23 / 04 / 2024

Barry Diller

Barry Diller

Ünlü modacı Diane von Fürstenberg ile milyarder iş adamı eşi Barry Diller, Manhattan’daki Hudson Nehri’ne bir ada yapmaya hazırlanıyor. Bir ada yapmanın maliyeti ne kadardır?

Asgari ücret 10 bin lira dedi diller tutuldu! Kim doğru rakamı bilecek?

Asgari ücretin yeni rakamına karar verileceği aralık ayına çok az bir süre kalmışken, asgari ücret ile ilişkili olan tahminler ise gelmeye devam ediyor. Peki, 2023 yılı asgari ücreti ne kadar olacak? İşte detaylar…

NEF'ten eğitime dev destek! Sakarya'da inşa edilecek

Nef, eğitime verdiği desteklerine devam ediyor. Nef, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'yle imzaladığı protokol dahilinde üniversiteye Yabancı Diller Yüksek Okulu ile Bilim ve Teknoloji Merkezleri inşa edecek.

Milyarder iş insanından Bitcoin tahmini!

Kripto para birimlerinde yaşanan satışlar sonrasında Bitcoin fiyatları düşüşe geçti. Zirvesinden yüzde 40 oranında uzaklaşan Bitcoin toparlanmaya çalışırken milyarder iş insanı Barry Sternlicht'ten Bitcoin'e yönelik yeni tahmin geldi. 

Koç Üniversitesi Sarıyer’de yeni okul binası yaptı!

Koç Üniversitesi, yabancı diller okulu ve yeni fakülte binası için Sarıyer Mavramoloz Ormanı’ndaki arazileri kullandı…

Safiya Home Mimari Dekorasyon İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safiya Home Mimari Dekorasyon İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Maısoon Barry tarafından kuruldu. 

Aşırı konut harcamaları, önce mutluluk sonra felaket getiriyor!

Dünya Gazetesi'nden Ömer Faruk Çolak bugünkü yazısında Barry Eichengreen’in “Aynalı Salon” adlı kitabın konut harcamaları ve kriz ilişkisi üzerine yazılan bölümlerini konu aldı. İşte o yazı...

Manisa Şehzadeler'de imar değişikliği yapıldı!

Manisa'nın Şehzadeler İlçesi'nde, eski askeri hastane ve Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Yabancı Diller Okulu'nun bulunduğu 80 dönümlük alanda yapılan imar değişikliği yapıldı.

Manisa Şehzadeler'de imar değişikliği yapıldı!

Manisa'nın Şehzadeler İlçesi'nde, eski askeri hastane ve Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Yabancı Diller Okulu'nun bulunduğu 80 dönümlük alanda yapılan imar değişikliği yapıldı.

TOKİ Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi fakülte binaları ihalesi bugün!

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörlük Binası, Yabancı Diller Yüksekokulu Binası Ve Olimpik Atletizm Pistli Futbol Sahası İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İkmal İşi ihalesi bugün saat 14:00'ta yapılacak.

İEÜ Yabancı Diller Yüksekokulu'na akıllı bina ödülü!

İEÜ, öğrencileri için oluşturduğu ve akıllı sınıfla donattığı yeni binası Yabancı Diller Yüksekokulu "Gümüş A" tasarım ödülünü kazandı. İEÜ Mütevelli Heyet Başkanı Demirtaş, "Binada tüm sınıflar, etkileşimli projeksiyon ve akıllı tahta ile donatıldı" dedi

Amasya Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu'nun kuruluşuna onay!

Amasya Üniversitesi bünyesinde "Yabancı Diller Yüksekokulu" kuruluşuna Bakanlar Kurulundan onay çıktı. Kuruluş kararı 8 Nisan 2016 tarihli Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe girdi.

Hacettepe Üniversitesi Beytepe'deki 11 arsasını 207.1 milyon TL'ye satıyor!

Hacettepe Üniversitesi Beytepe'deki 11 arsasını 207 milyon 111 bin 300 TL'ye satarken aynı bölgede 90 milyon 987 bin 811 TL'ye Eğitim Fakültesi ve Yabancı Diller Yüksekokulu yaptıracak.

Diane von Fürstenberg ile Barry Diller Hudson Nehri'ne ada yaptırıyor!

Ünlü modacı Diane von Fürstenberg ile milyarder iş adamı olan eşi Barry Diller, Manhattan’daki Hudson Nehri’ne bir ada yapmaya hazırlanıyor. Bütün izinler çıkarsa adanın yapımına 2016 yılında başlanacak.

Barry Diller Haberi

Barry Diller
Ünlü modacı Diane von Fürstenberg ile milyarder  iş adamı olan eşi Barry Diller, Manhattan’daki Hudson Nehri’ne bir ada yapmaya hazırlanıyor.


9 bin 710 metrekareyi kaplayacağı düşünülen adanın kamu parkı ve performans alanı olarak kullanılacak. 


Peki sıfırdan bir ada yapmanın maliyeti ne kadar olabilir? 


Maliyet, 170 milyon dolar (380 milyon TL). Ada için bu ücreti gözden çıkaran çift, geri kalan parayı da bağımsız kuruluşlardan destek olarak bekliyor. Bütün izinler çıkarsa adanın yapımına 2016 yılında başlanacak....