18 / 04 / 2024

bddk binası

bddk binası

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben, kurumun merkezinin Ankara'dan İstanbul'a taşınmasına başlandığını ve personele gerekli tebligatın yapıldığını açıkladı.

TOKİ, BDDK binası için ihale ilanına çıktı!

TOKİ, BDDK binası için ihale ilanına çıktı. TOKİ, Uluslararası Finans Merkezi'nde yapılacak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) hizmet binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi için ihale ilanına çıktı.

BDDK'nın geçici adresi Esentepe!

BDDK’nın İstanbul’da Ataşehir’e taşınıp taşınmayacağı tartışmalarına son noktayı Başkan Mehmet Ali Akben koydu: Şimdilik Denizbank’ın Esentepe’deki eski binasına taşınıyoruz. Ama nihai adresimiz Ataşehir olacak” dedi.

BDDK İstanbul Esentepe'ye mi taşınacak?

Ankara’dan Anadolu Yakası’nda yapımı süren kendi binasına geçmesi gereken BDDK, kafaları karıştırdı. Edinilen bilgilere göre BDDK, İstanbul Esentepe’de 17 katlı binaya kiracı olacak.

TOKİ BDDK binası ihalesi bugün yapılacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ümraniye Uluslararası Finans Merkezi'nde yapılacak olan BDDK hizmet binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesi bugün gerçekleşecek. İhale saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ BDDK ihalesi!

TOKİ BDDK ihalesi, 18 Kasım 2014 tarihinde saat 15:00'de Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Hizmet Binası, Halkalı Atakent Mahallesi'nde gerçekleştirilecek. BDDK toplam inşaat alanı 319 bin metrekare...

BDDK binası için ihale şartları açıklandı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Uluslararası Finans Merkezi'nde yapılacak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) hizmet binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi için ihale ilanına çıktı.

TOKİ, BDDK binası için ihaleye çıkıyor!

TOKİ, Uluslararası Finans Merkezi' nde yapılacak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ( BDDK ) hizmet binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi için ihale ilanına çıktı...

TOKİ BDDK binası ihale ilanı yayınlandı!

TOKİ, Uluslararası Finans Merkezi 'nde yapılacak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) hizmet binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi için ihale ilanına çıktı.

TOKİ, BDDK binası için ihale ilanına çıktı!

TOKİ, BDDK binası için ihale ilanına çıktı. TOKİ, Uluslararası Finans Merkezi'nde yapılacak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) hizmet binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi için ihale ilanına çıktı.

TOKİ, BDDK binası için ihale şartlarını açıkladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Uluslararası Finans Merkezi'nde yapılacak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) hizmet binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi için ihale ilanına çıktı.

TOKİ, BDDK Binası ihalesi için şartlarını açıkladı!

TOKİ, İstanbul Ümraniye Uluslararası Finans Merkezi 3328 Ada, 2 Parselde yaptıracağı Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) hizmet binasının ihale detaylarını açıkladı. TOKİ'nin ihale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ İstanbul Finans Merkezi BDDK binası ihalesi 18 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, İstanbul Ümraniye Uluslararası Finans Merkezi BDDK binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşım işi 18 Kasım 2014 tarihinde saat 15:00'da gerçekleşecek.

BDDK binasına 291 Milyon 840 bin TL'lik teklif!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 'nun ( BDDK ) İstanbul Finans Merkezi 'ndeki binasının arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ihalesine en yüksek teklifi YDA Group yaptı.

BDDK binasına YDA İnşaat'tan 291 Milyon 840 Bin TL'lik teklif!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 'nun ( BDDK ) İstanbul Finans Merkezi 'ndeki binasının arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ihalesine en yüksek teklifi YDA Group yaptı.

bddk binası Haberi

bddk binası

AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Akben, yaklaşık bir yıl önce kurumun merkezinin Ankara'dan İstanbul'a taşınma konusunda karar alındığını, bu yönde gerekli çalışmaların sürdürüldüğünü ve geçen hafta itibarıyla taşınma işleminin başladığını aktararak, öncelikle İstanbul'daki eski binada çalışanların yeni genel merkeze geçmiş olacağının bilgisini verdi.


Akben, İstanbul Esentepe'deki yeni binada masaların ve teknik altyapının hazırlandığını bildirerek, mevcut durumda İstanbul ve Ankara'da görevli 600 civarındaki personelin bir kısmının taşındığını, haziran ayı itibarıyla da taşınmanın tamamlanmasını planladıklarını kaydetti.


İki binanın birleşmesiyle hem dağınıklığın giderilerek yönetim açısından rahatlığın sağlanacağını hem de kira ve operasyonel maliyetler açısından tasarruf sağlanacağını belirten Akben, İstanbul Finans Merkezinde bulunan BDDK mülkünün yapımı tamamlandığında kendi yerlerine geçeceklerini kaydetti.


BDDK'nın İstanbul'a taşınmasının İstanbul Finans Merkezi projesinin gerçekleştirilmesi konusundaki kararlılığının göstergesi olduğunu aktaran Akben, taşınmanın tamamlanmasıyla...