28 / 03 / 2024

Çiftlikhavuzlar Flats satılık

Çiftlikhavuzlar Flats satılık

Koç Yapı, Akasya Tower ve Çiftlikhavuzlar Flats projelerini satışa çıkardı. Bağdat Caddesi'nde yer alan her iki projenin de metrekare birim fiyatı 7 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Green Flats satılık!

Ankara Green Flats satılık konut tipleri 4+1 olarak dizayn edildi. Ruhsat ve proje çalışmaları devam eden proje Doğukan Yapı imzası ile hayata geçirilecek.

Doğukan Yapı Green Flats Projesi!

Doğukan Yapı Green Flats Projesi Ankara'da hayata geçirilecek. İnşaat çalışmaları 2 yıl içerisinde başlaması öngörülen proje 150 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilecek.

Doğukan Yapı'dan Green Flats projesi geliyor!

Doğukan Yapı Ankara'da yeni bir proje hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ruhsat ve proje çalışmaları henüz devam eden Green Flats projesi 548 adet daireden oluşuyor.

Relux RFF 35 Finance Flats satılık!

Relux RFF 35 Finance Flats satılık tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Satışlarının yüzde 35'ini tamamlayan proje 78 adet rezidans üniteden meydana geliyor.

Akasya Tower ve Çiftlikhavuzlar Flats satışa çıktı!

Koç Yapı, Akasya Tower ve Çiftlikhavuzlar Flats projelerini satışa çıkardı. Bağdat Caddesi'nde yer alan her iki projenin de metrekare birim fiyatı 7 bin TL olarak belirlendi.

Aykutoğlu İnşaat Aykutoğlu Flats!

Konut sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Aykutoğlu İnşaat Aykutoğlu Flats projesi, İstanbul Avrupa yakası Gaziosmanpaşa Küçükköy bölgesinde inşa ediliyor. Proje Aykutoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor...

Aykutoğlu İnşaat Aykutoğlu Flats adres!

Aykutoğlu İnşaat Aykutoğlu Flats adres bilgileri kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Aykutoğlu İnşaat Aykutoğlu Flats projesinde fiyat ise 1+1 dairelerde 290 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Aykutoğlu İnşaat Aykutoğlu Flats projesi!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da inşa edilen ve içinde yer alan dairelerin büyüklükleri 70 metrekare ile 135 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Aykutoğlu İnşaat Aykutoğlu Flats projesi fiyat listesi...

Aykutoğlu İnşaat Aykutoğlu Flats fiyatları!

Aykutoğlu İnşaat Aykutoğlu Flats fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. Proje kapsamında yer alan daireler 1 oda 1 oda salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşuyor.

Aykutoğlu Flats projesinde 498 bin TL'ye 2+1!

Aykutoğlu Flats projesinde 1 oda 1 oda salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 498 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Aykutoğlu Flats Küçükköy teslim tarihi!

Konutların 290 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Aykutoğlu Flats Küçükköy teslim tarihi 2014 yılının Temmuz ayı sonu olarak belirlendi. Proje, İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköy'de yükseliyor...

Aykutoğlu İnşaat Aykutoğlu Flats ulaşım!

İçinde 1 oda 1 oda salon, 2 oda 1 salon ve de 3 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu Aykutoğlu İnşaat Aykutoğlu Flats ulaşım bilgileri...

Aykutoğlu Flats Evleri'nde 1+1 daireler 290 bin lira!

Temmuz ayının sonunda teslimlerinin yapılacağı Aykutoğlu Flats Evleri projesinde 112 adet daire bulunuyor. Projede 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 290 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Çiftlikhavuzlar Flats satılık Haberi

Çiftlikhavuzlar Flats satılık

Akasya Tower ve Çiftlikhavuzlar Flats projeleri Koç Yapı tarafından yükseliyor. 2015 yılının sonuna kadar 50 milyon TL ciro gerçekleştirecek projelerin her ikisi de Anadolu Yakası'nda Kadıköy'e bağlı Bağdat Caddesi'nde yer alıyor. 


Akasya Tower projesi hakkında: 


Akasya Tower projesi; 20 katlı tek blok halinde yükseliyor. Penthouse dairelerden oluşan projede metrekare birim fiyatları 7 bin TL ile 8 bin 500 TL arasında farklılık gösteriyor. Projenin toplam kapalı alanı 7 bin metrekare...


Çiftlikhavuzlar Flats projesi hakkında:


Çiftlikhavuzlar Flats projesi, 10 katlı tek bloktan meydana geliyor. Projedeki dairelerin alanları 145 metrekare ile 182 metrekare arasında değişiyor. 2 bin 700 metrekare kapalı alana sahip Çiftlikhavuzlar Flats projesinde fiyatlar metrekare bazında 7 bin TL ile 8 bin 500 TL arasında farklılık gösteriyor. 


0216 550 79 80 - 81