19 / 04 / 2024

Business World Emlak

Business World Emlak

Business World Emlak Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Abdulnaser Alabdin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz 2014 tarihinde Esenyurt, Sanayi Mahallesi'nde kuruldu.

Avion World Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil İnsan Kaynakları Limited Şirketi kuruldu!

Avion World Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil İnsan Kaynakları Limited Şirketi bugün Tuzla'da Şehmus Çınar tarafından kuruldu.

Master Class Business Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Class Business Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mohamed Mohamed El mokhtar tarafından kuruldu.

Focus Reality World İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Focus Reality World İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Tuzla'da İlker Koçak ve Mehmet Işık ortaklığında kuruldu.

Global World Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global World Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Farzana Ghulam Abbas ve Ghulam Abbas ortaklığında kuruldu.

Hsp World Emlakçılık Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsp World Emlakçılık Ve İthalat İhracat Ticaret Yatırım Limited Şirketi Bahçelievler’de   150 bin TL sermaye bedeli  Habıb   Saffarpoortamıjanı, Hossein Peirovi, Meysam Hamrahı tarafından  kuruldu.

World Elma Turizm Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

World Elma Turizm Ve Emlak Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli İle  Fatima Mahmer tarafından kuruldu.

Vısıon World İnşaat Emlak İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Vısıon World İnşaat Emlak İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 220 bin TL sermaye bedeli ile Nassr A.M. Marhoon ve Thaer Hadı H. Al-Anbarı ortaklığında kuruldu.

World Emlak Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

World Emlak Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Funda Karadağ tarafından açıldı. 

Finalist Business Emlak Reklam Gıda Tekstil Medikal İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Finalist Business Emlak Reklam Gıda Tekstil Medikal İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Samir Bouaouina tarafından kuruldu.

World Trade Business Proje Yönetimi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World Trade Business Proje Yönetimi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Işık tarafından kuruldu.

QNB, Türkiye'de emlak danışmanlığı verecek!

Katar Ulusal Bankası (QNB), müşterilerine Türkiye pazarında emlak danışmanlığı hizmeti sağlamak üzere Realty World Turkey ile anlaşma imzaladı.

Green World İnşaat Peyzaj Emlak Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green World İnşaat Peyzaj Emlak Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Uysal tarafından kuruldu.

Regus, ofis kiralamalarında TL'ye geçti!

3 bin 125 lokasyon, 1.000 şehir, 110 ülkede, ofis alanı, sanal ofis, ortak çalışma alanı, toplantı odası, Business World ve Business Lounge hizmetleri veren Regus, sözleşmelerin TL üzerinden yapılacağı açıkladı.

Business World Emlak Haberi

Business World Emlak

Business World Emlak Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Abdulnaser Alabdin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da kuruldu. 


Business World Emlak Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; EMLAK  Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel,kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri,mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak,satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. GIDA a. Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak,...