27 / 04 / 2024

bddk binası satıldı mı

bddk binası satıldı mı

TOKİ, BDDK binası için ihale ilanına çıktı. TOKİ, Uluslararası Finans Merkezi'nde yapılacak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) hizmet binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi için ihale ilanına çıktı.

Bir dönem 75 milyon dolar teklif edilen banka 7,9 milyon dolara satıldı!

Uzanlar’ın bankası Adabank, sonunda yeni sahibine kavuşuyor. 14 kez ihaleye çıkan, bir dönem 75 milyon dolar teklif edilen banka, Ahlatçı Grubu’na 7.9 milyon dolara satıldı. BDDK bu satışı onayladı.

Lüleburgaz Belediye binası metaversede 10 dolara satıldı!

Lüleburgaz Belediyesi, Lüleburgaz Belediye binası metaversede 10 dolara satıldığını duyurdu.

Halk GYO'nun Nişantaşı binası 14.7 milyon TL'ye satıldı!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Nişantaşı binası, şirketin bağlı ortaklığı Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş.'ne KDV dahil 14 milyon 750 bin TL bedelle satıldı.

İFM'deki Vakıflar Bankası ofis üniteleri 427 milyon TL'ye satıldı!

Tamamlandığında dünyaya örnek olması planlanan İstanbul Finans Merkezi projesi içerisinde yer alan T.Vakıflar Bankası T.A.O. Genel Müdürlük Hizmet Binası ve Tesisleri Projesi'ndeki ofis üniteleri 427 milyon 18 bin 300 TL'ye Türkiye Vakıflar Bankası'na satıldı.

TÜRSAB ana hizmet binası icradan satıldı!

Koronavirüsü sebebiyle zor günler geçiren turizm sektöründen bir kötü haber de TÜRSAB’dan geldi. Banka tarafından yapılan icra takibi neticesinde ise TÜRSAB ana hizmet binasının bulunduğu gayrimenkule haciz işlemi uygulandı ve bina geçtiğimiz günlerde ihale yoluyla satıldı.

Kuleli Askeri Lisesi binası satıldı mı?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kuleli Askeri Lisesi'nin satıldığına ilişkin sosyal medya ve basına yansıyan haberlerin tamamen asılsız olduğunu söyledi...

'Kuleli Askeri Lisesi binası Araplara satıldı' iddiası!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Seymen, kapatılan Kuleli Askeri Lisesi'nin binasının Araplara satıldığını ileri sürdü...

120 bin konut faizsiz satıldı, sisteme kontrol geliyor!

Faizsiz ev sahibi yapan sistem hızla büyüyor. Sistemin kontrolü için Hazine ve BDDK devreye girecek.  Geçen yıl ayda 10 bin, toplamda ise 120 bin konut faizsiz konut sistemi ile satıldı.

New York'un en ünlü gökdelenlerinden Chrysler binası satılıyor!

ABD'nin New York kentinde, şehrin en ünlü gökdelenlerinden biri olan Manhattan Adası'nın doğu kısmında bulunan tarihi Chrysler binası satışa çıkarıldı. 

İş GYO Ulus Banka Hizmet Binası 58,8 milyona satıldı!

Mülkiyeti İş GYO'ya ait Ankara Ulus Banka Hizmet Binası'nın 49 milyon 885 bin TL + KDV (KDV dahil 58 milyon 864 bin 300 TL) bedel üzerinden Türkiye İş Bankası'na satıldı.

Fransız solu Sosyalist Parti'nin genel merkezi 45.5 milyon avroya satıldı!

Fransız solu Sosyalist Parti'nin başkent Paris'teki tarihi genel merkez binası 45,5 milyon avroya satıldı. Genel merkez binası Fransız solunun "son kalesi" olarak gösteriliyordu. 

Trump'ın Empire State Binası taslağı 16 bin dolara satıldı!

1995'te Florida'daki bir hayır kurumu için Trump tarafından yapılan Empire State Binası eskizi 16 bin dolara satıldı..

İş Bankası'nın Sirkeci'deki binası 53.1 milyon TL'ye satıldı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na ait Fatih Hobyar Mahallesi'nde yer alan İş Bankası binası 53 milyon 100 bin TL bedelle satıldı.

bddk binası satıldı mı Haberi

bddk binası satıldı mı

TOKİ'nin konuya ilişkin ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, "İstanbul İli Ümraniye İlçesi 3328 Ada, 2 Parselde BDDK Hizmet Binasının Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesi, yerli ve yabancı inşaat firmalarına ve bunların kendi aralarında ya da finans kuruluşlarıyla yapacakları ortak girişimlere açık olacak. Açık ihale usulüyle yapılacak ihale için teklif dosyaları en geç 18 Kasım saat 15.00'e kadar teslim...