28 / 03 / 2024

besa kule kiralık

besa kule kiralık

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, yatay baza ve kule olmak üzere iki bloktan oluşan Ankara Besa Kule'de iş dünyasının tüm gereksinimlerinin karşılanacağını hatırlattı.

İş GYO Kule 3'de kiralık katlar!

İş GYO imzasıyla hayata geçirilen  Kule 3  projesi İstanbul Avrupa Yakası Levent’te, Büyükdere Caddesi üzerinde yükseliyor. İş GYO Kule 3'de kiralık katlar alıcılarını bekliyor.

Finans Kristal Kule kiralık ofis katları!

Finans Kristal Kule kiralık ofis katları 5 bin 580 metrekare alana sahip. QNB Finans Kristal Kule'de ofislerin brüt alanları ise 930 metrekare.

Besa Kule'de kiralık ofislerin metrekaresi 45 TL’den başlıyor!

Besa Kule’de yer alan markalar hem en iyi iş merkezinde uygun fiyatlı kiralama olanağı buluyor, hem de iş dünyasının kaliteli isimleriyle komşu oluyor. Besa Kule'de ofislerin metrekaresi 45 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Besa Kule, Congresium ile değerlenecek!

Sunduğu hizmetler ve adres tarifine gerek duymayan özel lokasyonu ile Ankara iş dünyasına ayrıcalık getirecek Besa Kule, etkinlik ve toplantıların buluşma noktası Congresium’a yakın konumuyla da değerini arttıracak.

Besa Kule'nin her yerinde bahar havası var!

İklimlendı'rmede yaşanabilecek sıkıntılar özellikle yüzlerce kişinin çalıştığı iş merkezlerinde çalışma kalitesini düşürürken, Haziranda teslim edilecek Besa Kule İş Merkezi ısıtmasoğutma çözümleriyle de dikkati çekiyor.

Üniversite yerleştirme sonuçları açıklandı, velileri kiralık ev telaşı sardı!

Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla, öğrencileri ve velilileri kiralık ev telası sardı Üniversite sınav sonuçlarını açıklanmasıyla, emlakçıların da telefonu çalmaya başladı. Ev bulma telaşı kiralık ev aramalarında artışa neden oldu

Kiralık konut fiyatları yaz döneminde neden artıyor?

Her yıl, yaz mevsiminin gelmesi ile gayrimenkul piyasasında kiralık konutlara yönelik bir talep artışı olmaktadır. Peki yaz dönemlerinde kiralık konutlara talebin artmasına neden olan etkenler nelerdir?

Kiralık daire sayısında artış var!

Kiralık daire sayısında artış Konya Emlakçılar Odası Başkanı Altınay, son aylarda yatırımcının konuta yönelmesiyle birlikte kiralık ev sayısında artış gözlendiğini söyledi. Bu yıl, geçmiş yıllara oranla kiralık ev sıkıntısı kısmen aşıldı.

YHT Pendik'te kiralık konut fiyatlarını yüzde 55 arttırdı!

İstanbul - Ankara Yüksek Hızlı Treni Pendik'te konut fiyatlarında doping etkisi yarattı. Bölgede satılık konut fiyatları % 40, kiralık konut fiyatları ise % 55 artış gösterdi. Pendik'te konut projelerine her gün yenisi ekleniyor..

Ankara, İzmir ve İstanbul'da kiralık ev fiyatları arttı!

Yaz sezonun girmesiyle evlilik sezonu da açılmış oldu. Evlilik sezonunun da etkisiyle Ankara, İzmir ve İstanbul gibi büyük illerin kiralık konutlarında büyük artışlar söz konusu..

Emin Üstün: Kentsel dönüşüm kiralık evlere talebi arttırdı!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, kentsel dönüşümün kiralık evlere olan talebi artırdığını ancak kiralık ev bulmanın zorlaştığını ve herkesin ev aradığını belirtti.

Efe Bezci: İş dünyasının gözü Besa Kule'de!

Başkent Ankara’da yükselişe geçen iş dünyasının değerine değer katacak iş merkezi projesi Besa Kule, sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerin yanı sıra iş performansını arttıracak detaylarıyla da farkını ortaya koyuyor.

Devren kiralık sözleşmesi!

Borçlar Kanunu gereğince taşınmaz kiracısı, kiraladığı taşınmaz malı tekrar bir başkasına kiraya verebiliyor. Bu kiralama uygulamasına "Devren kiralık" deniyor. Peki devren kiralık sözleşmesi nasıl hazırlanır?

besa kule kiralık Haberi

besa kule kiralık


Ankara'da inşa edilen Besa Kule İş Merkezi'nde kiralamalar başladı. Projeyi hayata geçiren Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, yatay baza ve kule olmak üzere iki bloktan oluşan Besa Kule'de iş dünyasının tüm gereksinimlerinin karşılanacağını hatırlattı. Besa Kule'de prestijli iş yaşamına adım atılacağını bildiren Bezci, "Besa Kule'de 68 ofis ve 6 mağazanın yer aldığı kulenin yanında 19 mağaza ve 36 ofisin bulunduğu yatay baza kısmı yer alıyor. Projenin yatay kısmında da hem kule hem de Çukurambar bölgesinin buluşma ve alışveriş merkezi ihtiyacı karşılanacak" dedi. Besa Kule'de kiralama sürecinin başladığını kaydeden Bezci, sınırlı sayıdaki ofis ve mağazaların kaliteyi arayanları beklediğini...