28 / 03 / 2024

Bayraktar Dekorasyon Mimarlık İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Bayraktar Dekorasyon Mimarlık İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Bayraktar Dekorasyon Mimarlık İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali İhsan Bayraktar, Samet Bayraktar tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Ekim'de kuruldu.

Ebd Dekorasyon Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ebd Dekorasyon Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ender Baydemir tarafından kuruldu.

Cadde Plus Gayrimenkul Danışmanlık Dekorasyon Mimarlık Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cadde Plus Gayrimenkul Danışmanlık Dekorasyon Mimarlık Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Sevengil tarafından kuruldu.

Güçlü Dekorasyon Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güçlü Dekorasyon Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Türkay Yılmaz tarafından kuruldu.

Ark Alüminyum İnşaat Yapı Dekorasyon Mimarlık Plastik İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ark Alüminyum İnşaat Yapı Dekorasyon Mimarlık Plastik İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Abdullah Arıkan tarafından kuruldu.

Algan Plus İnşaat Dekorasyon Mimarlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Algan Plus İnşaat Dekorasyon Mimarlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Tuğba Alioğlu tarafından  kuruldu.

Fem Dekorasyon Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fem Dekorasyon Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Erdem Dağ tarafından kuruldu.

Setur Dekorasyon Mimarlık Proje İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Setur Dekorasyon Mimarlık Proje İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şadan Direk tarafından kuruldu.

Uygur Dekorasyon Mimarlık Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Uygur Dekorasyon Mimarlık Hizmetler Limited Şirketi Ümraniye’de  10 bin TL  sermaye bedeli ile Volkan Uyğur Ensert, Zeynep Gökbakan Ensert tarafından kuruldu.

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Hacıraifoğlu tarafından kuruldu.

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Gmk Gayrimenkul Danışmanlık Dekorasyon Mimarlık İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gmk Gayrimenkul Danışmanlık Dekorasyon Mimarlık İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gül Mehtap Kaya tarafından kuruldu.

Cvk Dekorasyon Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cvk Dekorasyon Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Cavak ve Fatih Cavak ortaklığında kuruldu.

Peerdesıgn Mimarlık Danışmanlık Ve Yapı Dekorasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Peerdesıgn Mimarlık Danışmanlık Ve Yapı Dekorasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Çelik tarafıdan kuruldu.

Bayraktar Dekorasyon Mimarlık İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Bayraktar Dekorasyon Mimarlık İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Bayraktar Dekorasyon Mimarlık İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali İhsan Bayraktar, Samet Bayraktar tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 24 Ekim'de kuruldu.


Bayraktar Dekorasyon Mimarlık İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a)      Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskân ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi ve fotogrametri...