28 / 03 / 2024

çırpıcı nerede

çırpıcı nerede

Reşat Altın'ın 9 lira olduğu 1934 yılında Çırpıcı'da bin 637 metrekare arsa 240 lira teminatla satışa çıkarılmış. Aynı ilanda Beşiktaş'ta 376, 347 metrekarelik iki arsa 300 lira teminat ile satılacakmış.

UFO ısıtıcı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Havaların soğumasıyla beraber tüketicilerin en çok ihtiyaç duyduğu ürünlerden biri elektrikli ısıtıcılar oldu. Bu alanın öncüsü UFO, yeni bir elektrikli ısıtıcıyla tüketicilerin karşısına çıktı. Peki, UFO ısıtıcı ne kadar? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Toplu taşıma için yüzde 57'lik zam hazırlığı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) yüzde 57'lik bir zam talebi ile başlayacak olan toplantı, yarın saat 13.00'da Bakırköy Çırpıcı Sosyal Tesisleri'nde yapılacak.

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kimdir? Nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevleri yürüttü?

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi bankalarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev yürütüyor? İşte Şükrü Serdar Bağcıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Ahmet Cüneyt Yavuz yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? İş hayatına ne zaman başladı?

Arzum Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ahmet Cüneyt Yavuz hangi üniversitede okudu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Ahmet Cüneyt Yavuz ile ilgili merak edilen her şey...

Ankara’da deprem mi oldu? Az önce Ankara’da nerede deprem oldu? 21 Nisan 2023 deprem nerede oldu?

Deprem mi oldu? Az önce nerede oldu? Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta yaşanan yıkıcı depremlerden sonra günlük deprem listesi sorgulanıyor. İşte 21 Nisan 2023 deprem listesi!

Deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? 20 Nisan 2023 deprem nerede oldu?

Deprem mi oldu, nerede oldu? Bugün nerede deprem oldu? Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta olan yıkıcı depremlerden sonra deprem listesi sorgulanıyor. İşte 20 Nisan 2023 deprem listesi!

Deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? 19 Nisan 2023 deprem nerede oldu?

Deprem mi oldu, nerede oldu? Bugün nerede deprem oldu? Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta olan yıkıcı depremlerden sonra deprem listesi sorgulanıyor. İşte 19 Nisan 2023 deprem listesi!

Deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? Bugün deprem mi oldu? 18 Nisan 2023 deprem nerede oldu?

Deprem nerede oldu? Bugün nerede deprem oldu? 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen yıkıcı depremlerden sonra deprem listesi araştırılıyor. İşte 18 Nisan 2023 deprem listesi!

Electrolux Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 31 Mart 2023 fiyat listesi

Electrolux Çamaşır Makinesi, tam bir fiyat performas ürünü olan ve hatta amiral gemisi olmaya aday bir çamaşır malinesi olan Electrolux Çamaşır Makinesi siz alıcılarını bekliyor. Peki Electrolux Çamaşır Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Schafer Robusta Plus Filtre Kahve Makinesi en ucuza nerede satılıyor, fiyatı ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Schafer Robusta Filtre Kahve Makinesi 800 Watt değerindeki ısıtma gücü sayesinde 12 fincanlık kahve pişiriyor. Emniyet sistemleri ile güvenli kullanım sağlanıyor. Peki cihaz en ucuza nerede satılıyor? 

Vestel çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel çamaşır makinesi modelleri, genellikle yüksek enerji verimliliği sınıfına sahiptir ve enerji tasarrufu sağlar. Ayrıca, farklı yıkama programlarına sahiptirler, böylece kullanıcılar farklı kumaşlar için uygun seçenekleri seçebilirler.  Vestel çamaşır makinesi uygun fiyata nerede satılıyor

Arzum OK004 Okka Minio 480 Watt Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Arzum OK004 Okka Minio 480 W 4 Fincan Kapasiteli Türk Kahve Makinesi 480 Watt gücünde çalışıyor. Çeşitli emniyet sistemleri ile kullanırken güvenli ortam oluşturuyor. Peki cihaz en ucuza nerede satılıyor? 

Evcil hayvan dostu Tefal akıllı robot süpürge en ucuza nerede satılıyor? Özellikleri neler? 20 Mart 2023 fiyat listesi

Tefal RG7675 X-Plorer Serie 75 Robot Süpürge, geliştirilmiş teknolojisi ile kullanıcılarına 4’ü 1 arada temizlik performansı sunuyor. Peki Tefal robot süpürge en ucuza nerede satılıyor? 

çırpıcı nerede Haberi

çırpıcı nerede

Emlak ve Eytam Bankası İlanları


Taksitle Satılık Arazi ve Arsa

                                                                             Teminat

Esas No.              Mevki ve Nevi                                Lira

  570  Çırpıcı'da Davutpaşa Kışlası yolunda Fırın         240

          civarında 3 harita nolu 2 hektar 1637 metre

          murabbaı arazi.

  551  Beşiktaş'ta Abbasağa Mahallesi'nde Hasanpaşa 

          Deresi'nde bostandan müfrez 6 harita nolu 376 

   ...