19 / 03 / 2024

Başakşehir Stadyumu ne kadara mal oldu

Başakşehir Stadyumu ne kadara mal oldu

Süper Lig’in yeni temsilcisi İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, yeni stadına kavuşuyor. 17 bin 800 kişi kapasiteli stad için 135 milyon lira harcandı. Yeni stadyumda bu sezon maç izlemek için sadece 860 kişi Passolig kartı başvurusu yaptı.

Başakşehir'deki kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı çıkan vatandaş nöbet tutmaya başladı! İşte nedeni...

İstanbul Başakşehir Belediyesi'ne bağlı Şahintepe Mahallesi'nde hukuksuz yürütüldüğü iddia edilen kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı vatandaş gece gündüz demeden nöbet tutmaya başladı.

Landtime Başakşehir'de konut fiyatları ne kadar?

Landtime Başakşehir projesinde konut satışları başladı. Proje 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor. Peki Landtime Başakşehir'de 2+1 ve 3+1 konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

2023 TOKİ Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler kura çekilişi ne zaman?

TOKİ İstanbul kuraları için heyecanlı bekleyiş sürerken başvuruda bulunan vatandaşlar, TOKİ Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusuna cevap bulmak için araştırmalar yapıyor.

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri! TOKİ Başakşehir kura çekilişi ne zaman 2022?

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri vatandaşların gündemini oluşturuyor. Özellikle İstanbul Başakşehir kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merakla araştırılıyor. İşte bu konuya dair detaylar!

Sabiha Gökçen, İstanbul Havalimanı, Kayaşehir-Başakşehir metroları ne zaman açılacak? Bakan Karaismailoğlu açıkladı! 

Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı metroları güzergahında yer alan 3 metronun açılış tarihleri merak konusu oldu. Peki, E5-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu açıldı mı? İstanbul Havalimanı Metrosu ne zaman açılacak? Kayaşehir-Başakşehir arasındaki metro hattı ne zaman hizmete girecek? İşte cevabı

Meydan Başakşehir'in değeri ne kadar? 

Meydan Başakşehir projesinin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Meydan Başakşehir'in değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir parsellerinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir gayrimenkulünün değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'ya ait Başakşehir Kayabaşı parsellerinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı parsellerinin değeri ne kadar oldu?

Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Bulgaristan’dan zorunlu göçe tabi tutulan soydaşlar için 1989 yılında TOKİ  tarafından inşa edilen Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Başakşehir Sular Vadisi yargı sürecinde son durum!

İBB 'nin meclis kararıyla Başakşehir Belediyesi’ne tahsis edilen Sular Vadisi’ndeki yapının devrine itiraz ederek başlattığı yargı süreci devam ediyor. İBB söz konusu yargı süreci ile ilgili açıklama yaptı.

TOKİ İstanbul Başakşehir kura çekilişi 2020 ne zaman?

TOKİ İstanbul Başakşehir kura çekilişi 2020 ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ İstanbul Başakşehir kura çekilişi 2020 ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki inşaat çalışmalarında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir ilçesindeki Sular Vadisi'ne gitti. İmamoğlu, vadi içindeki kreş inşaatı, pazar alanı ve Bahçe Market'i dolaştı. 

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Yaklaşık 1 milyon metrekare kapalı inşaat alanı ve 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Başakşehir Stadyumu ne kadara mal oldu Haberi

Başakşehir Stadyumu ne kadara mal oldu


Süper Lig’in yeni temsilcisi İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü,  yeni stadına kavuşuyor. 17 bin 800 kişi kapasiteli stad için 135 milyon lira harcandı. Yeni stadyumda bu sezon maç izlemek için sadece 860 kişi Passolig kartı başvurusu yaptı. 162 bin metrekarede kuralan yeni tesislerin içerisinde antrenman sahaları, otopark, yaya dolaşım, ticaret alanları, teknik kadro ve takımın konaklayabileceği yataklı tesis, dinlenme salonları, yemekhaneler, TV ve oyun odaları, kondisyon salonu bulunuyor.


8 FİRMA TEKLİF VERDİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 8 Ocak 2013 tarihinde gerçekleştirdiği “Başakşehir Stadyumu İnşaatı” ihalesini kazanan isim Kalyon olmuştu. İhaleye 8 firma teklif vermişti. 1 Mart 2013 tarihinde yayımlanan sonuç ilanına göre, Büyükşehir Belediyesi, ihaleyi 134 milyon 949 bin 900 TL’ye üstlenen Kalyon İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş ve ASL İnşaat Taahhüt ve...