25 / 04 / 2024

çevre bakanlığı Kentsel dönüşüm heyeti

çevre bakanlığı Kentsel dönüşüm heyeti

Kentsel dönüşüm için 15 teknik heyet kuruldu. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin talimatıyla illerde riskli yapı tespit itirazlarını değerlendirmek üzere 15 teknik heyet oluşturuldu. Heyetlerin biri Bursada görev yapacak.

Bakanlık açıkladı! Uygun fiyata 50 ilde arsa satışları başladı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından 50 şehirde 1659 arsayı satışa sunacağı duyuruldu. 

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 48 ildeki 1.069 arsayı satıyor! Arsa alacaklara yüzde 20 indirim fırsatı! 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 48 ildeki 1.069 arsayı peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. İşte arsa satışı ile ilgili merak edilen her şey...

Bakanlıktan büyük fırsat! İki ilde yüzde 25 peşinat ve 24 ay vadeyle 590 arsa satıyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Samsun ve Malatya'da yer alan toplam 590 arsayı açık artırma yöntemiyle satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için yüzde 25 peşinat ödendiğinde kalan tutar 24 ay vadeyle ödenebiliyor. 

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 4 ilde 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı; Ankara, Konya, Diyarbakır ve Samsun'da 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacağını ilan etti.

Ankara'da 389 adet arsa satılıyor! Kentsel Dönüşüm Başkanlığı açıkladı: Metrekaresi 40 TL'den başlayan fiyatlarla...

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Ankara'da yer alan 389 adet arsayı satıyor. Söz konusu arsalar için peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 44 ilde 622 muhtelif arsayı satıyor! Tarih resmen belli oldu! Arsa almak isteyenler müjde!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 44 ilde 622 muhtelif arsayı, KDV’den muaf olarak satışa çıkardı. Söz konusu arsalar, 21-23 Kasım tarihleri arasında açık arttırmayla satılacak.

Kentsel dönüşümde yeni dönem başlıyor: Yüzde 51'in evet demesi yetecek!

Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmaları için devrim niteliğinde yeni bir adım atıldı. Bu kapsamda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'nı kurdu.

Kentsel Dönüşüm kredisinde devlet desteği ne kadar? İşte 10 soruda kentsel dönüşüm kredisi tüm detaylarıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında merak edilen soruları yanıtladı. Peki, Kentsel Dönüşüm kredisinde devlet desteği ne kadar? İşte detaylar...

Çevre Bakanlığı ve THY'den son dakika personel alımı müjdesi! Yüzlerce personel alınacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca deprem bölgesinde çalışan personel sayılarını arttırmak için personel alımı yapılacağını duyurdu.

Kentsel dönüşümde 5 milyar TL'ye yakın kira desteği sağlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımlarını da sürdürüyor...

Kentsel dönüşüme 60,5 milyar TL harcandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kira yardımı, hibe, faiz desteği, proje yardımı ve kamulaştırma için 60,5 milyar TL'lik kaynak kullandı.

Mardin'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Mardin'in Yeşilli ilçesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında 500 evin yıkım çalışmaları başlatıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğü ile Yeşilli Belediyesi'nce ortaklaşa gerçekleştirilen yerinde dönüşüm projesi başladı.

Haydar Ali Yıldız'dan Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Ofisi'ne ziyaret!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Fetihtepe Mahallesindki Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni ziyaret etti ve çalışmalara ilişkin bilgi aldı. 

çevre bakanlığı Kentsel dönüşüm heyeti Haberi

çevre bakanlığı Kentsel dönüşüm heyeti

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Çevre Şehircilik Bakanlığı kentsel dönüşüm alanındaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 6306 sayılı kanun kapsamında 48 bin 854 adet binada, 150 bin 717 adedi konut, 23 bin 912 adedi dükkân olmak üzere toplam 174 bin 629 adet birimin (bağımsız bölümün) risk tespiti yapıldı. 6306 sayılı kanun kapsamında risk tespiti yapılan binalardan 11 bin 242 adet bina (40 bin 85 birim-bağımsız bölüm) yıkıldı. 16 Ekim 2014 tarihi itibarıyla Uygulama Yönetmeliği kapsamında riskli yapı tespit itirazlarını değerlendirmek üzere toplam 15 adet teknik heyet oluşturuldu. Oluşturulan teknik heyetler iller kapsamında İstanbul ili merkez olmak üzere İstanbul, Edirne, Tekirdağ, Kırklareli ve aynca İstanbul için ikinci ve üçüncü teknik heyetler teşkil edildi. 


ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI 


Aydın; İzmir ili merkez olmak üzere...