19 / 04 / 2024

beşyıldız ekşioğlu inşaat beşyıldız novella daire fiyatları

beşyıldız ekşioğlu inşaat beşyıldız novella daire fiyatları

Kurtköy Beşyıldız Novella teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 109 adet konuttan meydana gelen Beşyıldız Novella Kurtköy projesi 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedel ile A. Khaleel M. Abuarafah ve Uğur Oruç ortaklığında kuruldu.

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldız ve Yunus Emre Yıldız ortaklığında kuruldu.

Çekmeköy Ekşioğlu Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Çekmeköy ilçesi, Ekşioğlu Mahallesi, 644 ada, 15 parsel ile kısmen park alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın ve Yıldız Akın ortaklığında kuruldu.

Çekmeköy Ekşioğlu Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Çekmeköy ilçesi, Ekşioğlu Mahallesi, 214 ada, 6 ve 10 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Yıldız Malzeme Dekorasyon Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi Kuruldu!

Yıldız Malzeme Dekorasyon Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi Ve Limited Şirket Maltepe'de  Ali Berk Yıldız tarafından kuruldu!

Çekmeköy Ekşioğlu Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Çekmeköy ilçesi, Ekşioğlu Mahallesi, 448 parselin bir kısmı, 290 ada, 50 parsel, 308 ada, 13 parsel ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 29.11.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Taç Yıldız Hırdavat Nakliyat İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taç Yıldız Hırdavat Nakliyat İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Algur tarafından kuruldu.

Üç Yıldız Fsm Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Yıldız Fsm Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Yakar tarafından kuruldu.

Ali Osman Yıldız Tasarım Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ali Osman Yıldız Tasarım Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece’de 400 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Osman Yıldız tarafından kuruldu.

Hme İnvestor Ekşioğlu İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hme İnvestor Ekşioğlu İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Ber Ege Ekşioğlu İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ber Ege Ekşioğlu İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli Ahmet Ekşi tarafından kuruldu. 

HDE Ekşioğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HDE Ekşioğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Ekşi ve Halil İbrahim Ekşi ortaklığında kuruldu. 

beşyıldız ekşioğlu inşaat beşyıldız novella daire fiyatları Haberi

beşyıldız ekşioğlu inşaat beşyıldız novella daire fiyatları

İstanbul Anadolu yakasında Pendik'e bağlı Kurtköy'de hayata geçirilen Kurtköy Beşyıldız Novella teslim tarihi hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


8 bin 170 metrekare arsa alanı üzerine yayılan Novella Kurtköy projesi Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat imzası taşıyor. Proje toplam 109 adet konuttan meydana geliyor. 


Dairelerin 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildiği Beşyıldız Novella Kurtköy projesinde otopark, güvenlik, fitness, sauna, yüzme havuzu, buhar odası, çocuk oyun alanı, spor alanları bulunuyor.


Kurtköy Beşyıldız Novella teslim tarihi!

Kurtköy Beşyıldız Novella teslim tarihi 2016 yılının Mayıs ayı olarak belirlendi.


Beşyıldız Novella Kurtköy nerede?

Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat Beşyıldız Novella ulaşım bilgileri: Yenişehir Mah. Bakü Cad. No:14 Kurtköy


Beşyıldız Novella telefon numarası: 444 5 414

Web: www.besyildiznovella.com

Maide...