20 / 04 / 2024

Çimento ve beton fiyatı

Çimento ve beton fiyatı

Deniz Karataş son 45 gün içinde çimento ve beton fiyatlarında yüzde 60 artış olduğunu söyledi

Deprem bölgesindeki çimento ve beton fiyatları yakın takipte! Bunu yapanlara 102 milyon TL ceza!

Deprem bölgesindeki yeniden inşa süreci devam ediyor. Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle, çimento ve beton fiyatlarının yakından takip ettiklerini açıkladı.

2024'te borsada ne alınırsa gider? Çimento ve inşaat sektörleri için flaş açıklama!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından bu yıl borsada ne alınabileceği ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte Murat Ali Calman'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar... 

Betonun metreküpü hangi şehirde, KDV dahil kaç TL? 

Geçtiğimiz aylarda, Ticaret Bakanı Bolat, çimento ve hazır beton sektöründe fahiş fiyat artışlarını gördüklerini belirterek, önlem alınacağını açıklamıştı. Peki beton fiyatları düştü mü? Betonun metreküpü hangi şehirde, KDV dahil kaç TL? 

Çimento sektöründe sürdürülebilir üretim için ilk adım atıldı!

Çimento ve klinker üretiminde sürdürülebilir teknolojileri tartışmak, iş birliği ve ilham getirecek ortamı yaratmak için'' CUSCIT'' adı verilen platformlar dizisi oluşturuldu.

Çimento ve beton fiyatlarından sonra sıra demire geldi! İnşaat demir fiyatlarına indirim geldi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan çimento ve hazır beton sektöründeki dengesiz fiyat artışlarının yakın takibe alındığını açıklamıştı. Bu alanda yapılan denetimler ve yaptırımlar fiyatları geri çekerken gözler demir fiyatlarına çevrildi. Bugün demir fiyatlarına indirim geldi. İşte güncel demir fiyatları...

Hazır beton üreten firmalara soruşturma!

Rekabet Kurulu, aralarında Oyak Çimento ve Çimbeton’un da yer aldığı bazı teşebbüslere yönelik soruşturma açtı.

ÇİMKO'nun üç üretim tesisi çevre ödülü aldı

SANKO Holding firmalarından ÇİMKO Çimento ve Beton’un Kahramanmaraş, Altınşehir ve Osmaniye tesisleri Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından düzenlenen 6’ncı ‘Çevre Ödülleri'nde ödül kazandığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı: İkinci el otomobil fiyatlarındaki artış durdu! Sıra betoncular ve çimentocularda! 

İkinci el araba fiyatları geçtiğimiz aylarda sıfır otomobil fiyatlarının önüne geçmişti. Ticaret Bakanı Ömer Bolat tarafından yapılan denetimler ve yeni yaptırımlarla otomobil piyasası normale döndü. Sıra inşaat sektöründe,  çimento ve beton fiyatlarına geldi. Fiyatların düşmesi için bakanlıktan müd

İnşaat fırsatçılarına tam 10 kat ceza! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz uyardı!

Deprem bölgesinde çimento ve hazır betonda fahiş artışların tespit edildiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Özellikle beton fiyatlarında bu durum konuşuluyor. Buna izin veremeyiz. Başka yerde 1 TL’yse deprem bölgesinde 10 lira ceza vereceğiz” şeklinde konuştu.

Bu illerdeki bazı çimento ve hazır beton firmalarına rekabet soruşturması açıldı!

Rekabet Kurulu, Ankara, Hatay ve Malatya'da çimento ve hazır beton üretimi ile satışı yapan bazı teşebbüslere ilişkin soruşturma açılmasına karar verdi.

Rekabet Kurumu’ndan çimentoda fırsatçılık yapanlara büyük darbe!

Deprem bölgesinde çimento ve hazır beton sektörlerine ilişkin soruşturmalarına devam eden Rekabet Kurumu, toplam 19 teşebbüse daha soruşturma başlattı. Fırsatçılara göz açtırmayan Rekabet Kurulu, fırsatçılara büyük ceza yağdırdı.

Çimentoculara büyük darbe! 17 çimento firması için soruşturma başlatıldı!

Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle, özellikle deprem bölgesinde çimento ve hazır beton sektörü için yürüttükleri incelemeler dahilinde 17 çimento firması hakkında soruşturma başlattıklarını açıkladı.

Yılın en önemli sektörel buluşması: İnşaat, hazır beton ve çimento sektörleri tek çatı altında toplanıyor!

Türkiye'nin en önemli sektörlerinden inşaat, hazır beton, çimento ve agrega sektörleri 'Hazır Beton Kongresi ve Fuarı'nda' buluşmaya hazırlanıyor.

Çimento ve beton fiyatı Haberi

Çimento ve beton fiyatı

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş son 45 gün içinde çimento ve beton fiyatlarında yüzde 60'a varan artışlar olduğunu söyledi. Karataş müteahhitlerin eylem yapmayı planladıklarını da sözlerine...