23 / 04 / 2024

başakşehir metro projesi hangisi

başakşehir metro projesi hangisi

Hoşdere metroya ne zaman kavuşacak? Başakşehir Hoşdere Mahallesi’ne metro projesi var mı? Başakşehir Hoşdere’ye tramvay gidecek mi? TOKİ ve Emlak Konut’un gözdesi Hoşdere’ye hangi metro ve tramvay projeleri, ne zaman ulaşacak? İşte detaylar…

Başakşehir'de yeni AVM ve otel projesi için start verildi!

İsra Group İnşaat'ın imzasıyla hayata geçirilecek olan V Mall projesi için ÇED süreci başladı. Başakşehir'e yeni AVM ve otel geliyor....

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılış için gün sayıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın açılışına günler kaldığını dile getirerek, söz konusu metro hattını İstanbulluların hizmetine sunmak için gün saydıklarını dile getirdi.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı kısa sürede tamamlandıklarını belirterek, hattın hizmete açılmasına sayılı günler kaldığını açıkladı.

Başakşehir - Kayaşehir Metro Hattı'nda sona gelindi! Bakan resmen açıkladı! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir - Kayaşehir Metro Hattı'nda sona gelindiğini duyurdu. İşte ayrıntılar...

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 2022 Sosyal Konut Projesi! Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile resmen başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı çok yakında hizmete açılacak!

Başakşehir- Kayaşehir Metro Hattı'nın çalışmaları sonlandı. Çok yakında hizmete açılacak.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı yıl içinde tamamlanacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı bu yıl içerisinde tamamlayacak.

Referans Başakşehir Vadi Projesi'nin değeri belli oldu!

Kiler GYO, Referans Başakşehir Vadi Projesi'nin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Referans Başakşehir Vadi Projesi'nin değeri ne kadar?

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın ilk ray kaynağı yapıldı!

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Twitter hesabından gerçekleştirdiği paylaşımda Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın ilk ray kaynağının yapıldığını belirtti.

Emlak Konut GYO Başakşehir projesi nerede?

Emlak Konut GYO Başakşehir projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Başakşehir projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje ayrıntıları...

Emlak Konut GYO Başakşehir projesi fiyat!

Emlak Konut GYO Başakşehir projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Başakşehir projesi fiyat bilgisi ve proje ayrıntıları...

Referans Başakşehir Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Referans Başakşehir Vadi projesi KİPTAŞ ve Kiler GYO ortaklığında inşa ediliyor. Peki projede son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt konuya ilişkin açıklama yaptı...

Başakşehir Belediyesi yeni sosyal konut projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi tarafından Kayabaşı’nda inşa edilecek sosyal konut projesi için ilk adım atılıyor. 39 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilecek olan projede, kat sayısı 12’yi geçmeyecek 6 blokta toplam 503 daire bulunacak.

başakşehir metro projesi hangisi Haberi

başakşehir metro projesi hangisi



Başakşehir Hoşdere Mahallesi, uydu kent projeleriyle TOKİ’nin Kayaşehir’e rakip olarak çıkarttığı yeni bir lokasyon… Peki Hoşdere’ye raylı ulaşım sistemleri planlanıyor mu? Hoşdere konutlarına metro veya tramvay ile ulaşım mümkün olacak mı?  


Hoşdere konut ve nüfus potansiyeli!


Hoşdere Emlak Konutları 1. Etap 1. Kısım’da 13 Blok - 682 bağımsız bölüm, 1. Etap 2. Kısım’da 25 Blok – 824 bağımsız bölüm ve 1. Etap 3. Kısım’da 9 Blok – 282 bağımsız bölüm olmak üzere Hoşdere Emlak Konutları 1. Etap’ta 3 blokta toplam 1788 bağımsız bölüm bulunuyor.


Öte yandan Emlak Konut GYO, yine burada, Hoşdere’de Bahçekent olarak anılacak 15 bin konut ve 160 dönümlük şehir parkı ile Magnet City (Mıknatıs Kent) projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 


TOKİ ve Emlak Konut, Hoşdere'de Bahçekent Emlak Konutları, Bahçekent...