29 / 03 / 2024

ÇED 2014 açıklandı

ÇED 2014 açıklandı

Ekonomik politikalar karşısında çevre değerlerini korumak maksadıyla hazırlanan Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporlarıyla ilgili veriler açıklandı. 2014’te 354 proje için ‘ÇED olumlu’, 3 bin 126 proje için ‘ÇED gerekli değildir’ kararı verildi.

Kanal İstanbul'da önemli gelişme! ÇED raporu açıklandı!

İstanbul'a yapılması beklenen Kanal İstanbul projesiyle ilgili ÇED raporu açıklandı. Küçükçekmece Gölü'nün ağzı 1 kilometre genişliğinde açılması planlanıyor.

Karabük Safranbolu TOKİ kura sonucu açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın kura yöntemiyle satışa çıkardığı Karabük Safranbolu TOKİ Konutları kurası bugün çekildi. Karabük Safranbolu TOKİ kura sonucu açıklandı.

TOKİ Şanlıurfa Akabe emekli kura sonuçları açıklandı mı?

Şanlıurfa Akabe TOKİ Projesi'nde yer alan 304 konut için emekli hak sahipleri bugün belirleniyor. Peki TOKİ Şanlıurfa Akabe emekli kura sonuçları açıklandı mı?

Çanakkale'de yaşam endeksi açıklandı!

TUİK Balıkesir Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmada, illerin yaşam endeksi sıralamasında Çanakkale’nin yeri de açıklandı. Daha önceki verilerde, yaşam endeksinde 24. Sırada yer alan Çanakkale, Konut endeksinde 37.sırada yer alıyor.

TOKİ Giresun Aluçra kura sonuçları 2016 açıklandı mı?

Giresun Aluçra TOKİ Konutları kura çekimi bugün saat 10.00'da başladı. Projede 16 adet konut satışa sunuldu. Peki TOKİ Giresun Aluçra kura sonuçları 2016 açıklandı mı?

TOKİ Bursa İrfaniye kura çekiliş sonuçları açıklandı mı?

Başvuruları sona eren TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Evleri kura çekilişi Uludağ Üniversitesi Fethiye Kültür Merkezi'nde yapılıyor. Peki TOKİ Bursa İrfaniye kura çekiliş sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etap kura sonuçları açıklandı!

Toplam 144 adet dairenin bugün satışa çıkarıldığı projedeki teslimler 1 yıl sonra yapılması planlanıyor. TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etap kura sonuçları açıklandı.

2016 yılı lojman kira bedelleri açıklandı mı?

Lojmanda ikamet eden devlet memurlarının kira bedeline yapılacak zamlar, Milli Emlak Genel Tebliği ile Maliye Bakanlığı tarafından açıklanıyor. Peki, 2016 yılı lojman kira bedelleri açıklandı mı? Lojman kiraları ne kadar oldu?

TOKİ Erzincan Yoğurtlu kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Erzincan Yoğurtlu'da 2+1 daireler için kura çekimi bugün saat 10.00'da başladı. Projede 180 aydan 240 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Peki TOKİ Erzincan Yoğurtlu kura sonuçları açıklandı mı?

Muratpaşa Mimari Fikir Proje sonuçları açıklandı!

Muratpaşa Belediyesi’nin Yeşilbahçe Mahallesi, Çınarlı Caddesi’ndeki 3 bin 350 metrekarelik alanda inşa edilecek olan Opera ve Çok Amaçlı Gösteri Merkezi için düzenlenen mimari fikir proje sonuçları açıklandı

Emlak vergisi kanunu yeniden değerleme oranları 2016 açıklandı!

67 seri nolu Emlak vergisi kanunu genel tebliği, bugün Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan tebliğde 2016 yılında mükellef olacakların emlak vergi değerleri açıklandı...

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı kura sonuçları açıklandı mı?

Kura satışları için 1.917 adet başvuru alınan TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı'nda daire fiyatları 119 bin 826 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı kura sonuçları açıklandı mı?

Bayram Oteli davasının gerekçeli kararı açıklandı!

Van'da, 4 yıl önce yaşanan depremde yıkılan ve 24 kişinin hayatını kaybettiği Bayram Oteli'nin sahibi Tevfik Bayram'ın 15 yıl hapisle cezalandırıldığı davanın gerekçeli kararı açıklandı.

ÇED 2014 açıklandı Haberi

ÇED 2014 açıklandı


Son 12 yılda ise 3 bin proje için olumlu, 42 bin proje için bu raporun gerekli olmadığı ifade edildi. 3. havalimanıyla alevlenen ve en son Soma Yırca’da tartışılan Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporlarıyla ilgili veriler açıklandı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin bütçe konuşmasındaki açıklamasına göre son 12 yılda 3 bin proje için olumlu, 42 bin proje için ÇED gerekli değildir kararı verildi. Yeri uygun bulunmayan ve iade edilen ÇED dosyalarının oranı ise yüzde 15,8 oldu.




Güllüce, bakanlığının 2015 bütçe görüşmelerinde 2014 yılında (31 Ekim 2014 tarihi itibarıyla) turizm ve konut, petrol ve madencilik, atık ve kimya, ulaşım ve kıyı, tarım ve gıda, enerji ve sanayi yatırımlarına ilişkin toplam 354 proje için ‘ÇED olumlu’, 3 bin 126 proje için ‘ÇED...