19 / 04 / 2024

Beykoz Belediye Meydanı zemin çalışması yapılıyor mu

Beykoz Belediye Meydanı zemin çalışması yapılıyor mu

Beykoz Belediye Meydanı ilçedeki meydan yenileme çalışmaları kapsamında yenilenerek yağışlı havalara karşı güvenli zemine ve doğal bir görünüme kavuşuyor. İşte o Beykoz Belediyesi meydan çalışması...

Beykoz'a Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü ve 5 bin yeni konut müjdesi!

Beykoz Belediye Meclisi'nin 2019-2024 döneminin son toplantısında önemli açıklamalar yapan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, yeniden seçilmesi halinde ilçede 5 bin konut inşa edeceklerini ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü kurulacağını dile getirdi.

Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesinin yüzde 60'ı tamam! 

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, X sosyal medya hesabından Beykoz Tokatköy'ün kentsel dönüşümü ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte Murat Aydın'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Beykoz Belediyesi ticaret ve konut imarlı arsa satacak!

İstanbul İli Beykoz Belediye Başkanlığı, Beykoz Çengeldere'de yer alan 1.857 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 1 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Beykoz Belediyesi'nden dev gayrimenkul satışı! 86.1 milyon TL'lik bedel dudak uçuklattı!

İstanbul İli Beykoz Belediye Başkanlığı, Beykoz Baklacı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satışa çıkarılan gayrimenkul 9 bin 66 metrekare alana sahip.

Beykoz Belediyesi 9 bin metrekarelik arsayı satıyor! Megakentte arsa sahibi olabilirsiniz!

Beykoz Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Baklacı Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Beykoz Baklacı'daki arsayı satıyor? 

Beykoz'da 9 bin metrekarelik gayrimenkul satılıyor! 108 bin liraya megakentte büyük fırsat! 

Beykoz Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Baklacı Mahallesinde yer alan gayrimenkulü satıyor. Peki Beykoz Baklacı'da yer alan gayrimenkulün fiyatı ve büyüklüğü ne kadar?

Beykoz'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

KİPTAŞ’tan Beykoz Belediyesi’ne devredilen arazilerde devam ettirilen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili adımlar atılıyor. Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Beykoz Çubuklu'da 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

İstanbul İli Beykoz Belediye Başkanlığı, ÇUbuklu'da yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Beykoz Belediyesi'nden kiralık iş yeri!

İstanbul İli Beykoz Belediye Başkanlığı, Beykoz Kavacık Mahallesi'nde yer alan iş yerini kiraya veriyor.

Beykoz'a imar planı müjdesi!

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Beykoz'a imar planı müjdesi verdi. Beykoz'da kaçak imar hareketi olmayacağını söyleyen Aydın, imar planlarına sağlıklaştırma ve tadilat imkanı vereceklerini söyledi. 

Beykoz Belediye Meclisi Temmuz ayı çalışmalarına başladı!

Beykoz Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısı Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın başkanlığında gerçekleştşç

Beykoz'a 10 bin yeni konut müjdesi!

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın: “ Çevre Şehircilik Bakanlığımızın tüm ekibi Beykoz’daydı. Sağlıksız konutların sağlıklı konutlara dönüştürüleceğinin müjdesini veren Bakanlığımız, 4-5 yıl içinde Beykoz’da 10 bin konut yapılacağını söyledi" dedi.

Beykoz Belediyesi 2018 faaliyet raporu kabul edildi!

Beykoz Belediye bünyesindeki 23 müdürlüğün 2018 yılı hizmet, yatırım ve çalışmalarını içeren faaliyet raporu, 15 Nisan 2019 Pazartesi günü gerçekleştirilen oturumda görüşülerek onaylandı.

Beykoz Belediye Meydanı zemin çalışması yapılıyor mu Haberi

Beykoz Belediye Meydanı zemin çalışması yapılıyor mu

Beykoz Belediye Meydanı’na güvenli ve doğal zemin!


Beykoz’da resmi tören, kutlama, konser ve şenliklere ev sahipliği yapani ilçe sakinlerinin sıklıkla kullandığı Belediye Meydanı mevcut granit taşlar yerine, doğal görünümlü, ıslak ve nemli havalarda kaymayan baskı beton sistemiyle dizayn ediliyor.


Vatandaşın talebi karşılanıyor!

Kış aylarının gelmesiyle hız verilen yenileme çalışmasıyla özellikle karlı ve yağışlı havalarda kayganlaşan zeminle ilgili vatandaşlardan gelen talepler karşılanacak, kazalar önlenecek. Ayrıca seçilen zemin kaplama malzemesiyle meydan daha doğal bir görünüme kavuşmuş olacak. 


Belediye hizmet binasının da yer aldığı meydanla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “ Meydanımız hizmet binamız, hükümet konağı ve diğer kamu kurumlarına ev sahipliği yapan merkezi konumuyla işlek bir alan. Belediye olarak biz de bu meydanda çeşitli tören, kutlama ve uğurlama organizasyonları yapıyoruz. Bu etkinlikler ve...