25 / 04 / 2024

Beykoz Belediye Meydanında neler oluyor

Beykoz Belediye Meydanında neler oluyor

Beykoz Belediye Meydanı ilçedeki meydan yenileme çalışmaları kapsamında yenilenerek yağışlı havalara karşı güvenli zemine ve doğal bir görünüme kavuşuyor. İşte o Beykoz Belediyesi meydan çalışması...

Eyüpsultan Meydanı'nda düzensiz yapılaşma sona eriyor!

Eyüpsultan Belediyesi, Eyüpsultan Meydanı'nda yer alan düzensiz yapıları ortadan kaldırarak tarihi yapıları yeniden gün yüzüne çıkartıyor. 

Şanlıurfa Kızılay Meydanı’nda eski yapılar yıkılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki sıkışıklığı gidermek için Kızılay Meydanı'nda bulunan eski yapıları yıkıyor.

Kartepe Kent Meydanı’nda inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kent Meydanı’nda devam eden çalışmaları inceleyerek, meydan çevresinde bulunan hemşehrileriyle de istişareler gerçekleştirdi.

Sakarya Unkapanı Meydanı’nda dönüşüm başlıyor!

Sakarya Unkapanı Meydanı için hazırlanan yeni projeyi açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Tarihi Uzunçarşı’nın kimliği ile uyuşacak, hemşehrilerimizin günlük yaşamlarında nefes alacağı Unkapanı Meydanı’nda dönüşüm için düğmeye bastık" dedi.

Beykoz Çavuşbaşı'nda Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başladı! 

Beykoz Çavuşbaşı’nda düzenli yeşil alanları, çocuk oyun parkı, spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla sosyal hayatın merkezi haline gelecek Çiftlik Mahallesi Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başlatıldı...  

Taksim Meydanı'nda inşaat yaza başlıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yıllardır tartışma konusu olan beton görüntüsü nedeniyle eleştirilen Taksim Meydanı'nda inşaatın yaza başlayacağını söyledi.

Beykoz Belediye Meclisi Temmuz ayı çalışmalarına başladı!

Beykoz Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısı Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın başkanlığında gerçekleştşç

Beykoz Belediye Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Beykoz Belediye Meclisi 8. dönemin ilk olağan toplantısını Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın başkanlığında gerçekleştirdi.

Beykoz Belediye Meclisi Şubat ayı çalışmalarını tamamladı!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında bir araya gelen belediye meclisi Şubat ayı çalışmalarını tamamladı.

Beykoz Belediye Meclisi Ocak Ayı toplantısında imar konuşuldu!

Beykoz Belediyesi Meclisi Ocak Ayı’nın son toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Beykoz Belediye Meclisi yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Beykoz Belediye Meclisi yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, gündemdeki teklifler konuşuldu.

Üsküdar'daki 9 dev proje açıldı!

Çavuşdere Belediye Meydanı’nda Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve binlerce Üsküdarlı tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'ı geleceğe taşıyacak dev projeleri hizmete açtı...

Beykoz Belediye Başkan Adayı İsmail Gürkan'dan tapu vaadi!

AKP'den Beykoz Belediye Başkan aday adayı olan iş adamı İsmail Gürkan "Kendimi bildim bileli Beykoz bölgesinde tapu sorunu var. Ben başkan olursam bu sorun ortadan kalkacak. Ben bunu vurgulamaya çalıştım" diye konuştu.

Beykoz Belediye Meydanında neler oluyor Haberi

Beykoz Belediye Meydanında neler oluyor

Beykoz Belediye Meydanı’na güvenli ve doğal zemin!


Beykoz’da resmi tören, kutlama, konser ve şenliklere ev sahipliği yapani ilçe sakinlerinin sıklıkla kullandığı Belediye Meydanı mevcut granit taşlar yerine, doğal görünümlü, ıslak ve nemli havalarda kaymayan baskı beton sistemiyle dizayn ediliyor.


Vatandaşın talebi karşılanıyor!

Kış aylarının gelmesiyle hız verilen yenileme çalışmasıyla özellikle karlı ve yağışlı havalarda kayganlaşan zeminle ilgili vatandaşlardan gelen talepler karşılanacak, kazalar önlenecek. Ayrıca seçilen zemin kaplama malzemesiyle meydan daha doğal bir görünüme kavuşmuş olacak. 


Belediye hizmet binasının da yer aldığı meydanla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “ Meydanımız hizmet binamız, hükümet konağı ve diğer kamu kurumlarına ev sahipliği yapan merkezi konumuyla işlek bir alan. Belediye olarak biz de bu meydanda çeşitli tören, kutlama ve uğurlama organizasyonları yapıyoruz. Bu etkinlikler ve...