29 / 03 / 2024

Bodrum Horizon Point evleri fiyat

Bodrum Horizon Point evleri fiyat

Bodrum’un merkezinde Point İnşaat imzalı Horizon Point Bodrum evleri, özel mimarisi ve ayrıcalıklarıyla kişilere otel konforunda yaşam sunuyor. Proje, 4 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor.

Bodrum Point İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bodrum Point İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Yüzbaşıoğlu Otomotiv Mamülleri, Adem Ceylan Lojistik Kiralama Taahhüt, Evranos Yapı Sanayi Ticaret ve Serhatlı Triko Konfeksiyon Sanayi ortaklığında Çekmeköy’de 11 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Horizon Point Bodrum Evleri'nde kişiye özel mimari!

Konumunu güneşten, rengini topraktan alan Bodrum'un lüks yaşam alanı Horizon Point Bodrum Evleri, Bodrum'u dört mevsim yaşamak isteyenleri otel konforunda yaşamla tanıştırıyor.

Horizon Point ile dört mevsim Bodrum keyfi!

Konumunu güneşten, rengini topraktan alan Bodrum’un lüks yaşam alanı Horizon Point Bodrum Evleri, Bodrum’ u dört mevsim yaşamak isteyenleri otel konforunda yaşam sunan ayrıcalıklarıyla tanıştırıyor.

Horizon Point Bodrum Evleri'nde akıllı ev sistemleri!

Bodrum’un merkezinde konumlandırılan Horizon Point Bodrum Evleri, sunduğu akıllı ev sistemleri teknolojileri ve ayrıcalıkları ile kişilere daha konforlu bir yaşamın kapılarını açıyor.Evdeki rutin işleri sizin yerinize bir başkası yapsa nasıl olurdu?

Lüks yaşamın yeni adresi: Horizon Point Bodrum Evleri!

Point inşaat tarafından Türkiye'nin en gözde tatil bölgesi Bodrum'da hayata geçirilen Horizon Point Bodrum, sofistike ve modem yaşam tarzını benimseyenlere lüks yaşamın kapılarını açıyor.

Horizon Point Bodrum Evleri'nde şehrin kalabalığından uzaklaşıyorsunuz!

Point İnşaat imzalı Horizon Point Bodrum evleri, özel mimarisi ve ayrıcalıklarıyla kişilere otel konforunda yaşam sunuyor. Şehrin kalabalığından uzaklaşmak, Bodrum’un eşsiz doğasıyla buluşmak isteyenler Horizon Point Bodrum ile tanışıyor.

Bodrum Horizon Point Evleri lüks yaşamın adresi!

Bodrum’un merkezinde Point İnşaat imzalı Horizon Point Bodrum evleri, özel mimarisi ve ayrıcalıklarıyla kişilere otel konforunda yaşam sunuyor. Proje, 4 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor.

Horizon Point Bodrum Evleri'nde yaşam başladı!

POİNT İnşaat tarafından Bodrum merkezde inşa edilen 'Horizon Point Bodrum Evleri'nde yaşam başladı. 2 dubleks, 10 daire ve 1 adet tripleks villadan oluşan butik bir site olan proje, akıllı ev sistemleri ile öne çıkıyor.

Horizon Point Bodrum Evleri’nde yaşam başladı!

Kentsel yaşamın tüm imkanlarını Bodrum'un eşsiz doğasıyla buluşturan Horizon Point Bodrum Evleri’nde yaşam başladı. Horizon Point Bodrum Evleri, Bodrum Kalesi, marina ve deniz manzarası ile yaşadığınız her anı ayrı bir keyfe dönüştürüyor...

Horizon Bodrum'da yaşam başladı!

Point İnşaat tarafından Bodrum'da inşa edilen Horizon Point Bodrum Evleri'nde yaşam başladı. Klasik Bodrum evi mimarisinden farklı bir bakış açısıyla hazırlanan proje, Bodrum Kalesi manzarası ile de dikkat çekiyor...

Horizon Point Bodrum Evleri'nde yaşam başladı!

Kentsel yaşamın tüm imkanlarını Bodrum'un eşsiz doğasıyla buluşturan Horizon Point Bodrum Evleri’nde yaşam başladı. Horizon Point Bodrum Evleri, Bodrum Kalesi, marina ve deniz manzarası ile yaşadığınız her anı ayrı bir keyfe dönüştürüyor.

Horizon Point donatıda 5 yıldızlı otelle yarışıyor!

2 dubleks, 10 daire ve 1 adet tripleks villadan oluşan butik bir sitede evlerin tamamı akıllı ev sistemleriyle donatılmış durumda. Horizon Point donatıda 5 yıldızlı otelle yarışıyor.

Life Point Didim İncisi ulaşım!

Life Point Didim İncisi ulaşım bilgileri kapsamında proje Akbük Bölgesi'nde Bodrum'a 80 kilometre uzaklıkta, Kuşadası'na 75 kilometre uzaklıkta ve Bodrum-Milas Havaalanı'na 45 kilometre uzaklıkta yükseliyor

Bodrum Horizon Point evleri fiyat Haberi

Bodrum Horizon Point evleri fiyat

Point İnşaat tarafından Türkiye’nin en gözde tatil bölgesi Bodrum’da hayata geçirilen Horizon Point Bodrum, sofistike ve modern yaşam tarzını benimseyenlere lüks yaşamın kapılarını açıyor. Kişiye özel iç mimari düzenlemesi, akıllı ev sistemi teknolojisiyle donatılan, terasları kolonsuz, evlerin içi ise yatay kolon kullanılarak inşa edilen Horizon Point Bodrum evleri, yeni sahiplerini bekliyor. 


4 bin 500 metrekare alana konumlandırılan projede, her biri iki katlı toplam yedi blok bulunuyor. İki dubleks, on flat ve bir tripleksten oluşan, terasları dahil ortalama büyüklüklerinin 175 ile 185 metrekare arasında tasarlandığı Horizon Point Bodrum evlerinde, ek olarak bazı dairelerde 28 metrekarelik müştemilatlar da bulunuyor. Evlerin içinin yatay kolon kullanılarak inşa edilen Horizon Point Bodrum evleri, evin içerisinde bütün bir görünüm yaratırken odaların boyutlarında istediğiniz değişikliği yapmanıza olanak...