24 / 04 / 2024

bebek arazisi satışı durduruldu mu

bebek arazisi satışı durduruldu mu

İstanbul Beşiktaş ' a bağlı Bebek ' te yaklaşık değeri 170 milyon lirayı bulan 5 bin 385 metrekarelik arazinin satışı, mahkemenin verdiği tedbir kararıyla iptal edildi...

İstanbul'da rıhtımlı yalı satılıyor! Bebek'teki 19 odalı, 8 banyolu saray yavrusunun fiyatı 185 milyon dolar! 

İstanbul'un en lüks semtlerinden Bebek'te 19 odalı, 8 banyolu ve rıhtımlı yalı satılıyor. İşte ayrıntılar...

Hazine, kamu arazisi satışından 10 yılda 6 milyar dolar gelir elde etti...

2013-2023 yılları arasında hazinenin taşınmaz satışlarından 6 milyar dolar gelir elde edildiği kaydedildi. 

Bebek’teki boğaz manzaralı ikiz bina 407 milyon TL’ye satışta!

İstanbul'un en değerli lokasyonlarından biri olan Bebek'teki boğaz manzaralı ikiz binalar 407 milyon TL’ye satışa çıktı.

Konya'da tam 772 bin 263 metrekarelik toprak yabancıların oldu! Yabancılara en çok tarım arazisi satılan kent!

1 Ocak 2022 ile 31 Aralık 2022 tarihleri arasında 5 milyon 219 bin 309 metrekare tarım arazisinin yabancılara satıldığı açıklandı. İYİ Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman, Konya'nın yabancıya toprak satışında ilk sırada olduğunu belirtti. 

BİM'de bebek bezi 195 TL'ye, 8 kg toz deterjan 195 TL'ye, peçete 29 TL'ye satılacak! BİM 21 Kasım 2023 aktüel kataloğu

BİM'in 21 Kasım 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda BİM'de bebek bezi 195 TL'ye, 8 kg toz deterjan 195 TL'ye, peçete 29 TL'ye satılacak.

BİM'de Molfix bebek bezi fırsat paketi 239 TL'ye, 5 kg pirinç 109 TL'ye satılacak!

BİM'in 17 Ekim 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda Molfix bebek bezi fırsat paketi 239 TL'ye, 5 kg pirinç 109 TL'ye satılacak.

Manisa'da 7 adet Hazine arazisi satılıyor: 159 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Manisa Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa ili, Saruhanlı ve Yunusemre ilçelerinde yer alan 7 adet Hazine arazisini KDV'den muaf ve yüzde 20 indirim ile satıyor. Peki Manisa'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Eczacıbaşı’nın Kartal’daki arazisi 1 milyar dolara Katarlılara mı satılıyor?

Eczacıbaşı Grubu’nun sahibi olduğu Kartal’daki 318 dönümlük arazisi ile ilgili satış haberi emlak sektörüne bomba gibi düştü. İddiaya göre denize sıfır arazi Katarlılara 1 milyar dolara satılıyor.

Milli Emlak'tan konut imarlı arsa satışı! Aylık 1834 TL ödeme ile sizin olabilir!

Satılık hazine arazisi satın almak isteyen vatandaşların beklediği Milli Emlak satılık hazine arazisi ilanları yayınlandı.

Arsa almak isteyenlere müjde! DSİ’den satılık arsa! Bu fırsatı sakın kaçırmasın! İşte detaylar!

Mülkiyeti DSİ’ye ait olan 46 adet tarım arazisi, satışa çıkarıldı. İşte merak edilen detaylar!

O ilde 8 taksitle 11 Hazine arazisi satılıyor!

Aksaray Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği il Müdürlüğü Milli Emlak 7 farklı Mahalleden 11 adet arsanın satış ihalesini duyurdu.

İstanbul'da 19 adet Hazine arazisi yüzde 25 peşinat ve 24 ay taksitle satılıyor! Bu fiyatlara hemen bakın!

İstanbul'da yer alan 19 adet Hazine arazisi açık artırma ile satışa çıkarılıyor. İstanbul'un 4 ilçesinde yer alan Hazine arazilerinin toplam büyüklüğü yaklaşık 40 bin metrekare olarak belirlendi. İşte detaylar...

Milli Emlak Ayvalık'ta hazine arazisi satıyor!  Ayvalık'ta 17 bin metrekarelik imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir'de sanayi ve depolama alanı imarlı arsa satıyor. Peki söz konusu satış ihalesi ne zaman gerçekleştirilecek? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan o ihale ilanı....

bebek arazisi satışı durduruldu mu Haberi

bebek arazisi satışı durduruldu mu

170 milyon liralık değeriyle 'Boğaz'ın Balkonu' olarak adlandırılan Bebek'teki arazinin satışı durduruldu. Mahkeme itirazları kabul ederek, iptal kararı aldı.


İstanbul Beşiktaş'a bağlı Bebek'te yaklaşık değeri 170 milyon lirayı bulan 5 bin 385 metrekarelik arazinin satışı, mahkemenin verdiği tedbir kararıyla iptal edildi. İstanbul'un en değerli semti Bebek'te Boğaziçi Üniversitesi'nin tam karşısında bulunan ve 'Boğaz'ın Balkonu' olarak adlandırılan arazi, davacı Araç Turizm şirketinin açtığı değerli evraktan kaynaklanan menfi tespit davası sonuçlanıncaya kadar satılamayacak. 


Mahkeme itirazı kabul etti 

Bebek'te Boğaz manzaralı toplam 5.3 dönümlük arazi, bugün açık artırma yoluyla satışa çıkarılacaktı. Ancak davacı Araç Turizm Ticaret AŞ., geçen hafta avukatları Bahadır Ertangün ve Turgut Bayram aracılığıyla İstanbul 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'ne ihtiyati tedbir istemli dava açtı. Şirketin avukatları, mahkemeye sunmuş oldukları dava dilekçesinde, aleyhlerinde usulsüz...