25 / 04 / 2024

Bihrer Rudolf Andreas

Bihrer Rudolf Andreas

Horizon View Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Sabrina Patrici Mader, Bihrer Rudolf Andreas tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Ekim'de Şişli, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Sea View Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sea View Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Bihrer Rudolf Andreas, Elexton tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Ekim'de Şişli, Büyükdere Caddesi, C.E.M İş Merkezi'nde kuruldu.

Marmara'da da çift deprem olabilir! Prof. Dr. Şen peş peşe uyardı! San Andreas ve Marmara fayı...

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem 11 ilde büyük yıkıma sebep oldu. Marmara'da da çift deprem olabilir! Prof. Dr. Şen peş peşe uyardı! San Andreas ve Marmara fayı...

İlhan Tılsım Tanberk ve Prens Rudolf İsviçre'de şato satın aldı! 

Türk iş insanı İlhan Tılsım Tanberk ile evli olan Liechtenstein Krallık hanedanı üyesi Prens Rudolf von Lichtenstein, İsviçre’nin en eski saraylarından Marschlins Şato’sunun sahibi oldu. 

Rum yetkili açıkladı: Maraş açılma safhasına geldi, engel olunmadı!

Rum Müzakereci ve Birleşmiş Milletler’deki (BM) Rum daimi temsilci Andreas Mavroyannis yaptığı açıklamada 'Hayalet Şehir' olarak bilinen Kapalı Maraş'ın Türkler tarafından açılma safhasına getirildiğini ve engel olunmadığını belirtti.

Apostolos Andreas Manastırı'nda yıkım çıkmazı!

Kıbrıs'ta tarihi Apostolos Andreas Manastırı'nda kurulan pazarla ilgili yıkım kararı verildi. Hayata geçirilen kararla, pazar esnafının yeni inşa edilen alana taşınmasını bekliyor.

Goldwind Turkey Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Goldwind Turkey Enerji Anonim Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Andreas Dupuıs, Xıaohuo Ma ve Ayhan Gök ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkulde bekle gör dönemi başladı!

Siyahkalem Mühendislik’in davetlisi olarak Türkiye’ye gelen İsviçre Zürih merkezli uluslararası portföy yönetim şirketi Gigant Swiss Consulting CEO’su Özcan Yıldız ve Portföy Yöneticisi Andreas Schwyn dünya piyasalarına ve ekonomilerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Conrad Türkiye’nin en iyi oteli seçildi!

Türkiye’nin en iyi oteli ödülünü alan Conrad İstanbul Bosphorus’un Genel Müdürü Andreas Jersabeck, başarıyla ilgili açıklama yaptı.

Rezidor Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Rezidor Otelcilik Anonim Şirketi, Knut Jan Kleıven Yönetim Kurulu Başkanlığı, Ingrıd Jenny Wınkler Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve S.Gösta Andreas Fondell Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Sarıyer'de kuruldu.

Aslan İhsan Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslan İhsan Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Gamze Yemişçi, Andreas Rangavis ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Binalardaki enerjiyi azaltmak, milyarlarca ağaç dikmeye eşit!

Akıllı şehirler kongresi Smart City Expo World Congress’de konuşan ThyssenKrupp Asansör CEO'su Andreas Schierenbeck, “İnsanların şehirlere adeta akın ettiği bir dönem yaşıyoruz.

Elgima Emlak Anonim Şirketi kuruldu!

Elgima Emlak Anonim Şirketi, Elif Gillmann Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Marco Rudolf Gıllmann Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL sermaye ile 20 Ekim'de Şişli, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

İşte mimar Andreas Strauss'un tasarladığı ilginç otel!

Almanya'da 2 otelle faaliyet gösteren The Parkhotel, Avusturyalı mimar Andreas Strauss tarafından tasarlanmış. Bu otelin her bir odasında iki kişilik yatak bulunuyor.

Kıbrıslı Rum Andreas Lordos, Maraş'ı miras bıraktı!

KIBRIS kapalı Maraş’ta otelleri kaldığı için AİHM’e 115 milyon Euro’luk dava açıp Türkiye’den 22 milyon EURO alan 88 yaşındaki Kıbrıslı Rum Andreas Lordos, Güney Kıbrıs’ta tedavi gördüğü hastahanede öldü.

Bihrer Rudolf Andreas Haberi

Bihrer Rudolf Andreas

Horizon View Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Sabrina Patrici Mader, Bihrer Rudolf Andreas tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Ekim'de kuruldu. 


Horizon View Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşa edilmiş veya inşa edilme sürecinde olan araziler, binalar, bina kompleksleri, daireler dâhil ve fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere her türlü taşınmaz malın elde edilmesi, devredilmesi, inşa edilmesi ve kiraya verilmesi; Taşınmazın alım-satımında ve kiralanmasında aracı olarak hareket edilmesi;  Taşınmazın alım-satımında ve kiralanmasında danışmanlık hizmeti sunulması; Sınaî mülkiyet, patent, marka, lisanslar, ticaret unvanları, know-how, özel imalat ve üretim teknikleri, mühendislik ve danışmanlık hizmetleri ve Şirketin amaç ve konuları ile ilgili olan etkinlik ve operasyonlarda kullanılabilecek mülkiyet ve diğer benzeri gayrı maddi haklar üzerindeki her türlü tasarruf hakkının elde edilmesi, devredilmesi ve...