25 / 04 / 2024

beyşehir murat özaltun

beyşehir murat özaltun

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, önümüzdeki günlerde alınacak meclis kararıyla Meram ile Beyşehir'in kardeş şehir olarak ilan edileceğini söyledi. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Konya'nın Beyşehir ilçesini ziyaret etti.

Murat Özaltun: Beyşehir'in turizm potansiyeli için çalışacağız!

Gölü ile tanınan Beyşehir'in Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçenin tarihi ve doğal güzellikleriyle tam bir turizm kenti olması gerektiğine dikkat çekerek, "Bu potansiyelinin öne çıkarılması için önemli birçok çalışmalara imza atacağız" dedi.

TOKİ Beyşehir Konutları'nda huzurlu yaşam!

Konya Beyşehir'de TOKİ ve Beyşehir Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen sosyal konut projesiyle bölge sakinleri göl manzaralı evlerinde konforlu ve huzurlu bir yaşam sürüyor.

Beyşehir'de 2. Etap TOKİ sevinci!

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir ilçesinde 2. etap TOKİ projesinin hayata geçmesi sonrasında anahtar teslimi yapılarak yeni konutlarında oturmaya başlayan hak sahibi ailelere hayırlı olsun mektubu gönderdi. 

Beyşehir'in mahallelerinde kültür merkezi dönemi!

Konya’nın Beyşehir ilçesi Avşar Mahallesinde yapımı tamamlanan kültür merkezinin çok amaçlı bir sosyal tesis olarak kullanılacağı açıklandı. 

Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırları değişti!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onaylamasının ardından Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırlarının değiştirilmesi kararının Beyşehir yöresinde hayata geçmeyi bekledikleri bazı projelerin önünü açtığını dile getirdi.

Beyşehir'e 2 milyon liralık yeni spor yatırımı!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Selçuklu Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesinde yaptırılması planlanan kapalı spor salonunun inşaat çalışmalarının başladığını dile getirdi.

Beyşehir'de yapı ruhsat harçlarında indirim kararı!

Beyşehir İlçe Belediye Meclisi ilçedeki inşaat sektörüne kriz döneminde destek vermek amacı ile yapı ruhsat harçlarında bir miktar indirim yapılması kararını aldı.

Konya Beyşehir 2. Etap TOKİ'de teslim dönemi başladı!

Konya Beyşehir 2. Etap TOKİ'de toplam 62 adet konut bulunuyor. Projede yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Konya Beyşehir 2. Etap'ta teslimler başlıyor!

Konya Beyşehir 2. Etap TOKİ'de yer alan 62 adet konut için teslim dönemi yarın itibariyle başlıyor.

Beyşehir'de TOKİ emekli projesi hazır!

Beyşehir'de yaşayan emekliler, TOKİ ve Beyşehir Belediyesinin işbirliğiyle yürütülen proje sayesinde ev sahibi olma fırsatı yakalayacaklar. 

Beyşehir'de 3.7 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Beyşehir Belediyesi, Yenimahalle'de yer alan 11 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 17 Eylül'de gerçekleşecek..

Beyşehir'de 5 milyon TL'ye satılık 14 konut ve 1 işyeri!

Beyşehir Belediyesi, Yenimahalle ve Hamidiye'de yer alan 15 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. İhale 7 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Beyşehir Belediyesi'nden 3.8 milyon TL'ye satılık 10 konut!

Beyşehir Belediyesi, Yenimahalle Beypark mevkiideki 10 konutu ihale ile satıyor. Konutların satış ihalesi 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Beyşehir Devlet Hastanesi 14 Mart'ta açılacak!

Türkiye’nin ilk hilal mimarili devlet hastanesi Beyşehir’de hizmete açılacak. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, “150 yataklı yeni hastanemiz adeta beş yıldızlı otel konforuyla hizmet verecek” dedi.

beyşehir murat özaltun Haberi

beyşehir murat özaltun

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru beraberinde Başkan Yardımcılarıyla birlikte Beyşehir'e gelerek Belediye Başkanı Murat Özaltun'u ziyaret etti. Ziyarette, her iki başkan karşılıklı görüş alışverişinde bulunurken, belediye olarak gerçekleştirdikleri çalışmaları ele aldı. Daha sonra Başkan Özaltun ve Başkan Yardımcıları ile birlikte Beyşehir Gölü'nde yat gezisi yapan Başkan Toru, gazetecilere ziyareti ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 


BEYŞEHİR İLE DAYANIŞMA İÇERİSİNDE OLACAĞIZ 

Beyşehir'de turizm potansiyelini artırma noktasında çok ciddi adımlar atıldığını dile getiren Başkan Toru, "Daha öncede Belediye Başkanımız Murat Özaltun Bey bizi bu güzel ilçeye davet etmişti. Bizler de hafta sonu münasebeti ile kendisini ziyaret ettik. Başkanımızdan Beyşehir ile ilgili bilgiler de aldık, kendisinin Beyşehir için çok ciddi adımlar attığını da öğrendik. 


Gerek su sistemleri noktasında gerekse Beyşehir'in turizm potansiyelini artırma noktasında çok ciddi adımları...