28 / 03 / 2024

Başakşehir Stadyumuna nasıl gidilir

Başakşehir Stadyumuna nasıl gidilir

Süper Lig’in yeni temsilcisi İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, yeni stadına kavuşuyor. 17 bin 800 kişi kapasiteli stad için 135 milyon lira harcandı. Yeni stadyumda bu sezon maç izlemek için sadece 860 kişi Passolig kartı başvurusu yaptı.

Mostar Mahal Başakşehir 1 yıl sonra teslim!

Mostar Mahal Başakşehir projesinden yüzde 50 peşinat ve 8 taksitle konut sahibi olunabiliyor. Mostar Mahal projesindeki konutların teslimlerin 1 yıl sonra yapılması planlanıyor.

Emlak Konut'tan Bakırköy,Beşiktaş ve Başakşehir'de satılık arsa!

Emlak Konut Bakırköy, Beşiktaş ve Başakşehir'deki dev arsalarını açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. Arsaların ihaleleri 15 Ekim'de yapılacak. Arsaların toplam muhammen bedeli KDV dahil 1 milyar 417 milyon 534 TL...

Başakşehir’e 3 yeni aile sağlığı merkezi geliyor!

Başakşehir Belediyesi, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan protokol çerçevesinde ilçeye 3 aile sağlığı merkezi daha inşa edecek. Altınşehir Aile Sağlığı Merkezi’nde çalışmalar sürerken Vaditepe ve Hoşdere Aile Sağlığı Merkezlerinin projeleri tamamlandı.

Referans Başakşehir Vadi satılık!

Kiptaş ve Kiler GYO ortaklığında hayata geçirilen Referans Başakşehir Vadi satılık daire fiyatları 1 milyon 230 bin TL'den başlıyor. Proje 87 konut ve 63 ticari alandan meydana geliyor.  

3. İstanbul Başakşehir Projesi satılık!

3. İstanbul Başakşehir Projesi satılık daire fiyatları 501 bin TL'den başlıyor. Proje Asaf İŞ Adi Ortaklığı tarafından inşa ediliyor...

Başakport Başakşehir projesi yıl sonunda satışta!

Başakport Başakşehir projesi yıl sonunda başlıyor. Başakport'ta 1600 konut, 300 ofis ve 140 ticari birim yapılacak...

Başakşehir Vadiyaka satılık ev fiyatları!

Başakşehir Vadiyaka satılık ev fiyatları 540 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. Projede, 2+1'den 4+1'e kadar daire seçeneği bulunuyor...

Başakşehir Bilim ve Sanat Merkezi açılıyor!

Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) Başakşehir’de açılıyor. İstanbul’da açılan altıncı BİLSEM olan Başakşehir Bilim ve Sanat Merkezi üstün yetenekli çocuklara eğitim verecek

Avrupa Konutları Atakent 4 ve Başakşehir'de yıl sonu kampanyası!

Artaş İnşaat, Avrupa Konutlarının 14. halkası Atakent 4 ile Avrupa Konutları Başakşehir projelerinde yeni yıla kampanya ile giriyor.

Avrupa Konutları Başakşehir’de yılın son fırsatı!

Avrupa Konutları Başakşehir’de yılın son fırsatı sunuluyor. Projede, düşük peşinat ve uygun vade oranlarıyla kredilendirme seçenekleri yer alıyor. Daireler, 584 bin 300 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor

Avrupa Konutları Başakşehir 2016 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrupa Konutları Başakşehir 2016 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Avrupa Konutları Başakşehir'de yılın son kampanyası!

Emlak Konut GYO güvencesiyle, Artaş İnşaat tarafından Başakşehir’de hayata geçirilen Avrupa Konutları Başakşehir yılın son kampanyasıyla dikkat çekiyor.

Avrupa Konutları Başakşehir’de 584 bin 300 TL’den başlayan fiyatlarla!

Emlak Konut GYO desteğiyle Avrupa Konutları Başakşehir’de, yılın son fırsatları kapsamında düzenlenen kampanyada; düşük peşinat, ara ödeme avantajı, uygun vade oranlarıyla kredilendirme gibi ödeme kolaylıkları sunuluyor. Daireler, kampanya dahilinde 584.300 TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Başakşehir Stadyumuna nasıl gidilir Haberi

Başakşehir Stadyumuna nasıl gidilir


Süper Lig’in yeni temsilcisi İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü,  yeni stadına kavuşuyor. 17 bin 800 kişi kapasiteli stad için 135 milyon lira harcandı. Yeni stadyumda bu sezon maç izlemek için sadece 860 kişi Passolig kartı başvurusu yaptı. 162 bin metrekarede kuralan yeni tesislerin içerisinde antrenman sahaları, otopark, yaya dolaşım, ticaret alanları, teknik kadro ve takımın konaklayabileceği yataklı tesis, dinlenme salonları, yemekhaneler, TV ve oyun odaları, kondisyon salonu bulunuyor.


8 FİRMA TEKLİF VERDİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 8 Ocak 2013 tarihinde gerçekleştirdiği “Başakşehir Stadyumu İnşaatı” ihalesini kazanan isim Kalyon olmuştu. İhaleye 8 firma teklif vermişti. 1 Mart 2013 tarihinde yayımlanan sonuç ilanına göre, Büyükşehir Belediyesi, ihaleyi 134 milyon 949 bin 900 TL’ye üstlenen Kalyon İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş ve ASL İnşaat Taahhüt ve...