26 / 04 / 2024

Burger King kaç şubesini kapatıyor

Burger King kaç şubesini kapatıyor

Almanya'da ortaya çıkan hijyen skandalının ardından Burger King, 89 şubesini kapatma kararı aldı. Bu karar, çok sayıda Türk de dahil yaklaşık üç bin kişiyi işsiz bırakacak

Hanımlar dikkat! King KYF 25 Magic Fry Siyah Sıcak Hava Fritözü Gratis'te indirime girdi! Bu indirim kaçmaz! 

King Sıcak Hava Fritözü yağsız kızartma, haşlama ve pişirme işlemlerini gerçekleştiriyor. 1600 Watt motor gücüne sahip cihaz minimum enerji harcıyor. Peki ürün indirimle nerede ne kadara satılıyor? 

Çeyiz düzecek çiftler dikkat! King sıcak hava fritözü indirimde! Bu fırsat kaçmaz! İşte King 15 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecekler ve ya evini yenileyecekler King KYF25 Magicfry Sıcak Hava Fritözü 800 TL indirimle Carrefoursa sitesinde satışa sunuldu. Peki King hava fritözü indirimle ne kadara satılıyor? 

King Magicfry Sıcak Hava Fritözü Gratis'te indirimde! Bu indirim fırsatı kaçmaz! 8 Mart 2023 fiyat listesi

Kung  Sıcak Hava Fritözü Gratis'te indirimli fiyatıyla satışa sunuldu. Peki Gratis'te King Sıcak Hava Fritozu ne kadar? İşte 8 Mart 2023 fiyat listesi...

King Mikser ve Blender Seti kaç TL? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Ayni zamanda hem mikser hemde blender olarak kullanılan King BlendmasterPro,geniş iç hacmi,8 farklı program sayısı ve 6 döner bıçak sayesinde bir çok ürünün parçalanmasını sağlayan ergonomik tasarıma sahiptir. Peki ürünün diğer özellikleri neler? 

Ekspertiz ve oto bakım ücretleri kaç lira oldu? İşte 30 Eylül 2022 Auto King fiyat listesi

Araç alım ya da satım yapmadan ekspetiz ücretlerini incelemenizde fayda var. Birçok kalemde meydana gelen artışlar bu sektörü de etkiledi. Auto King ekspertiz ve kış bakım fiyatları ne kadar oldu. İşte yanıtı.

Ata GYO Çanakkale'deki gayrimenkulünü Burger King'e kiraya verdi!

Ata GYO Çanakkale Merkez Kemalpaşa Mahallesi 17 5 ada 3 parselde bulunan taşınmazın Burger King olarak işletilmesi amacıyla TAB Gıda San. ve Tic. A.Ş.'ne kiraya verdi. 

Türk şirket Çin’de işlettiği 160 Burger King şubesini kapattı!

Çin’deki corona virüsü salgını sebebiyle, bin 200 Burger King şubesinden yaklaşık 160'ı kapatıldı...

Lüleburgaz Ata Corner'e Burger King geliyor!

Ata GYO'nun projelerinden Kırklareli'de yer alan Ata Corner Lüleburgaz'daki 4 bin 878 metrekarelik kiralanabilir alanın, 435,60 metrekaresini Burger King'e kiraya verildi...

The King Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The King Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Osamah Noori, Bashar Hasan, Maan Yahya Alhadıdı ce Tarıq Noorı Ali ortaklığında kuruldu.

TAB Gıda'nın Adana'daki gayrimenkulünün inşaatı Adakur İnşaat'ın!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada Ata GYO'nun portföyünde bulunan Burger King olarak işletilmesi için kiraya verilen gayrimenkulün kaba inşaatı yapacak şirket seçildi. 

Ata GYO döviz bazlı kira sözleşmelerini TL'ye çevirdi!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Giresun'daki Burger King, Adana'daki Popeyes ve Burger King, Kocaeli'deki Burger King, İstanbul'daki Burger King'in kira sözleşmelerini TL'ye çevirdi...

Fatih'teki dev araziyle ilgili önemli gelişme!

İstanbul'un Fatih ilçesindeki Vatan Caddesi'nde Burger King ve Migros'un yer aldığı arazi ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Peki yıllardır tartışmalara konu olan araziye ne yapılacak?

Burger King 2018'de 1000 restorana ulaşmayı hedefliyor!

Hürriyet Gazetesi'nin yazarlarından Vahap Munyar bugünkü yazısında Burger King China CEO'su Ümit Zuvin ve Yardımcısı Atakan Bozkurt'un Çin'deki çalışmalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı..

Burger King kaç şubesini kapatıyor Haberi

Burger King kaç şubesini kapatıyor


Dev restoran zinciri Burger King'in Almanya'da 89 şubesini kapatacak olması, aralarında çok sayıda Türk'ün de bulunduğu yaklaşık üç bin kişiyi işsiz bırakacak.


Araştırmacı gazeteci Günter Wallraff ve ekibinin yaptığı gizli çekimler sonucunda, Yi-Ko Holding'e ait kapatılacağı açıklanan şubelerde hijyen kurallarına uyulmadığı, çalışanların ağır şartlarda işlerini yaptıkları ortaya çıkmıştı.


Almanya genelinde başka işletmeci ya da şirketlerin sahip olduğu restoranlar ise faaliyetlerine devam edecek. 


Çalışanlar önümüzdeki günlerde büyük çaplı eylem yapacak


Yaşanan bu gelişmelerin ardından işini kaybedecek olan 50'den fazla restoran çalışanı Türklerin yoğun olarak yaşadığı Köln Ehrenfeld'de bir araya geldi.


Yaşananlar karşısında kendilerine çıkış mektubu verilmediğini, bunun da işsizlik parası bile almaya engel olduğunu belirten çalışanlar, kendilerini adeta kara bir deliğe düşmüş gibi hissettiklerini söylediler.


Kimi arkadaşlarının kredi çekerek ev ve araba aldığını, kiminin ise ailenin...