19 / 04 / 2024

çimsa bağlantı kurulacak şirket yetkilileri

çimsa bağlantı kurulacak şirket yetkilileri

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu 'na yaptığı açıklamada bağlantı kurulacak şirket yetkililerini yayınladı. Çimsa Çimento Sanayi tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor...

Kayseri - Adana turizm bağlantı yolunda sona yaklaşıldı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteği ile yapımına başlanan ve Kayseri’yi Adana’ya bağlayacak olan bağlantı yolunda sona yaklaşıldı.

Bursa NOSAB Köprüsü ve bağlantı yolları açıldı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından, Bursa’nın daha rahat ulaşılabilir bir kent olması hedefiyle gerçekleştirilen çalışmalardan biri olan NOSAB Köprüsü ve bağlantı yolları, törenle trafiğe açıldı.

Mega projelerden TAI Uydu Test Merkezi’ne canlı bağlantı yapılacak!

3. Boğaz Köprüsü, 3. Havalimanı, Körfez Geçit Köprüsü ve Ankara’da bulunan TAI Uydu Test Merkezi’ne canlı bağlantı gerçekleştirilecek.

Erzurum Köprüköy'de bağlantı yollarına asfalt dökümü yapıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Köprüköy ilçesine 4 bin 32 ton asfalt döktü. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü Ekipleri, Köprüköy ilçesi Cumhuriyet Caddesi ve bağlantı yollarını asfaltladı.

Doğalgaz münferit bağlantı nedir?

Doğalgaz abonelikleri, İstanbul'da İGDAŞ'ta yapılıyor. Abonelikler konut ve işyerleri için farklı şekilde yapılıyor. Peki, doğalgaz münferit bağlantı nedir? Doğalgaz münferit bağlantı nasıl yapılır?

Düzce OSB ve terminal için TEM bağlantısı!

Düzce OSB ve inşaatının büyük bir kısmı tamamlanan şehirlerarası otobüs terminalini otobana bağlayacak Düzce-Merkez TEM bağlantısı için fiziki tespit çalışmaları başladı. Düzce Belediyesi de söz konusu alanlarda imar planlarını tamamladı.

TMZ Mazıdağı Fosfat Fabrikası doğalgaz bağlantı hattı için acele kamulaştırma!

TMZ Mazıdağı Fosfat Fabrikası Doğal Gaz Bağlantı Hattı Projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla Mardin'deki bazı taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

3. köprüye demiryolu bağlantısı yapılacak!

TCDD Genel Müdür Yardımcısı Murtazaoğlu: "3. köprüye de bir demiryolu bağlantısı planlanıyor. Bu yılın sonuna kadar bir kesiminin yapım ihalesi projelendirmesi devam ediyor. Yıl sonundan önce ilanına çıkmaya çalışıyoruz" dedi.

Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu bağlantısı açıldı!

Gebze, Orhangazi, İzmir Otoyolunun Kemalpaşa, Torbalı bağlantı yolu düzenlenen törenle açıldı. Açılışa, Eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım katıldı.

Kütahya - Pazarlar bağlantı yolu bitiyor!

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinin il bağlantı yolunun yapımında sona yaklaşılıyor. 4 bin 600 metrelik il bağlantı yolun 3 bin 800 metrelik kısmının tamamlandı, 800 metre kaldı.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi, Köprü ve Bağlantıları Yarışması sonuçlandı!

Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin kimliğini ifade edecek Yaşam Vadisi projesinin geliştirilmesine yönelik “Yaşam Vadisi, Köprü ve Bağlantıları” adıyla düzenlediğini yarışmanın kazananlarını açıkladı.

Bozüyük TOKİ ve Yenidoğan Mahallesi arasına bağlantı yolu yapılıyor!

Bozüyük Belediyesi tarafından sürdürülen TOKİ ve Yenidoğan Mahallesi arasındaki bağlantı yolu yapım çalışmaları devam ediyor. Bakıcı’nın da yerinde incelediği çalışmalar devam ederken. yapılacak yolun 10 metre genişliğinde olacağı öğrenildi.

3. köprü bağlantı yollarının imar planları kabul edildi!

İstanbul’un kuzeyindeki ormanlık alanda yapımı devam eden Kuzey Marmara Otoyolu’nun bağlantı yollarına ait 1/5 bin ölçekli imar planları, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy çokluğu ile kabul edildi.

çimsa bağlantı kurulacak şirket yetkilileri Haberi

çimsa bağlantı kurulacak şirket yetkilileri


Çimsa Çimento bağlantı kurulacak şirket yetkilileri için