19 / 04 / 2024

Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesi kentsel dönüşüm projesi nası olacak

Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesi kentsel dönüşüm projesi nası olacak

Piyalepaşa kentsel dönüşüm projesinde tapulu ev sahipleri yeni projede hak sahibi olurken, gecekondu sahipleri de Piyalepaşa Gayrimenkul Emlak Ofisi sistemiyle ev sahibi oluyor. Peki nasıl? Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel açıklıyor...

Migros ilk mağazasını 1957'de Beyoğlu'nda açmış!

Migros ilk sabit mağazasını 1957 yılında Beyoğlu'nda, ikinci mağazasını ise Beyazıt'ta açmış.

Beyoğlu Pirimehmetpaşa Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Pirimehmetpaşa Mahallesi, 247 ada, 14 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Beyoğlu Hacıahmet Mahallesi plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Beyoğlu ilçesi, Hacıahmet Mahallesi, 1195 ada, 29 parseldeki Hamam ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 13.07.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Vakıflar, Beyoğlu Firuzağa'da arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Beyoğlu Firuzağa'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 2 milyon 656 bin 200 TL sermaye bedeli ile Ulustan Muhluoğlu tarafından açıldı.

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 2 milyon 656 bin 200 TL sermaye bedeli ile Ulustan Muhluoğlu tarafından açıldı.

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve İbrahim Hakkı Yiğit ortaklığında açıldı.

Granca İnşaat Emlak Danışmanlık Turizm Ve Pazarlama Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Granca İnşaat Emlak Danışmanlık Turizm Ve Pazarlama Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi Belma Özaydemir tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı

Kalkan Temizlik Yemek Gıda İnşaat Ve Tic Ltd Beyoğlu Şubesi açıldı!

Kalkan Temizlik Yemek Gıda İnşaat Ve Tic Ltd Beyoğlu Şubesi 600 bin TL sermaye bedeli ile Murat Noyan tarafından açıldı.

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Perk tarafından açıldı.

Lima Bakım Hizmetleri Turizm Otelcilik Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Lima Bakım Hizmetleri Turizm Otelcilik Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Haracçı tarafından açıldı. 

Saade Turizm Otelcilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Saade Turizm Otelcilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile S. Mustafa Demir tarafından kuruldu.

Beyoğlu Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

81 ilde yeni millet bahçesi projeleri hayata geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Beyoğlu Küçükpiyale Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini 19 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesi kentsel dönüşüm projesi nası olacak Haberi

Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesi kentsel dönüşüm projesi nası olacak

Polat Holding şirketi Piyalepaşa Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ticaret A.Ş. tarafından Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesi’nde gerçekleştirilen Piyalepaşa kentsel dönüşüm projesinde tapulu arsa sahiplerinin yanı sıra tapusuz gecekondu sahipleri de ev sahibi yapılıyor. Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, Piyalepaşa’da uyguladıkları sistemi Emlakkulisi.com’a açıkladı… 


Piyalepaşa’da tapu sahipleri nasıl ev sahibi olacak?


Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat’ın “Hiç kimseyi mağdur etmeyin” talimatıyla hareket ettiklerini belirten Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Yücel, tapulu arsa sahiplerinin yeni projede ev sahibi olacağını belirterek, 80 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek projede yer alacak 902 konuttan 215’inin hak sahiplerine verileceğini söyledi. Tapulu hak sahipleri için birden fazla konut sahibi olma şansı tanıdıklarını belirten Yücel, “Örneğin 100 metrekare arsası olan tapulu hak sahibi, yeni projede 200 metrekare konut sahibi...