20 / 04 / 2024

belediye ne zaman otobüs işletmeye başladı

belediye ne zaman otobüs işletmeye başladı

1936 yılında İstanbul Belediyesi otobüs işletme kararı almış. Şehir içinde çalışan otobüslerin eski olması ve sağlıklı olmaması belediyeyi harekete geçirmiş. Bankadan kredi yoluyla veya bir kurumdan borç alarak otobüsleri getirtecekmiş.

90 bin taşeron işçiye kadro ne zaman verilecek? Bakan Bilgin resmen açıkladı! Taşerona kadroda son durum!

"90 bin taşeron işçiye kadro ne zaman verilecek?" sorusunun cevabı sorgulanan konular arasında yer alıyor. Çeşitli kurumlarda taşeron olarak çalışan işçiler kadro için gün sayıyor. Peki, 90 bin işçiye kadro ne zaman gelecek? Belediye şirket çalışanlarına kadro görüşmeleri başladı mı? İşte detaylar..

Konya Hüyük TOKİ başvuru tarihleri ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Konya Hüyük Belediye Projesi kapsamında 5 adet konutun; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. Peki Konya Hüyük TOKİ başvuru tarihleri ne zaman?

TOKİ Konya Hadim kurası ne zaman?

Konya Hadim Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa yürüttüğü 171 konutluk Konya Hadim Belediye Projesi'nin kurası için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Konya Hadim kurası ne zaman?

TOKİ Konya Hüyük son başvuru ne zaman?

TOKİ Konya Hüyük Belediye Projesi kapsamında yer alan 35 adet konut kurasız olarak açık satışta. Peki, TOKİ Konya Hüyük son başvuru ne zaman?

Konya Hüyük TOKİ son başvuru ne zaman?

TOKİ tarafından hayata geçirilen Konya Hüyük Belediye projesindeki 35 konut açık satışa sunuluyor. Peki, Konya Hüyük TOKİ son başvuru ne zaman?

2016 çevre temizlik vergisi ne zaman ve nereye ödenecek?

Çevre temizlik vergisi, 2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanununun mükerrer 44 üncü maddesi gereğince ödeniyor. Peki, 2016 çevre temizlik vergisi ne zaman ve nereye ödenecek?

İmar yönetmeliği ne zaman yürürlüğe girecek?

Belediye sınırları ve mücavir alan sınırları içinde veya dışında, imar plânı bulunan alanlarda Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği uygulanıyor. Yönetmelik maddesi yapılan değişiklikle ertelendi. Peki, İmar yönetmeliği ne zaman yürürlüğe girecek?

Yalova Armutlu Belediye Projesi başvuruları ne zaman?

TOKİ Yalova Armutlu'da 2+1 ve 3+1 daireler satışa çıkarılıyor. Projede 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Peki Yalova Armutlu Belediye Projesi başvuruları ne zaman?

Ordu Fatsa Huzurevi inşaatı ne zaman bitecek?

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa Huzurevi inşaatında incelemelerde bulundu. Peki Ordu Fatsa Huzurevi inşaatı ne zaman bitecek?

Ordu Mesudiye TOKİ başvuruları ne zaman?

Toplamda 204 tane daireden meydana gelen Ordu Mesudiye Belediye Projesi'nde 8 bin 164 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Peki Ordu Mesudiye TOKİ başvuruları ne zaman?

Manisa Demirci TOKİ başvuruları ne zaman?

Manisa Demirci TOKİ 'de 255 adet konuttan oluşan Manisa Demirci Belediye Projesinde toplam 171 adet konut satışa sunuluyor. Peki Manisa Demirci TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ Balıkesir Balya son başvuru günü ne zaman?

TOKİ Balıkesir Balya Belediye Başkanlığı işbirliği çerçevesinde 108 adet konut satışa sunuluyor.Peki TOKİ Balıkesir Balya son başvuru günü ne zaman?

Kastamonu Ağlı TOKİ kura çekimi ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu Ağlı Belediye Toplu Konut Projesinde yer alan 86 adet konut satışa sunuluyor. Peki Kastamonu Ağlı TOKİ kura çekimi ne zaman?

belediye ne zaman otobüs işletmeye başladı Haberi

belediye ne zaman otobüs işletmeye başladı

Belediye yakında otobüs işletmeye başlayacak.

İstikraz yapılması veya kredi ile yeni arabalar getirilmesi düşünülüyor.


İstanbul'da muhtelif semtlerde işliyen bir çok otobüs vardır. Bazı karilerimizden aldığımız mektuplarda bunlardan mühim bir kısmının bozuk ve tehlikeli bir halde olduklarından bahsedilerek belediyenin nazarı dikkatinin çekilmesi istenmektedir.


Bu mektuplar üzerine salahiyetli yerlere başvurduk. Aldığımız malumat şudur: Belediye İstanbul'da işliyen otobüsleri senede bir defa muayane etmektedir. Bu muayenede kusuru görülmeyen otobüse bir sene işlemek için ruhsat verilir.


Geçen haziranda bu yolda muayne yapılmış, doksan küsür otobüsten ancak birinin işlemeyecek halde olduğu görülerek bu araba seferden menedilmiştir.

Ancak bugün işliyen otobüslerin ekserisi eskidir. Muayene zamanı acale tamirlerle kusurları örtülüyor. Fakat zaman geçince, bilhassa çok çabuk gidildiği zaman tehlike ihtimali artıyor. Belediye bunu göz önüne alarak otobüs imtiyazını tatbik etmeye kati surette...