18 / 04 / 2024

Bodrum Ortakent imar son durum

Bodrum Ortakent imar son durum

Bodrum Ortakent Yahşi Beldesi Koruma Amaçlı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı dün askıya çıktı. İmar planları 15 Mayıs'ta askıdan inecek...

Bodrum'daki Cennet Koyu'nda kaçak yapılaşma tam gaz: İmar Kanunu'na aykırı! 

Bodrum Gölköy Mahallesi’nde geçen sene kiralanan dünyaca ünlü Cennet Koyu’ndaki kaçak yapılar için yapılan suç duyurularına karşın hala durum aynı. İmar Kanunu'na göre Belediye tarafından yıkılması gereken tesis 2024 sezonu için de işleri büyütmeye başladı. 

İmar affı beklentisi kaçak yapılaşmayı artırdı! Bodrum'da 989 kaçak yapı yıkıldı!

Yerel seçimler öncesi imar affı beklentisi nedeniyle Bodrum'da kaçak yapıların sayısı yükseldi ve bu zamana kadar toplamda 989 kaçak yapı yıkıldı.

Bodrum'da denizin ortasına dökülen betondan da 'imar barışı' çıktı!

Muğla Bodrum'da halk plajının ortasına beton dökerek platform ve iskele yapan turistik tesisin inşaatı tepkiler üzerine durdurulmuştu. Denizin içine dökülen beton için, imar barışından faydalanılarak yapı kayıt belgesi aldığı ortaya çıktı.

Emlak Konut GYO Bodrum Ortakent ihalesi iptal edildi! Cevahir İnşaat ve HB Grup İnşaat, sözleşmeyi imzalamadı!

Emlak Konut GYO Bodrum Ortakent ihalesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İhalenin iptal edildiği açıklandı. İşte iptal gerekçesi ve tüm detaylar...

Emlak Konut GYO Muğla Bodrum Ortakent arsasına 10.1 milyar TL'lik teklif!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Muğla Bodrum Ortakent Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2.oturumu 3 Kasım 2022 tarihinde yapıldı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Bodrum Ortakent ihalesinin 2. oturumu 3 Kasım'da! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından gerçekleştirilen Muğla Bodrum Ortakent Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu 25 Ekim'de gerçekleştirilmişti. İhalenin Pazarlık- Açık Artırma bölümünü içeren 2. oturumunun tarihi dün açıklandı. İşte o tarih...

Emlak Konut GYO Bodrum Ortakent arsası için 18 firmadan teklif! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Muğla Bodrum Ortakent arsasının ihalesi gerçekleştirildi. Peki ihaleye hangi şirketler katıldı? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Bodrum Ortakent arsasının ihalesi 25 Ekim'de! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Oetaklığı'nın Muğla ili Bodrum ilçesi Ortakent Mahallesi'nde bulunan arsası için Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturum tarihi belli oldu. İşte arsa ile ilgili merak edilen tüm detaylar ve ihale tarihi... 

Anthaven Bodrum fiyat listesi Eylül 2022! 

Anthaven Bodrum projesi Akyarlar'a bağlı, Turgutreis-Ortakent arasında, Kos Adası'nın hemen karşısındaki Aspat Koyu'nda konumlaanıyor. Anthaven Bodrum fiyat listesi merak ediliyor. İşte Anthaven Bodrum fiyat listesi Eylül 2022!

Bodrum Belediyesi'nde imar usulsüzlüğü iddiası: Evraklar inceleniyor!

Çalışmalarına devam eden Muğla Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Müdürlüğü Bodrum Grup Amirliği ekipleri tarafından Bodrum Belediyesi'nde inceleme başlattı.

Emlak Konut GYO Bodrum parsellerinin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO tarafından, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Ortakent Mahallesi'nde yer alan 9 parselin değeri açıklandı. Peki Bodrum'daki 9 parselin değeri ne kadar oldu?

Ahmet Aras: Bodrum'da kamu arazisi satışı durdurulmalı! 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Bitez Mahallesi'ndeki 30 dönüm büyüklüğe sahip Hazine'ye ait arazinin imar planının değiştirilmesine ilişkin açıklamalar yaptı ve duruma olan tepkisini dile getirdi.

Bodrum'da 9.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Muğla Bodrum'da Ortakent Köyü'nde yer alan ticaret alanlarını 9 milyon 665 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Bodrum Ortakent imar son durum Haberi

Bodrum Ortakent imar son durum


Muğla Bodrum Ortakent Yahşi Beldesi Koruma Amaçlı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı 25 Mart 2014 tarihinde bakanlık tarafından onaylandı.


Muğla Bodrum Ortakent Yahşi Beldesi imar planları dün askıya çıktı. 30 gün askıda kalacak olan imar planları 15 Mayıs 2014 tarihinde askıdan inecek.



Bodrum Ortakent Yahşi Beldesi imar planları için tıklayın



Gülcihan...