26 / 04 / 2024

cihan inşaat Avrupark Bahçekent projesi

cihan inşaat Avrupark Bahçekent projesi

Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen projede teslimlerin 3 yıl sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Dairelerin yanı sıra 86 ticari alanın yer aldığı Avrupark Bahçekent'te toplamda 1.394 daire bulunuyor.

Emlak Konut Bahçekent Avrupark satılık!

Emlak Konut Bahçekent Avrupark satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslim tarihi Nisan 2018 olarak belirlenen proje 500 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.

TOKİ Avrupark Bahçekent satılık!

TOKİ Avrupark Bahçekent satılık daire alanları minimum 64 metrekare, maksimum ise 186 metrekare olarak tasarlandı. Satış süreci devam eden proje 500 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.

Emlak Konut Avrupark Bahçekent iletişim!

Emlak Konut Avrupark Bahçekent iletişim için 0216 499 18 01 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 1.394 daire ve 86 dükkandan oluşan proje Bahçekent Hoşdere 3. etapta hayata geçiriliyor.

Avrupark Bahçekent fiyat!

Avrupark Bahçekent fiyat bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimlerinin 2017 yılının içerisinde gerçekleşmesi planlanan Avrupark Bahçekent projesinde alışveriş alanları, yürüyüş yolları, yüzme havuzları, oyun alanları ve spor alanları

Avrupark Bahçekent Mart'ta satışta!

Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı Avrupark Bahçekent projesinde ön talep süreci devam ediyor...

Avrupark Bahçekent Konutları 2017'de teslim!

Ön talep sürecinin 9 gün sonra sona ereceği Avrupark Bahçekent projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Bahçekent Avrupark teslim tarihi!

Bahçekent Avrupark teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. 78 bin 639 metrekare alan üzerine yayılan Avrupark Bahçekent projesi toplam 1.380 konut ve 72 dükkandan meydana geliyor...

Emlak Konut Avrupark Bahçekent!

Emlak Konut Avrupark Bahçekent teslimleri 2017 yılında gerçekleşecek. 600 milyon TL yatırım bedeli ile yükselen proje 78 bin 639 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. Projede ön talep toplanıyor.

Avrupark Bahçekent ne zaman teslim edilecek?

Avrupark Bahçekent projesi 600 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Ön talep toplanan projede daireler ve ticari birimlere yer veriliyor. Peki Avrupark Bahçekent ne zaman teslim edilecek?

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent projesi!

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent projesi içerisinde toplam 1.380 tane daire ve 72 tane dükkan yer alıyor. Proje Sultan Selim Köprüsü’ne yakın mesafede hayata geçiriliyor.

Avrupark Bahçekent projesi Cihan İnşaat imzasıyla yükseliyor!

Nitelikli konut projelerine ev sahipliği yapmaya hazırlanan, üçüncü havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne yakınlığıyla dikkat çeken Bahçekent, gayrimenkul yatırımları açısından İstanbul’un parlayan yıldızı olacak.

İnşaat sektöründe yeni düzenlemelere ihtiyaç var!

Cihan inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala, inşaat sektöründe birçok alanda yeni düzenlemeye ihtiyaç olduğunu açıkladı. 

Gaziray metro inşaatı 2 yıl içinde tamamlanacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sezer Cihan, '' 25 km uzunluğunda Organize Sanayi Bölgesini şehir merkezine bağlayan Gaziray metro inşaatına başladık. İki yıl içerisinde halkımızın hizmetine vermeyi hedefliyoruz'' dedi.

İnşaat sektörünün yasaya ihtiyacı var!

Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Pala, inşaat sektöründe canlılığı korumak ve darboğazın önüne geçmek adına bir takım tedbirler alınması gerektiğini ve sektörün öncelikli olarak tam teşekküllü bir yasaya ihtiyacı oldupunu söyledi.. 

