20 / 04 / 2024

beyşehir gelişimi

beyşehir gelişimi

Gölü ile tanınan Beyşehir'in Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçenin tarihi ve doğal güzellikleriyle tam bir turizm kenti olması gerektiğine dikkat çekerek, "Bu potansiyelinin öne çıkarılması için önemli birçok çalışmalara imza atacağız" dedi.

Beyşehir'de 3.7 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Beyşehir Belediyesi, Yenimahalle'de yer alan 11 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 17 Eylül'de gerçekleşecek..

Beyşehir'de 5 milyon TL'ye satılık 14 konut ve 1 işyeri!

Beyşehir Belediyesi, Yenimahalle ve Hamidiye'de yer alan 15 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. İhale 7 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Beyşehir Belediyesi'nden 3.8 milyon TL'ye satılık 10 konut!

Beyşehir Belediyesi, Yenimahalle Beypark mevkiideki 10 konutu ihale ile satıyor. Konutların satış ihalesi 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Lamar Orabi İnşaat Ve Gayrimenkul Gelişimi Limited Şirketi kuruldu!

Lamar Orabi İnşaat Ve Gayrimenkul Gelişimi Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Eloraby ve Maısoun Al Sabsabı ortaklığında kuruldu. 

Beyşehir Devlet Hastanesi 14 Mart'ta açılacak!

Türkiye’nin ilk hilal mimarili devlet hastanesi Beyşehir’de hizmete açılacak. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, “150 yataklı yeni hastanemiz adeta beş yıldızlı otel konforuyla hizmet verecek” dedi.

Beyşehir Belediyesi'nden 3.8 milyon TL'ye satılık 10 daire!

Beyşehir Belediyesi, Yenimahalle Beypark'taki 10 dairesini ihale ile satışa sunuyor. İhale 26 Şubat'ta yapılacak..

Beyşehir'de yeni imar planları hayata geçiriliyor!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’in her alanda olduğu gibi artan eğitim yatırımlarıyla da gelişip değiştiğini, büyüme kaydettiğini dile getirdi. 

Beyşehir Belediyesi 9 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Beyşehir Belediyesi, kat karşılığı yaptırılan göl manzaralı 9 lüks konutunu ihale ile satışa çıkarmaya hazırlanıyor.

Konya Beyşehir 3+1 kura sonuçları!

Konya Beyşehir 3+1 kura sonuçları açıklandı. Toplamda 62 adet daire için kura çekimi bu sabah gerçekleştirildi. 

Beyşehir TOKİ kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Beyşehir Belediye Başkanlığı ortaklığında hayata geçirilen Beyşehir TOKİ kuraları çekildi.

TOKİ Konya Beyşehir 2+1 kura sonucu!

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap projesinde toplamda 62 konut yer alıyor. Projede başvurular 9-13 Ekim 2017 tarihleri arasında kabul edilmişti. 

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap kura sonuçları açıklandı. Toplamda 62 adet daireden meydana gelen projede fiyatlar 81 bin 534  TL'den başlıyor. 

Konya Beyşehir kura sonucu 2017!

Konya Beyşehir kura sonucu 2017 detayları haberimizde yer alıyor. Fiyatların 81 bin 534  TL'den başladığı projede satışlar kura çekilişi ile yapılıyor. 

beyşehir gelişimi Haberi

beyşehir gelişimi

BEYŞEHİR'İN bünyesinde böylesine değer taşıyan etmenler bulunmasına rağmen turizmden istenilen düzeyde faydalanamadığına dikkat çeken Belediye Başkanı Murat Özaltun, kentin hak ettiği yere taşıyacaklannı söyledi. 


Beyşehir'in; Bizans, Hitit, Romalılar, Eşrefoğlu Beyliği ve Anadolu Selçuklu Devleti'nden miras önemli tarihi yapıtlara sahip olduğunu kaydeden Başkan Özaltun, "Türkiye'nin en büyük tatlı su gölü olan Beyşehir Gölü bizim bünyemizde yer alıyor. İlçenin turizm potansiyeli ise oldukça yüksek. Biz enerjimizi bu potansiyelin artınlması yönünde kullanarak ilçemizin, Konya'mızın ve ülkemizin hem tanıtımına, hem de ekonomisine katkı sağlamak istiyoruz. Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte Büyükşehir Belediyemizle de bu konuda ortak çalışmalar yürüteceğiz. 5 yıllık stratejik planımız içerisinde de bu konu önemli bir yer ediniyor. İnşallah hedeflediğimiz ölçüde istediklerimizi gerçekleştirebiliriz." şeklinde konuştu. Beyşehir'in UNESCO Dünya Kültür Mirası geçici listesine...