18 / 04 / 2024

Cennet Evler nerede

Cennet Evler nerede

İstanbul Küçükçekmece'de KG İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Cennet Evler projesinde iki blokta toplam 32 daire ve 2 dükkandan meydana geliyor.Projede yer alan dairelerin fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

Cennet Evler KG İnşaat fiyat listesi!

Cennet Evler projesinde daire teslimleri hemen yapılıyor. Projedeki daire alanları 75 metrekare ile 100 metrekare arasında değişiyor. İşte Cennet Evler KG İnşaat fiyat listesi...

Cennet Evler fiyatları ne kadar?

Cennet Evler projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Daire teslimlerin hemen yapıldığı Cennet Evler fiyatları ne kadar?

Cennet Evler teslim tarihi!

Cennet Evler teslim tarihi bilgisi haberimizde yer alıyor. 32 tane daire ve 2 tane dükkandan meydana gelen projede daire fiyatları 350 bin TL'den başlayarak yükseliyor.

KG İnşaat Cennet Evler!

KG İnşaat Cennet Evler fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projedeki dairelerin alanları 75 metrekare ile 100 metrekare arasında değişiyor. Projede 32 daire ve 2 dükkan bulunuyor.

Cennet Evler satış ofisi!

Cennet Evler satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Dairelerin 350 bin TL ' den başlayan fiyatlarla satıldığı projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor.

Cennet Evler ne zaman teslim edilecek?

Cennet Evler projesi KG İnşaat imzası taşıyor. Küçükçekmece' de yer alan projede 32 adet daire ve 2 dükkan bulunuyor. "Cennet Evler ne zaman teslim edilecek?" sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Küçükçekmece Cennet Evler!

Küçükçekmece Cennet Evler Marmaray’a 15 dakika, alışveriş merkezlerine ve Florya sosyal tesislerine 10 dakika, E - 5 Karayolu’na 5 dakika, metrobüse 5 dakika mesafede konumlanıyor...

Cennet Evler fiyat listesi!

Cennet Evler fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği Cennet Evler projesi 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Cennet Evler fiyatları!

Cennet Evler fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. 2 blok halinde yükselen Cennet Evler projesinde yer alan dairelerin alanları 75 metrekare ile 100 metrekare arasında değişiyor...

Cennet Evler ne zaman teslim?

Cennet Evler ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 32 adet daire ve 2 adet dükkandan meydana gelen proje 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildi...

Cennet Evler projesi!

4 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan Cennet Evler projesi 2 blok halinde toplam 32 adet daire ve 2 adet dükkandan meydana geliyor. Projede satış süreci devam ediyor...

Küçükçekmece Cennet Evler projesinde 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Küçükçekmece'de KG İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Cennet Evler projesinde iki blokta toplam 32 daire ve 2 dükkandan meydana geliyor.Projede yer alan dairelerin fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

Silivri Cennet Konakları'nda 400 bin TL'ye tripleks villa!

Altun Yapı'nın hayata geçirdiği Silivri Cennet Konakları projesinde son villaların satışı devam ediyor. Projede evler oturuma hazır durumda

Cennet Evler nerede Haberi

Cennet Evler nerede

İstanbul Küçükçekmece'de KG İnşaat tarafından hayata geçirilen Cennet Evler projesi 4 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


Küçükçekmece Cennet Evler projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin alanları 75 metrekare ile 100 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Proje Metrobüse 5 dakika, Marmaray’a 15 dakika, E5 Karayolu’na 5 dakika uzaklıktaki, alışveriş merkezlerine ve Florya Sosyal tesislerine de 10 dakika uzaklıkta konumlandırılıyor.


Cennet Evler Küçükçekmece projesinde daireler hemen teslim ediliyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.


Cennet Evler Küçükçekmece projesi iki blokta toplam 32 daire ve 2 dükkandan meydana geliyor.



Cennet Evler fiyat listesi;

2+1 daireler 350 bin TL'den,

3+1 daireler 440 bin TL'den,



Cennet Evler adres; Yahya Kemal Mahallesi Beyazıt Caddesi No:21 Cennet-Küçükçekmece/İstanbul


Cennet Evler...