Cihan İnşaat tarıma da girdi!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Cihan İnşaat şimdi de tarım sektörüne girdi. Şirket tarım faaliyetlerini ‘Birlik Ziraat İşletmesi’ adı altında yürütüyor.

Cihan İnşaat Avrupark Hayat lansman!

Avrupark Hayat projesi 1.095 konut ve 89 ticari üniteden meydana geliyor. Cihan İnşaat Avrupark Hayat lansman tarihi 9 Ekim olarak belirtiliyor.

Cihan İnşaat Avrupark Hayat açık adres!

Toplam 1.095 konut ve 89 ticari üniteden meydana gelen Avrupark Hayat projesi Cihan İnşaat imzasıyla Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ediliyor. İşte Cihan İnşaat Avrupark Hayat açık adresi...

Avrupark Hayat Cihan İnşaat Konutları!

Avrupark Hayat Cihan İnşaat Konutları, İstanbul'un Avrupa Yakasında Bahçekent olarak bilinen Bahçeşehir-Hoşdere bölgesinde Cihan İnşaat tarafından hayata geçirildi....

Cihan İnşaat Avrupark Hayat Projesi!

Cihan İnşaat Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle Esenyurt Hoşdere 5. Etap'ta yepyeni bir proje hayata geçiriyor. İşte, Cihan İnşaat Avrupark Hayat Projesi detayları...

Avrupark Hayat: Cihan İnşaat Hoşdere 5. Etap'ın adı belli oldu!

Cihan İnşaat'ın Esenyurt Hoşdere 5. Etap'ta hayata geçireceği projesinin adı belli oldu. Avrupark Hayat olarak lanse edilecek projede 1.095 adet daire ile 81 ticari birim yer alacak.

Cihan İnşaat Hoşdere projesinin ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO güvencesine inşa edilecek Cihan İnşaat Hoşdere projesinde 1095 adet konut ve 89 adet ticari üniteden oluşan toplam 1184 adet bağımsız bölüm için yapı ruhsatı alındı.

Avrupark Bahçekent Cihan inşaat fiyatları!

İstanbul Başakşehir Hoşdere bölgesinde konumlandırılan Avrupark Bahçekent Cihan İnşaat projesi 1.349 daire ve 86 ticari birimden meydana geliyor. İşte Avrupark Bahçekent Cihan inşaat fiyatları!

Cihan İnşaat Hoşdere 5.Etap projesinde neler var?

13 blok şeklinde yükselen Cihan İnşaat Hoşdere 5.Etap projesi 42 bin 19 metrekare alanda hayata geçirilecek. Peki Cihan İnşaat Hoşdere 5.Etap projesinde neler var?

Cihan İnşaat Hoşdere 5.etap satılık daire!

Cihan İnşaat Hoşdere 5.etap projesinin tüm detayları bugün netleşti. İşte, Cihan İnşaat Hoşdere 5.etap satılık daire seçenekleri...

cihan inşaat Avrupark Bahçekent projesi Haberi

cihan inşaat Avrupark Bahçekent projesi

Büyüklüklerinin 63 ile 186 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Avrupark Bahçekent projesinde toplam arsa alanı 79 bin metrekare olarak belirlendi. 


1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dairelerden meydana gelen projede 3 farklı ödeme seçeneği bulunuyor. Cihan İnşaat imzasıyla yükselen Avrupark Bahçekent'te daire fiyatları 174 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Avrupark Bahçekent fiyat listesi:

1+1 daireler 174 bin TL

2+1 daireler 245 bin TL

3+1 daireler 369 bin TL

4+1 daireler 445 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Teslimlerin 3 yıl sonra yapılması öngörülen Avrupark Bahçekent'te 1+1 brüt daire alanları 63 ile 73 metrekare, 2+1 brüt daire alanları 95 ile 126 metrekare, 3+1 brüt daire alanları 144 ile 160 metrekare, 4+1 brüt daire alanları 174 ile 186 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Proje toplamda 1.394 daireden oluşuyor.


Avrupark Bahçekent Evleri ödeme tablosu:

1-) Yüzde 5...