29 / 03 / 2024

Barut ve Ramada yeni otelleri

Barut ve Ramada yeni otelleri

Antalya'da oteller zinciri olan Barut ve Ramada önümüzde yıl yeni otellerini hizmete açacak. Anyalya kent merkezinde Dedeman'dan aldığı oteli Barut Akra olarak açan Barut Hotels'in otel sayısı 11'e çıktı.

Turizmde 150 Milyon Euro'yu aşan dev yatırım için düğmeye basıldı! Anda Barut Collection geliyor!

Akdeniz Bölgesi’nin en köklü ve öncü turizm markalarından biri olan  Barut Hotels, lüksün yeni adresi olarak tanımladığı Anda Barut Collection’ı 2024 Mayıs ayında Didim Delice Yarımadası’nda hizmete açıyor. 

Adb Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Kuruldu!

Adb Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Ataşehir’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Barutçuoğlu tarafından kuruldu.

Barut Hotels, 140 milyon euroluk yatırımla Didim’e otel kuruyor

Akdeniz’in turizm markalarından biri olan Barut Hotels, deneyimini Ege bölgesine taşıyor. Şirket, Didim’de 547 ve 14 villalık Anda Barut Collection & BAYOU Villas adlı tesisleri kuracak.

Yhy Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yhy Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Barut ve Zeynep Barut ortaklığında kuruldu.

Zenith Mimarlık Proje Ve Tasarım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zenith Mimarlık Proje Ve Tasarım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Şenol Barut tarafından kuruldu.

Kuzey Güney İnşaat İthalat Ve İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Güney İnşaat İthalat Ve İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Kübra Barut tarafından kuruldu.

Sebatkar Turizm İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sebatkar Turizm İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Oğuz Sezikli ve Tayfun Barut tarafından kuruldu.

Barutçu Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barutçu Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Oya Barutçu tarafından kuruldu.

Ayhan Barut'tan öğrencilere kira desteği çağrısı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, milyonlarca üniversite öğrencisinin yeterli sayıda öğrenci yurdu olmaması sebebiyle barınma problemiyle karşılaştığını, özel yurtlar ve konut kiralarına yapılan fahiş zamların da öğrencileri mağdur ettiğini söyledi.

Batman Erzenia Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Batman'da hayata geçirilecek olan Erzenia Alışveriş ve Yaşam Merkezi ve Ramada Plaza By Wyndham Otelinin temeli atıldı!

Ayhan Barut: Öğrencilerden yurt ücreti ve kira parası alınmasın!

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, ailelerinin yanına dönen öğrencilerden yurt ücreti ve ev kirası istenmesine tepki gösterdi. Barut, "Bu haksızlık derhal giderilmeli, öğrencilerimiz ve aileleri mağdur edilmemeli" dedi...

Marmara Nalburiye ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Nalburiye ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Barut tarafından kuruldu.

Wyndham rezidans oteller için çalışmalara başladı!

Wyndham Group,Türk yatırımcının talebine kulak vererek rezidans otel için kolları sıvadı. Wyndham ve Ramada Rezidans projeleri için çalışmalara başlayan grup, 2020’de projeyi tamamlamayı planlıyor...

Barut ve Ramada yeni otelleri Haberi

Barut ve Ramada yeni otelleri

Antalya'da oteller zinciri olan Barut ve Ramada önümüzde yıl yeni otellerini hizmete açacak. Anyalya kent merkezinde Dedeman'dan aldığı oteli Barut Akra olarak açan Barut Hotels'in otel sayısı 11'e çıktı. Akra Barut ve Akra Park Barut'la birlikte çalışan sayısını 3 bine çıkaran grup, bir sonraki yeni otelini 2015'te Fethiye'de açacak. Fethiye'deki 80 dönümlük arazide 415 oda ve 1250 yatak kapasiteli yeni otel, 2015 yılı Nisan ayında faaliyete geçecek. 


Ramada 

Antalya'da 2 tesisle faal olan Ramada Hotels, 3'üncü otelini ise Side'de açacak. Ramada Plaza Antalya ve Ramada Resort Lara'dan sonra Side'de Ramada Resort faaliyete geçecek. Side'de bulunan The Clours West Oteli 15 yıllığına kiralayan Ramada, dünyanın en büyük otel zinciri olan Wyndham Hotels bünyesindeki markalardan en yaygını konumunda. 



Antalya...