29 / 03 / 2024

Beykoz Beykoz Kavacık Kavşağı

Beykoz Beykoz Kavacık Kavşağı

Beykoz Belediyesi’nin vatandaşlardan gelen taleplerle yaptığı girişimler neticesinde, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Kavacık kavşak düzenlemesinde bağlantı yolları ve üst geçitler tamamlanarak, asfalt serimine başlandı.

Beykoz Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sarı Siyah Beykoz Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarı Siyah Beykoz Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Sucuoğlu tarafından kuruldu.

Beykoz Kavacık, Yenimahalle ve Göztepe mahallelerinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Göztepe ve Yenimahalle Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Özgü Namal, Kavacık'ta ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Özgü Namal eşinin vefatından sonra Kavacık'ta bahçeli bir eve taşınma kararı aldı.

İlayda Alişan Beykoz'a yerleşti!

Önceki sezon ekranlara gelen Masumiyet dizisiyle büyük üne kavuşan ve birlikte olduğu Serkay Tütüncü'den kısa bir süre önce ayrılan oyuncu İlayda Alişan evini değiştirdi. Daha önce Kavacık'ta oturan Alişan Beykoz'a yerleşti. 

Kavacık'taki arsa Medipol Üniversitesi için Milli Emlak'a mı devredildi?

Kavacık'taki Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait 256 bin metrekarelik arsa Medipol Üniversitesi için Milli Emlak'a mı devredildi? Sözcü Gazetesi köşe yazarı Uğur Dündar anlattı...

Murat-Arzu Atabarut Beykoz'daki köşklerini 26.5 milyon TL'ye satıyor!

Murat ve Arzu Atabarut çifti, Beykoz'daki 8 oda 2 salonlu köşkü satıyor. Dizilere 35 bin dolara kiralanan ve 23 yıl önce inşa edilen köşk için 26.5 milyon TL bedel belirlendi.

Beykoz Belediyesi'nden kiralık iş yeri!

İstanbul İli Beykoz Belediye Başkanlığı, Beykoz Kavacık Mahallesi'nde yer alan iş yerini kiraya veriyor.

Emlak yatırımcılarının yeni gözdesi: Beykoz Çavuşpaşa!

Kavacık ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne yakın konumda bulunan Beykoz'un Çavuşpaşa Mahallesi, emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu. Birçok işadamı Çavuşbaşı'nda korona sürecinde arsa topladı.

Kavacık OSB projesinin imar planı askıda!

Kavacık Organize Sanayi Bölgesi (OSB) projesinin imar planı onayı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından askıya çıkarıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekânsal Planlama Genel Müdürlüğü ise ilginç bir karar verdi.

Beykoz Kavacık'a millet kıraathanesi müjdesi!

Beykoz kitapseverlerin ve ders çalışmak isteyen öğrencilerin uğrak noktası haline gelecek olan millet kıraathanesine kavuşuyor.

Ali Kahyaoğlu Beykoz'da 10 dönümlük bir çiftlik kurdu!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Başkanlığı da yapan Ali Kahyaoğlu, Atatürk'ün göçmenler için kurduğu Beykoz Cumhuriyet Köyü'nde 10 dönümlük bir çiftliğe imza attı. Buraya büyük dedelerinin ve babasının ortak ismi olan Esat Bey Çiftliği adını verdi.

Beykoz’un sit yasasında değişiklik yapılacak!

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Av. Kemal Kaya, Kavacık Et-Mangal'da düzenlenen basın toplantısında konuştu. Beykoz'un imar planı sorunu olmadığını söyleyen Kaya, sit yasasında değişiklliğe gidileceğini söyledi. 

Beykoz Beykoz Kavacık Kavşağı Haberi

Beykoz Beykoz Kavacık Kavşağı

Kavacık trafiğini çözüme kavuşturacak yeni kavşak ve yan yol çalışmalarında sona yaklaşıldı. Kavacık Meydanı’nda sürücülere sıkıntı yaşatan trafik sıkışıklığı, yeni yollar, kavşak ve çevre düzenlemesiyle nihayet sona erecek. Hızla ilerleyen çalışmalar sonunda Kavacık kavşağı yeni yolları, üst geçitleri ve çevre düzenlemesiyle vatandaşların hizmetine sunulacak.


Yeni yollara asfalt serimi yapılıyor


İstimlâk işlemlerinin ardından açılan yeni yollara asfalt serimi yapılırken, Karayolları Genel Müdürlüğü trafik sorununun kalıcı çözümü için başlatılan viyadük bağlantıları ve üst geçitlerin yapımı da tamamlandı. Yapılan trafik düzenlemesi kapsamında Kavacık Kavşağı tam tur dönüşe kapatılarak yeni yollardan alternatif geçişler verilecek, bunun yanı sıra tek yöne inen ve güzergâhı değişen yollar da olacak.


Yücel Çelikbilek: Yeni ve kalıcı çözümler peşindeyiz


Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, konuya ilişkin yaptığı açıklamada Kavacık Kavşağı’nda yaşanan trafik sıkıntısının daima...