25 / 04 / 2024

Bosco Verticale balkon ağaç

Bosco Verticale balkon ağaç

İtalya'nın Milano şehrinde bulunan iki binanın tüm balkonlarına ormanlarda bulunan ağaçlar dikildi. 900 ağacın bulunduğu Bosco Verticale adı verilen iki kulenin orman miktarı 1 hektar olarak hesaplandı.

Çukurova Balkon’da yüzde 20 indirime ek avantajlar!

Çukurova Balkon’da yüzde 20 indirime ek, yüzde 30 avantajlı faiz oranı ve 10 yıl vadeli kredi ile tarihi fırsat sunuluyor. 1+1'ler 80 bin TL indirimle hemen teslim teslim ediliyor..

Çukurova Balkon'da ramazan müjdesi!

Kartal Çukurova Balkon projesinde 325 bin TL’ye yüzde 5 peşinat ve 10 yıl vade ile hemen teslim daire...

İstanbul'daki konutlarda balkon sorunu var!

Evlerin nefes alan noktaları ise şüphesiz balkonları. Ancak balkonlar sefa değil de dertlerin topladığı mekânlar haline dönüşüyor. İstanbul'daki konutlarda balkon sorunu yaşanırken Ankara'da durum farklı...

Çukurova Balkon'da annelere 5 bin TL mobilya çeki!

Hemen teslim avantajının sunulduğu Çukurova Balkon, Anneler Günü’nde satış ofisini ziyaret ederek bir ay içinde daire satın alacak annelere 5 bin TL değerinde mobilya çeki fırsatı sunuyor. 

Çukurova Balkon'dan 5 ve 6 Mayıs'ta özel indirim!

5 ve 6 Mayıs tarihlerinde Maltepe Park AVM’deki Çukurova Balkon standını ziyaret edenlere özel fırsatlar sunulacak...

Çukurova Balkon güncel fiyatları 2018!

Satışların yüzde 70'inin tamamlandığı Çukurova Balkon'da 0.99 faiz avantajının sunuluyor. Projede yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor..

Çukurova Balkon'da Avukatlar Günü'ne özel indirim!

Kartal Adliyesi’ne komşu konumda yer alan Çukurova Balkon'da 5 Nisan Avukatlar Günü kapsamında yüzde 5 indirim kampanyası başladı..

Yargıtay'dan balkon demirleriyle ilgili emsal karar!

Yargıtay 20. Hukuk Dairesi, balkon demirleri ile ilgili emsal bir karara imza attı. Yargıtay, hırsızların tırmanmasına yol açabilecek şekilde yaptırılan yatay balkon korkuluk demirlerinin sökülmesine ilişkin yerel mahkeme kararını onadı.

Çukurova Balkon’da Nisan ayı kampanyası!

SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal’da hayata geçirdiği projesi Çukurova Balkon’da yeni bir kampanya başlattı. 

Antalya'daki TOKİ evlerine balkon müjdesi!

Antalya Döşemealtı ilçesinde yer alan Çıplaklı TOKİ evlerine ilave balkon yapımı öngören ihale sözleşmesini imzaladı...

Çukurova Balkon’dan Kadınlar Günü fırsatı!

Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal'da yer alan projesi Çukurova Balkon’dan Dünya Kadınlar Günü’nde konut almak isteyen kadınlara mevcut kampanyasına ek olarak yüzde 8 indirim imkanı sunuyor. 

Çukurova Balkon’da Mart ayına özel kampanya!

Son Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul'ün, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal'da hayata geçirdiği projesi Çukurova Balkon’da Mart ayına özel olarak yeni bir kampanya başlattı. 

Çukurova Balkon Sevgililer Günü kampanyası 2018!

Çukurova Balkon'da Sevgililer Günü kampanyası başladı. Kampanya kapsamında yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor...

Bosco Verticale balkon ağaç Haberi

Bosco Verticale balkon ağaç

İtalya'nın Milano şehrinde bulunan iki binanın tüm balkonlarına ormanlarda bulunan ağaçlar dikildi. 900 ağacın bulunduğu Bosco Verticale adı verilen iki kulenin orman miktarı 1 hektar olarak hesaplandı. Sürdürülebilirlik ve inovasyon gibi kriterler ışığında yüksek mimari yapılara ödüller veren Uluslararası Gökdelen Ödülü (The International Highrise Award) jürisi, 2014 için ikiz binayı birinciliğe layık gördü. Binanın 57 yaşındaki mimarı Stefano Boeri, "Bosco Verticale dünya çapında eşsiz bir mimarlık deneyimidir ve geleceğin şehirleri için bir modeldir" diye...