29 / 03 / 2024

Burdur Çavdır 2. etap

Burdur Çavdır 2. etap

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Burdur Çavdır 2.Etap Toplu Konut uygulaması kapsamında 64 adet konut Kura Yöntemi ile 31 Temmuz 2014 tarihinde satışa sunulacak. Projede fiyatlar 78 bin TL'den başlıyor...

Nefes Çengelköy satışta! Peşin ödemelerde indirim fırsatıyla oturuma hazır 2+1 ve 4+1 daireler!

Nefes Çengelköy projesinde konut satışları devam ediyor. Peşin ödemelerde indirim fırsatının sunulduğu projede, 2+1 ve 4+1 dubleks daireler oturuma hazır durumda. Peki Nefes Çengelköy'de konut fiyatları ne kadar? 

Kıyıda köşede parası olanlar için büyük fırsat! Hesabınıza her ay tıkır tıkır 2 bin 865 TL yatacak!

Kıyıda köşede parası olanlar için büyük fırsat... Hesabınıza her ay tıkır tıkır 2 bin 865 TL yatacak... Bu paraları sakın kaçırmayın...

Buğday fiyatları 3 yılın en düşüğünde! Çiftçiler aman dikkat: Buğday, arpa, mısır fiyatları Ekim'e nasıl başladı?

Çiftçiler son dakika buğday, arpa, mısır fiyatlarını merakla araştırıyor. Peki yurt içi piyasalarda son dakika rakamlar ne oldu? İşte buğday, arpa, mısır 2 Ekim 2023 fiyat listesi...

Prefabrik evlerde son fırsat! Hemen taşınmaya hazır 2+1 konteyner ev 85 bin liraya satılacak, ilk gelen kapacak!

Depreme dayanıklı ve kurulumu kolay prefabrik evler için son fırsat  açıklandı. Paylaşılan detaylara göre, taşınmaya hazır 2 oda 1 salon konteyner ev 85 bin TL'ye satılacak, ilk gelen kapacak...

Buğday, arpa, mısır fiyatları yeni aya nasıl başladı? Borsalarda fiyatlar arttı mı? Çiftçiler dikkat! 

Çiftçiler, buğday, arpa, mısır fiyatlarına ilişkin son dakika gelişmelerini yakından takip ediyor. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları yeni aya nasıl başladı? Borsalarda fiyatlar arttı mı? İşte buğday, arpa, mısır 2 Nisan 2023 fiyat listesi...

Grundig VCC 7870 Toz Torbasız Süpürge kaç lira, en ucuz nereden alınır? 2 Mart 2023 fiyat listesi...

Grundig VCC 7870 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, güçlü toz toplama performansı, büyük haznesi ve tozları içine hapseden Hepa 13 filtresi ile temizlikte en büyük yardımcınız olacak. Peki, Grundig VCC 7870 Toz Torbasız Süpürge kaç watt? İşte detaylar...

Korkmaz  A863-01 Moderna Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nereden alınır? 2 Mart 2023 fiyat listesi

Korkmaz  A863-01 Moderna Türk Kahve Makinesi, 400 watt enerji ile  köz tadında, 5 fincan kapasiteye kadar kahve hazırlar.

Grundig HD 4880 İyonlu Saç Kurutma Makinesi en ucuz nereden alınır? 2 Mart 2023 fiyat listesi...

İyon özelliği ile elektriklenip kabarmayan, daha parlak ve bakımlı bir görünüm sağlayan Grundig HD 4880 Saç Kurutma Makinesi, saçları yıpratmadan kurutur. Peki Grundig saç kurutma makinesi ne kadar, özellikleri ne? İşte detaylar.

TMSF iki şirketin  ihalesini satıştan çekti! Resmi gazetede yayınlandı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, daha önce duyurduğu Denser Denizli Serbest Bölgesi ve Çavdır Akaryakıt İstasyonu ihalelerini tatil etti.

Tarım sektöründen ihracatta ocak rekoru kırıldı! İşte o sektörler…

Tarım sektörü, 2 milyar 875 milyon dolarla tüm zamanların en yüksek ocak ayı ihracatına ulaştı. 2022'de ihracat rekorlarına imza atan tarım sektörü, bu yıla da yükseliş eğilimine devam etti.

Schafer Sıcak Hava Fritözü 1.999 TL! Özellikleri neler? En uygun fiyata nereden alınır? 2 Şubat 2023 fiyat listesi

Gelişen teknolojilerin etkisi ile birlikte kullanıcıların hayatını kolaylaştıran yeni nesil teknolojik cihazlar arasında küçük ev aletleri önemli yer tutar.

Profilo Ankastre Mikrodalga 5.740 TL! Özellikleri neler? En uygu fiyata nereden alınır? 2 Şubat 2023 fiyat listesi

Mutfaklar için en önemli yenilikçi teknolojiye sahip mikrodalga fırınlar sayesinde kısa sürede yemekler hazır. Zamandan tasarruf ettiren mikrodalga fırının kendisi küçük etkisi büyüktür. İşte haberin detayları..

Tefal Buhar Kazanlı Ütü 1.389 TL! Özellikleri neler? En uygun fiyata nereden alınır? 2 Şubat 2023 fiyat listesi

Kuruyan dağ gibi yığılmış kırışık çamaşırların buharlı teknolojisiyle üstesinden gelen bu ütü sayesinde ütü yapmak bir zahmet olmaktan çıkıyor.

Burdur Çavdır 2. etap Haberi

Burdur Çavdır 2. etap

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Burdur Çavdır 2.Etap Toplu Konut uygulaması kapsamında 64 adet konut Kura Yöntemi ile satışa sunulacak. 



Proje kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş. ÇavdırŞubesi tarafından 31 Temmuz – 11 Ağustos 2014 tarihleri arasında kabul edilecek.



Burdur Çavdır 2. etap TOKİ Evleri'nde en yüksek konut fiyatı 143 bin 594 lira, en düşük konut fiyatı ise 78 bin lira olarak belirlendi. 



İlanın detayı için