29 / 03 / 2024

Batı Galata Otel Turizm

Batı Galata Otel Turizm

Batı Galata Otel Turizm ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, İsmail Hakkı Matiloğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ekim'de Beyoğlu, Bereketzade Mahallesi'nde kuruldu.

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi açıldı!

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi Beyoğlu’nda açıldı.

Senegal'de Batılı firmaların kaçak imar çalışmaları tartışma yarattı!

Batılı firmaların kaçak imar çalışmalarının tartışıldığı bugünlerde, imar yasağına rağmen yabancı şirketlerin gelip otel ya da restoran inşa etmeye çalıştığı belirtildi...

Alişan Galata'da otel satın aldı! 

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'ndaki restoranını kapatan Alişan, son yatırımını turizm sektörüne yaptı. Alişan'ın, Galata'da butik bir otel satın aldığı ileri sürüldü...

The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel açıldı!

MGallery otel koleksiyonunun Türkiye’deki ilk örneği “The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel” Karaköy’de hizmete açıldı.

Batışehir'de 2 bin 560 TL taksitle!

Batışehir'de 2 bin 560 TL taksit 0 peşinat veya 84 ay 0 faizle ev sahibi olunuyor. 3 bin 226 daire, otel, ofis ve mağazalardan meydana gelen proje Ege Yapı imzasını taşıyor. 

20 yıldır kullanılmayan otel turizme kazandırılacak!

Bartın'ın Ulus ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle 1998'den bu yana bekleyen 100 yataklı, yüzme havuzlu otel Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) desteğiyle turizme kazandırılacak...

Radisson Blu, Batışehir’de kapılarını açtı!

Yönünü inovasyon ve tasarıma göre belirleyen ikonik otel markası Radisson Blu, Türkiye’deki ilk rezidans yatırımı Ege Yapı’nın İstanbul Bağcılar’da inşa ettiği ödüllü Batışehir projesinde açıldı.

İngiliz sokak sanatçısı Banksy konsept otel açtı!

Gizlice yaptığı duvar resimleriyle dünyanın tanıdığı İngiliz sokak sanatçısı Banksy, Filistin'in Batı Şeria bölgesinde "konsept" otel açtı.

Taca İnşaat Batı Afrika'da otel inşa edecek!

Batı Afrika'daki Cibuti Cumhuriyeti'nin liman ve serbest bölge işletmelerinin düzenleyici kuruluşu 'Djibouti Ports and Free Zone Authority' (DFZPA) inşa edilecek olan yeni 5 yıldızlı otel için Taca İnşaat ile anlaştı.

Bendispan İnşaat Turizm Gıda Nakliyat Otel Yurt İşl.San.Tic.Ltd. Şti.Büyükçekmece İstanbul Şubesi açıldı!

Bendispan İnşaat Turizm Gıda Nakliyat Otel Yurt İşl.San.Tic.Ltd. Şti.Büyükçekmece İstanbul Şubesi, Abuzer Çiçek Şube Müdürlüğünde 100 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Büyükçekmece, Batıköy Mahallesi'nde açıldı.

Batı Mahal'de 5 yıldızlı otel konforu!

Batılı bir kavram olan 'villanın' tüm özelliklerine sahip olan Batı Mahal, mimari tarzı ve tüm fonksiyonları en geniş ölçeklerde tasarlanmış yaşam birimleriyle gerçek anlamda malikane konforu yaşatıyor.

Türk Eximbank'ın Batıkent ve Çankaya'daki gayrimenkulleri satılıyor!

Türk Eximbank’a ait Batıkent ve Çankaya’da bulunan 52 taşınmaz, 16 Haziran’da, Sürmeli Otel’de Eskidji Müzayedecilik tarafından satılacak.

Ever İstanbul Avrupa Otelcilik Turizm Ticaret Anonim Şirketi Four Poınts By Sheraton Otel Batışehir İstanbul Şubesi açı

Ever İstanbul Avrupa Otelcilik Turizm Ticaret Anonim Şirketi Four Poınts By Sheraton Otel Batışehir İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye ile Bağcılar'da 3 Haziran'da açıldı.

Batı Galata Otel Turizm Haberi

Batı Galata Otel Turizm
Batı Galata Otel Turizm ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, İsmail Hakkı Matiloğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Ekim'de kuruldu. 


Batı Galata Otel Turizm ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a ) Yurtiçinde ve yurtdışında otel, motel, tatil köyü, marina ve sair her türlü turistik tesisler ile eğlence ve sportif dinlenme merkezleri, büyük mağaza (süpermarket), akaryakıt istasyonları, açık ve kapalı otoparklar ve sair konaklama tesisleri kurmak, işletmek yasal gerekleri yerine getirilmek şartı ile turistik amaçlı hazine ve orman arazileri tahsis ettirmek, kiralamak, her türlü gayrimenkul satın almak, satmak, kiralamak ve kiraya vermek, kara, deniz ve hava nakil vasıtaları satın almak, işletmek, kiralamak ve satmak. b ) Yurtiçi ve yurtdışı turistik turlar ve geziler düzenlemek, yine yurtiçi ve yurtdışı...