20 / 04 / 2024

BSM Tekstil Turizm İnşaat adres

BSM Tekstil Turizm İnşaat adres

BSM Tekstil Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Edibe Sultan Hotel Şubesi, Fikret Özbek Şube Müdürlüğü'nde 800 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da kuruldu.

Armel Emlak İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armel Emlak İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Doğuş ve Metin Doğuş ortaklığında kuruldu.

Faras Group İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Sanayi İnşaat Yapı Malzemeleri Araç Kir.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Faras Group İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Sanayi İnşaat Yapı Malzemeleri Araç Kir.Tic.Ltd.Şti. Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Aras tarafından kuruldu.

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tandoğan tarafından kuruldu.

Azad İnşaat Akaryakıt Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Azad İnşaat Akaryakıt Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 6 milyon TL sermaye bedeli ile Azad Deli tarafından kuruldu.

Roca Tekstil Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Roca Tekstil Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Şahintürk tarafından kuruldu.

Ayhan Grup Hafriyat Tekstil Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan Grup Hafriyat Tekstil Turizm Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Turan tarafından kuruldu.

Fany İnşaat Tekstil Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fany İnşaat Tekstil Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Erden ve Ömer Erden ortaklığında kuruldu.

Nota İnşaat Tekstil Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nota İnşaat Tekstil Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Akbaba tarafından kuruldu.

İnşa Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İmar İnşaat Tekstil Turizm Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. kuruldu!

İnşa Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İmar İnşaat Tekstil Turizm Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. Kağıthane'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ekinci tarafından kuruldu.

Sayınhan İnşaat Gıda Tekstil Turizm Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayınhan İnşaat Gıda Tekstil Turizm Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Melek Kulusayın ve Şerif Sarıhan ortaklığında kuruldu.

Sua İnşaat Tekstil Turizm Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sua İnşaat Tekstil Turizm Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Sevim Akbulat tarafından kuruldu.

Çölyaran İnşaat Tekstil Turizm Nakliyat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çölyaran İnşaat Tekstil Turizm Nakliyat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Lütfü Çölyaran tarafından kuruldu.

Olesya Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Olesya Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Cumali İnce tarafından kuruldu.

BSM Tekstil Turizm İnşaat adres Haberi

BSM Tekstil Turizm İnşaat adres

BSM Tekstil Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Edibe Sultan Hotel Şubesi, Fikret Özbek Şube Müdürlüğü'nde 800 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da kuruldu. 


BSM Tekstil Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Edibe Sultan Hotel Şubesi iş konusu; Şirket Şube Adresinde ; Turizm alanında Otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, hava , deniz ve kara turları organize etmek, turizme yönelik yurt içi ve yurt dışı tur şirketleri ile anlaşmalar yaparak konaklama organizasyonlarında bulunmak, gerçek ve tüzel kişilere toplantılar organize etmek, balo, düğün benzeri toplantılara kiralama yapmak, bu toplantılara kafe, restoran açmak işletmek, ikram ve hizmetlerde bulunmak, organizasyonlarını yapmak, konusu ile ilgili yiyecek, içecek, tefrişat ve benzeri...