19 / 04 / 2024

Çağlayan Dap S Ofis fiyatları

Çağlayan Dap S Ofis fiyatları

Dap S Ofis fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede 7/24 özel asistan, back office, özel kurye hizmeti,kuru temizleme, concierge hizmetleri, özel gün organizasyonları, kuaför, terzi bulunuyor...

Çağlayan Dap S Ofis!

12 katlı tek blok halinde toplam 184 adet ofis ile 19 adet dükkandan meydana gelen Çağlayan Dap S Ofis projesinde fiyatlar 190 bin liradan başlıyor...

Armağan Çağlayan çözülmeden ortada bırakılan sorunları sıraladı: Enflasyon, kiracı kiralayan düzenlemesi! 

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki tartışmalar büyürken, Türk televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşım yaptı. İşte Çağlayan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Toyota parça tedariği sıkıntısı yüzünden üretimi durdurma süresini uzattı

Pandemi döneminde başlayan parça tedariği sıkıntısı salgının etkisi hafiflemesine rağmen devam ediyor. Japon otomotiv devi Toyota, tedarik sıkıntısı nedeniyle üretime ara verdiği fabrikalarda işbaşı tarihini yeniden uzattı. İşte detaylar..

Çağlayan Vadisi'nin doğal sit alanı statüsünün değiştirileceği iddiası TBMM'de!

Rize'nin Fındıklı ilçesinde yer alan Çağlayan Vadisi'nin 1. derece doğal sit alanı statüsünün değiştirileceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi'nin yıkımı meclis gündeminde!

Antalya'da yer alan Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesine ait binaların deprem riski dolayısıyla yıkılması ve yerine yapılacak yeni binaların akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mustafa Çağlayan: Yozgat’ta evler çok pahalı!

Çağlayan İnşaat Sahibi Mustafa Çağlayan, inşaat sektöründe gelinen son nokta hakkında açıklamalarda bulundu. Çağlayan, Yozgat'ta ev fiyatlarının cep yaktığını söyledi.

MİNT Kağıthane ve MİNT Çağlayan’da amortisman süresi 16.5 yıl!

MİNT’in hayata geçirdiği MİNT Kağıthane ve MİNT Çağlayan’da amortisman süresi 16.5 yıl olarak belirtildi. Tüm projelerinde 48 ay kira garantisi veren MİNT, ilk yıl yatırımcısının konut bedelinin yüzde 6’sını geri almasını sağlıyor. 

MİNT Çağlayan'da tapu teslimleri başladı!

131 konut ve 9 ofisin yer aldığı MİNT, MİNT Çağlayan projesinin tapularını sözleşme tarihinden önce teslim etmenin mutluluğunu yaşıyor. 

KİPTAŞ Çağlayan'da yıkımlara başladı!

KİPTAŞ, Nas Gayrimenkul ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çağlayan Karakol Merkezi'nin karşısında yeni bir projeye hazırlanıyor.

KİPTAŞ'tan Çağlayan'a yeni proje geliyor!

KİPTAŞ, Nas Gayrimenkul ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çağlayan Karakol Merkezi'nin karşısında yeni bir projeye hazırlanıyor...

Mint Çağlayan'ın yüzde 50 satıldı!

Toplam 140 adet konuttan oluşan MİNT Çağlayan projesi 20 günlük sürede 20 milyon TL ciro etti. Yüzde 50'si satılan Mint Çağlayan projesinde evlerin metrekare fiyatı 6 bin 750 TL.

MİNT Çağlayan'da 20 günde dairelerin yarısı satıldı!

MİNT Çağlayan projesinde 20 günde dairelerin yüzde 50’si satıldı. MİNT Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu, satışa başladıkları günden itibaren çok yoğun bir talep aldıklarını söyledi.

Neşet Çağlayan: Osmangazi Köprüsü bölgeye değer kattı!

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, CNR İstanbul Fuar Merkezi'nde başlayan ve 4 gün sürecek Emlak Fuarı'na katıldı.

Ayse Yapı Çağlayan ve Ayazağa'da dönüşüme giriyor!

Ayse Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Rıfat Sezer Emlakkulisi.com'a yaptığı açıklamalarda Çağlayan ve Ayazağa'da dönüşüme gireceklerini söyledi. İşte Ahmet Rıfat Sezer ile gerçekleştirdiğimiz o röportaj...

Çağlayan Dap S Ofis fiyatları Haberi

Çağlayan Dap S Ofis fiyatları

İstanbul Avrupa yakasında Kağıthane'ye bağlı Çağlayan'da yer alan Dap S Ofis fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Kağıthane Dap S Ofis lokasyon olarak Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş, Taksim, Zincirlikuyu, Levent, Maslak gibi merkezlere 5- 10 dakika mesafede konumlanıyor.


Toplam 184 tane ofis ile 19 tane dükkandan meydana gelen Dap S Ofis projesi Dap Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede satış süreci devam ediyor.


Dap S Ofis projesinde 7/24 özel asistan, back office, özel kurye hizmeti,kuru temizleme, kuaför, terzi, concierge hizmetleri, özel gün organizasyonları gibi imkanlar yer alıyor.


Dap S Ofis fiyatları!

Dap S Ofis fiyatları 190 bin liradan başlayarak yükseliyor. Proje 12 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.


Kağıthane Dap S Ofis iletişim

Tel: 0212 294 32 42

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Maide...