26 / 04 / 2024

bayraklı novus ventus

bayraklı novus ventus

Novus Ventus projesi İzmir Körfez’e 350 metre, Aliağa-Menderes metro istasyonu’na 450 metre mesafede yer alıyor. Bayraklı Adliyesi'ne yakın konumda yükselen projede ofis alanları 88 metrekare ve 650 metrekare arasında değişiyor.

Novus Ventus! City Of Sunset projesinin adı değişti!

240 adet ofisin yer aldığı Novus Ventus projesi Adnan Kılıçoğlu İnşaat imzası taşıyor. Bayraklı Adliyesi'ne yakın konumda yükselen projenin 30 ay sonra sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor...

Bayraklı Nova Ventus ofis fiyatları!

Bayraklı Nova Ventus ofis projesinde 240 ofis ve 14 ticari ünite yer alıyor. Nova Ventus projesinde ofislerin Mayıs 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

İzmir Novus Ventus'da metrekare birimi 2 bin 300 Dolar'dan başlıyor!

2 blok şeklinde yükselen proje İzmir İl'i, Bayraklı İlçe'sinde yer alıyor. Projedeki ofislerin alanları 88 metrekareden başlıyor. İzmir Novus Ventus'da metrekare birimi 2 bin 300 Dolar'dan başlıyor.

Novus Ventus projesi Bayraklı'da geleceğin ofisini yükseltecek!

İzmir'in Bayraklı ilçesinde Adnan Kılıçoğlu İnşaat ve Katal İnşaat işbirliğiyle yapımına başlanan "Novus Ventus" projesi Bayraklı'nın kalbinde geleceğin ofislerini yükseltecek.

Novus Ventus projesinde teslimler 2017'de başlıyor!

Adnan Kılıçoğlu İnşaat ile Katal İnşaat'ın ortaklığında kurulan Şehrin Yapı, biri 32 diğeri 33 katlı olmak üzere 2 kule şeklinde tasarlanan ve 250 milyon dolara mal olacak Novus&Ventus Projesi'ni 2017 yılında tamamlamayı hedefliyor.

250 milyon dolarlık Novus&Ventus ofis projesi satışta!

Şehrin Yapı, biri 32 diğeri 33 katlı olmak üzere 2 kule şeklinde tasarlanan ve 250 milyon dolara mal olacak Novus&Ventus Projesi'ni 2017 yılında tamamlamayı hedefliyor.

İzmir Novus Ventus teslimleri 2017'de

Novus Ventus projesi İzmir Körfez’e 350 metre, Aliağa-Menderes metro istasyonu’na 450 metre mesafede yer alıyor. Bayraklı Adliyesi'ne yakın konumda yükselen projede ofis alanları 88 metrekare ve 650 metrekare arasında değişiyor.

Bayraklı Belediyesi kentsel dönüşümüne hizmet binası inşaatı ile başladı!

Bayraklı Belediyesi, kentsel dönüşümüne hizmet binası inşaatı ile başladı. Deniz seviyesinden 17 metre aşağıdan başlayan inşaat mayıs ayına gelindiğinde 4 katı tamamlanmış olarak kara seviyesine geldi...

Bayraklı Belediyesi, İzmir'in her semtinden bina test edecek!

Deprem bölgesi olan İzmir'de yapıların depreme dayanıklılığını test edip,tehlikelerin önüne geçmek için çalışmalarını sürdüren Bayraklı Belediyesi Deprem Etüt Merkezi de, sadece Bayraklı değil İzmir'in her yerinden gelen müracaatları değerlendirecek.

İzmir Bayraklı'da 6 farklı proje yükselecek!

Bayraklı, yeni imar planlan ve kentsel dönüşüm projeleriyle, İzmir'in Mahattan'ı olma yolunda hızla ilerliyor. İstanbul'daki inşaat firmalarının İzmir'de yatırım yapmak geldiği Bayraklı'da gökdelenler yükselmeye başladı.

Hilton Garden Inn Bayraklı 2015'te açılacak!

Türkiye ve yurtdışındaki büyük ölçekli altyapı ve tünel inşaatlarıyla tanınan Özgün Şirketler Grubu, İzmir Bayraklı projesiyle otelcilik sektörüne de adım attı. Özgün Şirketler Grubu'nun kuracağı Hilton Garden Inn İzmir Bayraklı'nın temeli atıldı.

Hilton Garden Inn İzmir Bayraklı'nın temeli törenle atıldı!

Türkiye ve yurtdışında büyük ölçekli projelere imza atan Özgün Şirketler Grubu'nun bünyesindeki Özgün Turizm Yatırımları'nın İzmir'deki ilk projesi olan Hilton Garden Inn İzmir Bayraklı Oteli'nın temeli törenle atıldı.

İzmir Bayraklı'da kentsel dönüşüm projeleri hız kazandı!

İzmir Bayraklı, yeni imar planları ve kentsel dönüşüm ile hızlı bir gelişim gösteriyor. Karma kullanımlı projelerin hız kazandığı bölgeye, İstanbullu firmalar da yöneliyor. Kentsel dönüşüm projeleri hız kazandı...

Hasan Karabağ: Bayraklı'yı kentsel dönüşümle kurtarırız!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Kentsel Dönüşüm Yasası'nda vatandaşı zorlayıcı hükümler olduğuna dikkat çekti, 'Halkın elini güçlendirecek bölgesel imar planlarım' 5 bölgede başlattıklarını da açıkladı.

bayraklı novus ventus Haberi

bayraklı novus ventus

İzmir Bayraklı'da inşa edilen  Novus Ventus projesi 2 bağımsız parselde yükseliyor. Proje içerisinde modüler ofis alanları yer alıyor. 



Bayraklı Novus Ventus projesinde toplamda 300 adet ofis ve mağaza bulunuyor. Ofis ve mağaza alanları 88 metrekare ile 650 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Modüler ofis seçeneklerinden oluşan Novus Ventus Adnan Kılıçoğlu İnşaat – Katal İnşaat imzası taşıyor. Projenin teslim tarihi 2017 yılının Mayıs ayı olarak planlanıyor.



İzmir Novus Ventus iletişim bilgileri

Telefon: 444 42 41

Web: www.novusventus.com

Beyza...