olan kentler de bulunuyor. Bu kentlerin toplandığı bölge ise Kuzey Avrupa Ülkeleri

O evi görenler şok oldu! 1500 TL'ye hayalindeki evi yaptı!

Mega kentlerin kalabalığı gürültüsü ve trafik sorunu bir çok vatandaşı doğa hayatına itiyor. Genç bir anne küçük kızını da yanına alarak doğa içinde 1500 TL harcayarak kendi evini inşa etti. İşte o ev...

Çamlıca’ya seyirlik kule, Üsküdar’a yer altı otoparkı!

AK Parti’nin yeniden aday gösterdiği Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, trafik sorunu için yer altı otoparkı yapacaklarını, Çamlıca Kulesi’nin İstanbul’un yeni incisi olacağını belirtti. 

İstanbul, Kanal İstanbul'la nefes alacak!

TBMM Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım, İstanbul'un trafik sorunu ile ilgili konuştu. Yıldırım, Kanal İstanbul projesiyle İstanbul'un rahat bir nefes alacağını söyledi.

Balıkesirin trafik sorunu çözülecek mi Haberi

Balıkesirin trafik sorunu çözülecek mi


Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu ile üniversitenin Ulaştırma Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Rafet Bozdoğan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'u makamında ziyaret etti. Daha önceden yapılan görüşmelerin resmi protokolü için bir araya gelen taraflar arasında Balıkesir'in kent içi trafik sirkülasyonunun düzenlenmesi ve ulaşım problemlerini çözmek için verilecek hizmet anlaşması imzalandı. 


Danışmanlık hizmeti 

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, Türkiye'de ilk defa kendi üniversitelerinin bünyesinde "Ulaştırma Mühendisliği" bölümünü kurduklarını, bu bölüm başkanlığıyla büyük illere trafik ve ulaşım düzenleriyle ilgili Ar-Ge ve proje hizmeti sunduklarını bildirdi. 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile imzalayacakları protokolün ilk olduğunu ifade eden Eruslu, kentin ulaşım sorunlarını çözmek için her türlü akademik çalışmayı yapacaklarını kaydetti. Kent içi ulaşımın düzenlenmesi için danışmanlık hizmeti alacaklarını söyleyen Başkan Uğur da,...