26 / 04 / 2024

Bornova Belediyesi yol çalışması

Bornova Belediyesi yol çalışması

Bornova Belediyesi, yeni bir yol açarak 7 çıkmaz sokağı buraya bağladı. Yeni açılan 5311 sokak ile çıkmaz sokakların ana yollara ulaşması sağlanırken, ilkokulun çıkış saatlerinde yaşanan trafik sıkışıklığının da önüne geçildi.

İzmir Bornova'da kentsel dönüşüm için kritik viraj!

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. İzmir Bornova Belediyesi Bornova alanını kapsayan bazı bölgelerde kentsel dönüşüm için harekete geçti.

Bornova'da depreme dayanıksız binalar yıkılıyor! 

Bornova Belediyesi ilçe genelinde depreme dayanıklı olmayan binaların yıkım işlemlerine aralıksız devam ediyor. 

Bornova'da riskli yapılar ortadan kaldırılıyor!

İzmir Bornova Belediyesi, ilçe genelinde depreme karşı yıkılma riski olan binaların yıkımına devam ediyor. Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, söz konusu yıkımlarla ilgili açıklamada bulundu. 

Bornova Belediyesi'nden kaçak yapı temizliği!

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Yakaköy Mahallesinde 2B arazileri üzerinde inşa edilmiş olan kaçak yapıların yıkımına ilişkin kamuoyunda sıkça sorulan soruları cevapladı.

Bornova'da riskli binalar yıkılıyor!

Bornova Belediyesi, Ergene Mahallesi 555 ve 523 sokaklar arasında bulunan 8 riskli yapı için yıkım çalışmalarını başlattı. 

Bornova’da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Bornova Belediyesi detaylı bir çalışma sonucu hazırladığı “Çamdibi – Altındağ Bölgesi Kentsel Yenileme Projesi”ni hayata geçirmek için harekete geçti. 40 bin yapının yüzde 11’nin iyi, yüzde 12’sinin kötü olduğu tespit edildi.

Bornova Karaçam'a çocuk köyü yapımı için ihale düzenlenecek!

Bornova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Bornova Karaçam Köyü’nde çocuk köyü hayata geçirecek. Bornova Karaçam'a çocuk köyü yapımı için ihale düzenlenecek.

Bornova'da 6.2 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü İzmir İli, Bornova Kemalpaşa, Bornova Ergene ve Bornova Kazımdirik ilçelerinde yer alan 4 adet gayrimenkulü toplamda 6 milyon 205 bin TL bedel ile satışa çıkardı. 

Bornova Belediyesi'nden 11.4 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü; Bornova Erzene, Bornova Kazımdirik ve Bornova Egemenlik ilçelerinde yer alan 3 adet gayrimenkulü toplamda 11 milyon 404 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Bornova Belediyesi'nden Milli Eğitim Bakanlığı’na arsa tahsisi!

Bornova Belediyesi’nin Erzene Mahallesi 498, 707 ve 719 sokaklar arasında bulunan ve imar planında yol, yeşil alan ile ilkokul olarak görülen 3 bin 500 metrekarelik arsası, Milli Eğitim Bakanlığı’na tahsis edildi.

Bornova Belediyesi'nden 16.6 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Bornova Belediyesi, 7 mahallesindeki 8 arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 18 Ekim'de gerçekleşecek..

Bornova Belediyesi'nden 15 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Ümit Mahallesi'ndeki idare binası ve benzin istasyonunu ihale ile satıyor. İhale 27 Eylül'de yapılacak..

Bornova'da satılık 3 arsa! 11,4 milyon TL'ye!

Bornova'nın Erzene, Kazımdirik, Egemenlik İlçeleri'nde yer alan arsa nitelikli taşınmazlar T.C Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından satışa sunuluyor. Arsaların toplam muhammen bedeli 11 milyon 404 bin TL  olarak belirlendi. 

Bornova Belediyesi yol çalışması Haberi

Bornova Belediyesi yol çalışması


Bornova Belediyesi, Çamdibi’nde Mediha Mahmut Bey İlkokulu’nun yakınında yeni bir yol açarak 7 çıkmaz sokağı buraya bağladı. Yeni açılan 5311 sokak ile çıkmaz sokakların ana yollara ulaşması sağlanırken, ilkokulun çıkış saatlerinde yaşanan trafik sıkışıklığının da önüne geçildi.


Çamdibi’nde ulaşıma açılan 5311 sokak bölgedeki iki önemli sorunu birden çözdü. 5311 sokağın yapılmasıyla birlikte buraya bağlanan 7 çıkmaz sokağın ana yollarla bağlantısı sağlandı. Bu çözümle birlikte bölgede yaşayan vatandaşların evlerine ulaşımlarında büyük kolaylık sağlandı. 5301, 5305, 5306, 5307, 5317, 5318 ve 5319 sokaklar yeni yapılan 5311 sokak sayesinde çıkmaz sokak olmaktan kurtarıldı. Yapılan çalışma aynı zamanda Mediha Mahmut Bey İlkokulu’nun çıkış saatlerinde yaşanan trafik sıkışıklığının da önüne geçilmesini sağladı. Yapımı tamamlananan 5311 sokak, öğrencilerin okuldan ayrıldıkları saatlerde servis ve özel araçların yoğun...