26 / 04 / 2024

çarşamba doğal yaşam parkı

çarşamba doğal yaşam parkı

Samsun Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar '' 2004'te 3,5-4 milyon lira gelirle devraldığımız Çarşamba Belediyesi'ni, 2016'da 66 milyon lira bütçeye çıkarttık''dedi.

Çarşamba'ya Doğal Yaşam Parkı inşa edilecek!

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Yeşilırmak şehri olan Çarşamba’da; Doğal Yaşam Alanı ve şehir merkezi arasında gezi ve turizm amaçlı nehir gezi parkurunu yakında hayata geçireceklerini söyledi.

Yeşilırmak Doğal Yaşam Parkı'nda 16 milyon TL'ye spor ve eğlence merkezi yaptırılacak!

Çarşamba Belediyesi tarafından, Yeşilırmak Doğal Yaşam Parkı projesi içerisinde kalan yaşam spor ve eğlence merkezi yaptırılması ve işletilmesi işi 16 milyon TL bedelle 4 Aralık 2014 Perşembe günü ihale ediliyor.

Artık konut alamayan arsa ve tiny house alıyor: İşte arsa yatırımında öne çıkan yerler! 

Depremler, enflasyon, doğal yaşam gibi nedenlerle vatandaşlar son zamanlarda yatırımlarını arsalara yöneltti. Arsalarında Tiny House yani tekerlekli evler kurmak isteyen vatandaşlar en çok Trakya bölgesi ile ilgileniyor. Sabit Tiny House'lar için de yapı ruhsatı almak gerekiyor.

Arsago’dan doğada yaşam ve yatırım için yepyeni bir başlangıç!

Türkiye’nin dijital gayrimenkul uzmanı Arsago, doğada yeni nesil yaşam ve yatırım alanları oluşturmaya devam ediyor. Arsago, şehir hayatından uzaklaşarak doğada yeni bir başlangıç yapmak isteyen yatırımcılara hizmetlerine devam ediyor.

Dolar yeni güne rekorla başladı! Bugün dolar alış fiyatı ne kadar? İşte 31 Mayıs Çarşamba dolar alış ve satış fiyatı!

Dolar 31 Mayıs Çarşamba günü kaç TL oldu? Dolar bugün de yükseldi mi, düştü mü? İşte 31 Mayıs Çarşamba dolar kuru…

Çağlar Bozkurt, köyüne 10 milyon TL'lik yatırımla doğam yaşam alanı kazandırdı!

Muğlalı turizmci Çağlar Bozkurt, doğup büyüdüğü köyünden 40 dönümlük arazi satın alarak köye doğal yaşam alanı kazandırdı.

İzmir Kozak Yaylası'nda Doğal Yaşam Parkı kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Kozak Yaylası Doğal Yaşam Parkı’nı kurmak için çalışmalara başladı. Park kırsal kalkınma ve ekolojik turizmle bölgenin ekonomik ve sosyal gelişimine fayda sağlayacak...

Doğal sit alanı Kıbrıs Kanyonu turizme kazandırılacak!

Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan Kıbrıs Kanyonu'nun doğal yaşam turizmine kazandırılması planlanıyor.

Kocaeli Ormanya’ya ikinci otopark inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Doğal Yaşam Parkı Ormanya ikinci otoparkı inşa ediyor.

Trabzon Botanik ve Doğal Yaşam Alanı açıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Trabzon Botanik ve Doğal Yaşam Alanı hizmete açıldı.

Bahçeşehir Gölet’teki inşaat çalışmaları doğal yaşamı etkiledi!

Bahçeşehir Gölet’teki inşaat çalışmaları nedeniyle çevredeki doğal yaşam etkilendi. Bölgede yuvası olan oluklu kertenkeleler, sokaklara çıkmaya başladı.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri nerede?

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri aktif, sağlıklı ve doğal yaşamı bir arada sunuyor. Peki HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri nerede hayata geçiriliyor?

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri fiyat 2018!

Aktif, sağlıklı ve doğal yaşamı bir arada sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nin lansmanı bugün yapıldı. Proje ile 55 yaş üstü vatandaşlar keyifli, aktif ve güvenli bir emeklilik yaşamına adım atmış olacak..

Doğa Yaşam Yapı Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Yaşam Yapı Yatırımları Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hıdır Sarıçiçek, Remzi Kayuk ve Cenk Özgül ortaklığında kuruldu. 

Trabzon Doğal Yaşam Alanı projesinin inşaatı bitti!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Orman ve Su İşleri Bakanlığının katkısıyla yürüttüğü yaklaşık 4,5 milyon lira maliyete sahip "Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi"nin inşaatı btti.

çarşamba doğal yaşam parkı Haberi

çarşamba doğal yaşam parkı

Samsun'da 3 dönemdir Çarşamba Belediye Başkanlığı'nı başarıyla yürüten Hüseyin Dündar, 2004 yılında 3,5-4 milyon lira gelirle devraldıkları Çarşamba Belediyesi'ni, 2016'da 66 milyon lira bütçesi olan ve bunun yüzde 90'dan fazlasını yatırıma dönüştüren, mali yapısı güçlü bir belediye durumuna getirdiklerini söyledi. 

Başkan Dündar, genel bütçeden aldıkları paylar dışında Çarşamba'da oluşturdukları yerel imkânlarla belediye gelirlerini artırdıklarını ifade etti. 


Projeleri hakkında bilgi veren Dündar, 10 yıl önce Adapark ve Yeşilırmak Kıyı Düzenlemesiyle başlayan, şehrin gelişimine, sosyal dönüşümüne kazandırdığı katkı sebebiyle ödüllendirilen çalışmaların devamı niteliğindeki Doğal Yaşam Parkı'nda düzenlemelerin devam ettiğini dile getirdi. 


ZENGİN DOĞAL YAŞAM PARKI


Başkan Dündar, 500 dönümlük büyüklüğü ile alanında sayılı projelerden olan Doğal Yaşam Parkı'nı yıl sonuna kadar tamamlayacaklarını kaydederek, "Çarşamba şehir merkezine 7 kilometre mesafedeki bu bölgede, rahvan at yarışları parkuru,...